- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Még annál is egyedibbé tehetjük a Realme GT 8 Pro-t
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
bostone
addikt
válasz
necropheelya #51786 üzenetére
Nem vagyok szakértő.
A legolcsóbb kompromisszum mentes megoldást keresve, a nexus7 (2013), vagy az lg g pad 8.3, amely megfelelhet az igényeknek.
Ettől fölfelé, talán bármely erőgép is jól teljesít, ezen a területen, bár a túl nagy felbontású kijelzők okozhatnak kellemetlen meglepetéseket.
Felmerült még az nvidia megoldása, a shield tablet, úgy tudom pár hete jelent meg az amerikai piacon.
Nekem fenntartásaim vannak a céggel kapcsolatban. Két eszközöm is dolgozott tegra (tegra2, tegra3) procival. Az egyik botrányosan teljesített, a másik két év alatt elavult... Élvezhetetlen a játékok minősége (belassul, szakadozottá válik rövid időn belül), látványban, felbontásban is alulmarad.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3588, 100% Akksi
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest