- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Foreo FAQ 202 – LED it be!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
montezuma
tag
Sziasztok, segítsetek tabletet választani:
IPS, legalább 1920as kijelző, legalább 8"os, esetleg nagyobb, ha nem aránytalanul drága
Használt is lehet, ha karcmentes, külföld játszik, nem sürgős a vétel
Nem játszom, nem telefonálok rajta, nem fényképezek vele, csak Wifivel fogom használni
Ágyban netezés, esetleg olvasás, zenehallgatás, rádiózás, (ha nincs FM, interneten). Azért kérek nagy felbontást, hogy akkor talán jobb lesz rajta netezni, olvasni.
Kicsit barkácsolhatok a romokkal, frissítésekkel, de alapjában véve működjön
Jól nézzen ki, alapjában legyen fekete-sötétszürke, ha lehet, viszonylag keskeny kávával,
tiszta fehér vagy csajos színek kizárva
Gondolom, 50 körül megállOnda v975m elvetettem, mert fehér, és nekem nem meggyőző a SW stabilitás.
Esetleg belevágnék az FNF iFiveba (MTK6592), tetszik, megvehető szerintetek?Nem világos, honnan tudom meg, hogy a Panda spanyol raktára megnyílt. Van egy spanyol link, de az csak azt mondja, hogy a spanyol ügyfelek reklamálhatnak a spanyol ügyfélszolgálaton.
Esetleg ki tudhat még ezt vagy mást Európából szállítani és megbízható?Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 180SSD I 14" 2K I HDMI I Cam I W11 I Gari
- EMESE! 16napot futott! MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest