- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem lesz iPhone 19
- iOS alkalmazások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
97bandy
tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem! Van egy Navon Platinum 7 tabletem, tegnap sikerült rootolni működött minden rendesen, állítgattam a build.prop-ban is egy pár dolgot, többek közt a betűméretet is. Amikor a gyári 1,15-ös méretet akartam megadni, akkor valószínűleg pont helyett vesszővel választottam el a tizedest, így azóta bootloop-ot csinál a gép.
Van egy mentett build.prop-om, ha ez érdekes. A recovery menü működik, és az upgrade mód is, de az ADB hálózat sajnos nem (legalábbis nekem eddig nem sikerült olyan módba tenni). Ha recovery módban van a tábla, akkor egy Linux File-stor gadget usb device nevű hardver látszik eszközkezelőben
Valakinek van esetleg ilyen gépe/tapasztalata?
Legjobb lenne, ha nem kéne komplett ROM csere, hanem valahogy meg lehetne buherálni kívülről a build-prop-ot. Ha nincs erre mód akkor kérhetnék tanácsot, hogy milyen romot keressek?
Ezt találtam, ami nagyon hasonló gépekre megy:
Amlogic 8726M-es változat, ha jól tudom létezik még rockchipes is.
http://kibmcz.ca/pages/projects/android/roms/archived/kustom-ginger-for-nextbook-premium-7.php Ez vajon nem lenne jó nekem?Tudom, hogy egy szar, de azért szeretném, ha működne...

Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Fájlformátumok a gyakorlatban: ProRes, H.265, AV1
- Formula-1
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kedvenc zene a mai napra
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Milyen SSD-t vegyek?
- Dell notebook topic
- További aktív témák...
- Panasonic Toughpad FZ-G1 - i5 6300 -- Ütésálló tablet - 4Gb -128Gb ssd
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB Kijelzőrepedt!
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Black - i5-1035G4 I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular 5G, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Logitech Lift for MAC ergonomikus egér
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Van egy mentett build.prop-om, ha ez érdekes. A recovery menü működik, és az upgrade mód is, de az ADB hálózat sajnos nem (legalábbis nekem eddig nem sikerült olyan módba tenni). Ha recovery módban van a tábla, akkor egy Linux File-stor gadget usb device nevű hardver látszik eszközkezelőben

Dr.NX