- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabix01
tag
Sziasztok,
Tabletet szeretnék vásárolni és szeretnék tippeket hogy ki legyen a választottam. Eddig ami felmerült és tetszett az az Asus MeMo PAD 7 HD, de szeretnék a friss kínálatból is kapni ajánlatot- hány hüvelykes legyen a kijelző?
-7" elegendő.- új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
Új készülékre gondoltam a garancia miatt.- itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció?
Mivel garanciát szeretnék itthonról.- mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.)
Filmnézés(FullHD kényelmesen fusson),internet és legfőképp olvasás.- mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum?
Olyan 30-40e Ft-ra gondoltam.Köszönöm előre is.
Üdv
Szabix01
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó ÚJ White Shark Commandos mechanikus gamer billentyűzet / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest