Hirdetés
- Android dual SIM okostelefonok
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
stigma
addikt
Sziasztok. Ismerősöm keres tabletet, minél olcsóbban, minőségibb darabot és én az alábbiakat ajánlottam neki:
1. Lenovo A7-50 (A3500L)
2. WayteQ xTAB-79qci
3.Általatok ajánlott valamilyen verzióAmire szükséges van átlag felhasználás, semmi extra, néha ha van ideje akkor ezen nézne filmet, hallgatna zenét. Memóriakártya bővítési lehetőség is kellene rá, igaz ezeken mind van ( Kivéve a Nexus és egyéb drágább tableteket).
Képernyő felbontásban elég neki az 1024x768 is de én inkább HD felbontást néztem neki, ezenfelül mindegy 7" vagy 8"-os a készülék.
A tablet boltból lenne vásárolva, illetve az is fontos, hogy ne keljen ,,hackelni", tehát root + Custom rom, mert ő ahhoz egyáltalán nem ért, így csak az alap gyári rom lenne használva.Max ár 35k!
Ezen felül még az alábbi márkát néztem Alcor Zest Q813IX, de ez számomra sokat nem mond.
Segítséget előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5530 360Hz
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3346, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3340
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest