- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Redmi Note 7 - nota bene
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Swami
senior tag
Tudom, hogy nem egy kategoria, de ha valasztani kellene (ajandek lesz) melyiket ajanlanatok?
LG G Pad 8.3 vagy Asus Memo Pad FHD 10? Kösz! -
hviktor90
csendes tag
Egy Visture V97 HD boldog tulajdonosa vagyok majdnem 4 hónapja.
Custom ROM-okkal jól teljesít. A jelenlegi kasty-xoro-pad9720qr-422-20140123-al hasít. A Mali400-at és a RK3188-at önmagában nem tartottam eddig elég erősnek egy "Retina-like" kijelzőkhöz, de ez a ROM már egész jól kezeli a hardvert, így a megjelenítést is. Akksija révén tényleg kb annyit bír mint egy Ipad (10 óra aktív használat). Kamera nem nagy szám (egyik sem), hirtelen kell rögzíteni valamit arra elég illetve skype-ra is, az Autofocus átlagos, láttam már rosszabbat is. A 10 pontos multitouch-ot azért kétlem, de ha tiszta a kijelző, illetve a fólia akkor egész jól érzékel a kapacitív kijelző. OTG kezelés kiváló, kis energiafogyasztású pendrive-ok, egerek, billentyűzetek elsőre, gyorsan működnek. 3G-s modemek közül eddig csak inviteles Huaweyt próbáltam. Azzal nem ment, de ez az invitel rém gyenge login-szoftverének köszönhető, ami firmware szinten beleavatkozik a modem működésébe -.- (lenne rá hack, de annyira nem volt fontos, hogy kipróbáljam). Tetszik hogy kétoldalt van a hangszórója, ha úgy fogod mint ahogy egy ipadet is kellene, tényleg stereo amit hallhatsz és -hozzáteszem- elég hangos a gyári hangszóró. Jack kimenetre nem ad ki folyamatos jelszintet, ez külön tetszik, mert nem sistereg/súg folyamatosan ha be van dugva valami (ergo kicsit odafigyeltek az árnyékolásra talán), a droid a kimenetet felkapcsolja ha valami média vezérlőt indítasz, majd a média hangja mellett észrevehetetlen, kínai tervezéshez képest jól szól. Kijelző fényereje messze veri az összes eddig általam látott tabletét. Betekintési szög tényleg 170 fok körüli, minden irányból. Leírása szerint 1,8 Ghz-en fut max a procija, Antutu szerint csak 1,6. De eddig minden játékhoz és szoftverhez elegendőnek tűnt. 1080p-s mkv-val már megküzd néha, de tömörítés kérdése. A ROM-ok pedig csak fejlődnek, szóval előbb-utóbb... Külön kiemelném a gyári tokját, igényes műbőr, de tényleg. Továbbá tetszett hogy európai F csatlakozós töltőt küldtek hozzá lakhely címem alapján. Nem szabvány méret ezért picit lötyög a konnektor foglalatban, de én értékelem, hogy legalább próbálkoztak.Hardveres hangerő szabályozó gombok nálam pozitívum, viszont gyenge műanyag vázas kivitel, lötyögnek. -> Ez nem tetszik. Kijelzőre fóliát nehezen találni, más típusokat nézegettem, remélem egyszer találok rá mostanában, mert a gyári fólia elkopott már ennyi idő alatt.
Hirtelen ennyi jutott eszembe, órákat tudnék még gondolkodni miket írjak ide, lehet már nem is érdekes számodra az info, de gondoltam közbeszólok, mert nem láttam eddig magyar kollégát posztolni erről a tabletről. Véleményem szerint ennyi pénzért ebben a kategóriában nagyszerű vétel ez a gép. Jelenleg kihasználatlan a masinám, lehet eladom. -
majorgent
tag
válasz
Mike88 #48388 üzenetére
Igen az aprodos...
igazabol arra lenne tobbnyire hasznalva hogy tv-re kotve youtube es online videokat nezzen az ember.. ahogy olvasgattam neten ezzel a tipussal tobben is ugy jartak hog Android logonal megallt. Van akinek segitett a factory reset van akinek frissiteni kellett. Az elado egy szervizt irt ahol megcsinaljak de gondolom oda postakoltseg stb... telefont mar rootoltam tettem masik romot... akkor talan ezzel is elboldogulok...
-
polar-x
tag
Sziasztok! Samsung Note 10.1 vagy samsung tab 3 8" ? Melyiket érdemesebb venni?
-
válasz
royalnoire #48387 üzenetére
1 darab van belőle. olvasd el a leírását.
-
Mike88
senior tag
válasz
majorgent #48365 üzenetére
Mennyiért? Lehet, hogy már egy factory reset megoldja a problémát, de ha nem, egy firmware "újratelepítés" szinte biztos. Itt találsz ROM-ot: [link]
Persze az akku borzalmas, kb. 3 óra használati idő. TN paneles kijelző, borzasztó betekintési szög, tényleg az átlagnál is valamivel rosszabb, no de még mindig kérdés, mennyiért? Mert akár későbbi eladásra is jó üzlet lehet, ha szotyipénzért megkapod.Szerk.: Most látom... Apród, mi? 10ezer??? Utolsó ár? Akkor hagyd meg másnak! 17 körül van egy új! 2 ezerért meg nem tudom ki vállalja el a rom cserét, esélytelen, hogy 2 ezerért szóba álljanak az emberrel.
-
royalnoire
csendes tag
Acer Iconia Tablet Mango A1-810 16GB a Xoomstore-ban 38 934.- ??????? ez durván olcsó , a többi webáruházhoz képest -10.000.-
-
phoenix64
őstag
Sziasztok.
Szeretnék valami olcsó 25k körüli tabletet venni, amit főként internetezésre és néha filmezésre használnék. Kritérium csak annyi h 9-10" körüli legyen. Nézelődtem, de nem nagyon találtam semmit kínai táblagépeken kívül. Szerintetek merjek venni kínai tabot?( Zenithink, Ainol, és egyéb gagyi kínai márkák
) Így első ránézésre jónak tűnnek, hardver se olyan nagyon gagyi, kivéve a kijelzőt, de az nem zavarna annyira.
Köszi.
-
Exfury
tag
Üdvözletem Mindenkinek!
Terveim közt szerepel egy tablet beszerzése és sikerült gondolkodóba esnem.Két lehetőséget látok vagy a WayteQ xTAB-79qci-t vagy Alcor Zest Q813IX-t.
Fő érvek a WayteQ mellett:
- szoftveres támogatás
- az itteni erős fórum közösség.
És az érveim az Alcor mellett:
- nagyobb akksi
- 2 év garancia.
Tudna valaki segíteni? Esetleg tapasztalata van valakinek mindkét termékkel kapcsolatban?
Előre is köszönöm! -
MPM
tag
Sziasztok!
Asus Memopad HD7-en, (16 GB) gondolkodom 50e Ft-ért. Szerintetek megéri a +15e felárat a '13-as 16 GB-os Nexus 7? Vagy a célszerűbb lenne akkor már egy '12-es 32GB-osat? (Ami szintén 50e körül van.) Vagy esetleg más jó alternatívát tudnátok ajánlani a kategóriában? (65e a plafon).
-
tjb007
nagyúr
-
tvamos
nagyúr
válasz
l.skywalker #48368 üzenetére
De olcsobb is a refurbished, es CM-bol lehet, hogy lesz ra 4.5... meg mittudomenmi hekkelve.
Kar, hogy nem latok olcso refurbished Nexus 10-et. -
tomic
addikt
Sziasztok! Tudnàtok nekem ajànlani egy két tabletet? Sajnos nem vagyok otthon a témàban.
Ami fontos lenne. 7-8 coll. Gps. 3g.4magos processor.És tudjak bele tenni egy 32gb mem kàrtyàt. Àrban olyan 40 környékére gondoltam.
Létezik ilyen?
Köszönöm -
psg5
veterán
-
psg5
veterán
válasz
l.skywalker #48369 üzenetére
Köszi.
Betekintési szöge milyen? Ha asztalra fekteted és nem közvetlenül felülről nézed, akkor normálisan látható?
Aksi 2-3 órát bír?
Wifi jelfogó mennyire erős? -
l.skywalker
titán
válasz
#45553408 #48319 üzenetére
Én nemrég vettem, nincs gond a refurished-el.
Ellenben a támogatást ne írd fel a pozitív oldalra, mert a 4.4.2-t is már jóindaulattal kapta meg és nem is teljesült minden a changelog-ban, a 4.5 már előre láthatóan nem fog megjelenni, mivel alapból is másfél év amíg egy Nexus termék a frissítési körben marad a Google szerint.
De a gép hasít, BL-t nyitni gyerekjáték, rootolni szintén és ezer meg ezer custom ROM van rajta, jobbnál jobbak.
Refubrished egyetlen hátránya, hogy nem 2 év hanem egy év a gyári garancia rá.
-
törölt tag
Sziasztok!
Netezésre érdemes megvenni ezt a táblagépet?
SENCOR ELEMENT 8D 101
Jónak számít?
Előre is köszönöm a segítséget! -
Stooner
tag
Sziasztok!
Kényszerűségből tabletet kell vennem!Az ok,hogy szeretném használni az Official F1® App-ot.(hogy láthassam a szektoridőket is,amit live timing-en megszüntettek sajnos).
Van itt olyan aki használja ezt az appot tableten?Melyik tabletnek nincs vele gondja?Lehet láma a kérdés,de ez lesz az 1. tabletem!
10 colosban gondolkodok.
Én a ConCorde Tab Q10-et nézegettem eddigÜdv.: Stooner
-
Richter36
őstag
Sziasztok!
8 colos tabletet keresek max 40 ezer forintig.
Ami fontos:
IPS panel, jó akku, kettő esetleg négy magos processzor, min. 1 giga ram.
Amire kell: netezés, film, e-book
Játék nem fontos. -
izomhod
őstag
válasz
TechArtist #48277 üzenetére
.
-
fityere
senior tag
Tablet vásárlás előtt állok
Mekkora kijelzőn lehet jól képregényeket olvasni ? -
izomhod
őstag
sziasztok!
45 körül akartam venni tabletet, de elszúrtam, a concorde slimet tegnao óta nem átulja az edigital...
ma vennem kéne egyet ilyesmi árban, mi jöhet szóba még, ami nem gagyi?
7-8 col, játék film nem érdekes hogy menjen, netezésre kell nagyjából
Prestigio MultiPad 4 Quantum 7.85 elsőre, mit nézzek még meg?
köszi
-
hajnaldzsi
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Megpróbálok a téma összefoglaló szerint eljárni.
Mivel abszolút nem értek a tabletek világához ugyanakkor meg szeretnék egy viszonylag használható gépet ezért a profik segítségét kérném. Szóval az alábbi kritériumoknak megfelelő tabletet keresem:1. - hány hüvelykes legyen a kijelző? 10 hüvelykes kijelző, ami nekem kéne annál kisebb nem opció.
2. - új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni? Ez tulajdonképp mindegy is lenne, de ha lehet akkor leginkább az új lenne jó. Mivel kevéssé értek hozzá ezért lenne talán az új jobb.
3. - itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció? A külföldről beszerzés is opció.
4. - mire szeretnéd majd leginkább használni? Elég bizarr dolog, de leginkább képregényeket olvasgatnék szívesen rajta. Ezért is a 10 hüvelykes kijelző. De természetesen film és internet a másik kettő prioritás. Ráadásul app halmozó is vagyok. Egy csomó szart letöltök amire nincs is szükségem. A játék nálam csak másodlagos lenne. Mindenesetre valami olyan gépre lenne jó szert tenni, aminél ha leütök egy virtuális billentyűt akkor nem kell 3 mp-et várni arra míg ez a gyakorlatban is megjelenik. Vagyis kéne nekem egy nagyon szép képet adó 10 hüvelykes tablet ami nem lassul be a picsába 5 perc használat után.
5.- mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum? Hát 80 eFt lenne a max. Nem tudom hogy álomvilágban élek, de ha valaki erről is fel tud világosítani azt is megköszönöm.
Remélem ez elég információ volt. -
discrate
aktív tag
sziasztok,
Alcor ZEST Q813I tabot néztem ki, de a sok meghibásodás miatt, amit olvastam, inkább lemondok róla.
helyette ezek közül mit ajánl, akinek van tapasztalata:
Asus MeMo Pad HD 7
Concorde tab Slim 7.85" 16GB
Lenovo IdeaTab A1000L
Prestigio-ból valamely típus?
egyéb?paraméterek:
- nekem a megbízhatóság a fontos
- átlagosnál jobb üzemidő,
- jó WIFI vétel
- minél hosszabb garancia
- max 8 col
- max ár: 45knem nagyon futtatnék rajta komoly játékokat, de nem ártana, ha 1 év múlva nem menne a kukába.
-
hads
tag
Sziasztok, ezt a tabot érdemes használtan megvenni,mi róla a véleményetek?
Prestigio MultiPad 8.0 Ultra Duo (PMP5880D_DUO) tablet
-
majorgent
tag
Üdv. Ico d70 pro II tablet csak az android logoig tölt. Lehet kezdeni valamit? A választol függ megvegyem e
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 14.6", Wi-Fi, Graphite, 128 GB - garanciális
- ÚJJ !! 850.000 Ft helyett - M4 iPad Pro 13" 512 GB WIFI + Cellular - 90 Apple Garancia
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 12,9" 2021 (6th Gen), fekete - HU / Apple Pencil 2
- Gamer / irodai szék noblechairs EPIC bontatlan
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest