- Google Pixel topik
- Apple Watch
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
97bandy
tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem! Van egy Navon Platinum 7 tabletem, tegnap sikerült rootolni működött minden rendesen, állítgattam a build.prop-ban is egy pár dolgot, többek közt a betűméretet is. Amikor a gyári 1,15-ös méretet akartam megadni, akkor valószínűleg pont helyett vesszővel választottam el a tizedest, így azóta bootloop-ot csinál a gép.
Van egy mentett build.prop-om, ha ez érdekes. A recovery menü működik, és az upgrade mód is, de az ADB hálózat sajnos nem (legalábbis nekem eddig nem sikerült olyan módba tenni). Ha recovery módban van a tábla, akkor egy Linux File-stor gadget usb device nevű hardver látszik eszközkezelőben
Valakinek van esetleg ilyen gépe/tapasztalata?
Legjobb lenne, ha nem kéne komplett ROM csere, hanem valahogy meg lehetne buherálni kívülről a build-prop-ot. Ha nincs erre mód akkor kérhetnék tanácsot, hogy milyen romot keressek?
Ezt találtam, ami nagyon hasonló gépekre megy:
Amlogic 8726M-es változat, ha jól tudom létezik még rockchipes is.
http://kibmcz.ca/pages/projects/android/roms/archived/kustom-ginger-for-nextbook-premium-7.php Ez vajon nem lenne jó nekem?Tudom, hogy egy szar, de azért szeretném, ha működne...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i7-3720QM I 16GB I 250GB I Nvidia I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HP 15 Pavilion FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3262, 100% Akkumulátor
- LENOVO Legion Y530-15ICH - 15,6" FHD IPS - i7-8750H - 8GB - ÚJ 512GB SSD - Win10 - GTX 1050 Ti
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest