- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
válasz
polar-x #37653 üzenetére
"tehát a filmek szaggatnak a samsungon? a net is lassabb?"
Nem mondta senki, hogy szaggatnának (legalábbis nem mindegyik), és azt sem, hogy lassabb a net.
A 100dci-ben lévő SoC egész egyszerűen jobb (sokkal jobb) multimédiás képességekkel rendelkezik, mint a Samsungban lévő. Magyarán ha zömében 1080p-s filmeket szeretnél nézni raja, akkor ne a Samsungot vegyed."Te melyiket vennéd?"
Mivel nekem 100dci-m van, ezért ha az mondom, hogy 100dci, rám lehet sütni azt, hogy elfogult vagyok.
Azt viszont leírhatom, hogy melyik miben jobb.
Samsung: GPS, nagyobb akku, nagyobb fényerejű panel, nagyobb tárhely, Gorilla Glass
WayteQ: erősebb SoC (aka processzor), szabványos csatlakozók -
-
-
Pribi
senior tag
válasz
polar-x #36418 üzenetére
Nincs baj vele, csak egy kicsit drága lesz a 3g modul miatt. Azt viszont soha nem fogom használni. Ha az eredeti konfigban lenne, akkor nem is gondolkoznék. Csak nem győzöm kivárni...
This is life: Igen lehet, hogy 2 db 7-essel jobbal járnék, de egyenlőre 1 db-ra gondoltam. Arról nem is beszélve, hogy a 7-es szerintem kicsi. Szerintem.
Kunsztler: Igen nem tűnik rossznak, de egy kicsit drága nekem, másrészt jobban szeretem, ha itthon tudom gariztatni. A concorde-nál is jó volt, hogy nem a világ túlsó felére kell küldeni.
Pribi
-
válasz
polar-x #35858 üzenetére
A samu hangja szerintem korrekt, van eq is , na az odacsap rendesen
amugy eleg hangos es torzitas mentes bar eq-val lehet arrol gondoskodni hogy ne szoljon tisztan a hangja. A netre a dolphin 9.41 et hasznalom dolphin jetpack kiegeszitovel, na azzal allati furge, a gyari se rossz de nekem a dolphin a lastpass kiegeszitoje miatt mindent visz. Gordulekeny a gt5110 igaz kicsit szemelyemre szabtam, tiltva az osszes samu app, meg azok is amiket nem hasznalok, aztan autostartbol az all in one toolboxal kigyomlalva ami nem kell hogy egybol induljon,launchernek nova 1 fokepernyovel, animaciok kikapcsolva, a 2d gyorsitas bekapcsolva, nova memoriaban tartasanak kenyszeritese... ezek a sajat mokolasaim, de nem igenyel rootot igy gari esetere semmi para. Ami még lenyeges , mivel eddig a samu nem adta ki a magyar jb-t ra, odinnal a szerb van rajta( az osszes europai fw tartalmaz magyar nyelvet) ... nagyjabol ez minden ami mokolasom volt. Uzemido tenyleg siraly 10 ora tutira megvan, amihez keves a tab az a nagyon osszetett pdf-ek megnyitasa(240 oldalas kepekkel es egyebb okossagokkal teletuzdeltel nem birt)
Phdani
Autos toltobol ha a tabod tamogatja akkor inkabb az usb-t de 1.5 ampernel ne legyen gyengebb a tolto. A hdd-et meg ha lehetoseg van ra kulso tapos usb elosztoval vagy y kabeles usb csatival hasznalj. Nagyon keves tab tamogatja a nagyobb energiafelvetelu eszkozoket...es ha megy is rajta nem biztos hogy hosszu tavon nem e okoz kart.
-
válasz
polar-x #35854 üzenetére
A 3 betus , nem mondjuk ki a nevet nem emlitettem mert az warez kategoria es a meg erre fele tiltott
, a kijelzoje amugy tenyleg patent , a cbd ips paneles telefonommal egy szinten van.
Kunszter
Ha nem gond az mva kijelzo( gyengebb mint az ips ,de sokkal jobb mint a tn) illetve kicsit halk video lejatszasnal , es ha a kereted ennyit enged akkor az a legjobb valasztas az ar kategoriajaban.. ha anyagilag tobb is belefer akkor bovul a lista...
-
válasz
polar-x #35851 üzenetére
Gps korrekt benne, es a glonass muholdakat is latja, a mobilnet legkonyebben mifi, vagy tplink3040 es mobil routerrel hozhato ossze, illetve okos telefonrol megosztottal hozhato ossze. Kiveve a nokia joikuspot adhoc megosztasa, mert az ibss halozat es droid nem tamogatja.. persze root utan okosithato ezen a teren a tab. Ha offline navira hasznalnad akkor sygicet ra.
-
válasz
polar-x #35847 üzenetére
Samsung galaxy tab 2 a nyero ,arban dragabb, de nagyon jol optimalizalt a rendszer rajta, hosszu uzemido kb 10-12 ora, pls lcd kijelzo, tapasztalatbol irva brutal eros wifi(tobbet lat mint a laptopom) stabil es gordulekeny a r3ndszer rajta, 2 ev haztol hazig szerviz ..vekony, igaz nincs hdmi es nem is mokolhato ra, de szerintem samu, nekem is az van.
-
kelzsoca
félisten
-
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
polar-x #35702 üzenetére
,,biztos valami komoly gond van a géppel"
Nem tudom, hogy ezt mire alapozod. Feltételezem a beszállítás nem egyszerű, amiatt csúszik, általában ez szokott sokat növelni a tabletek érkezésén.
Hozzáteszem a HTC One is csúszik elég rendesen. Nincs komolyabb hiba ott sem, éppen csak nem tudnak eleget gyártani. -
z0d1AK
nagyúr
válasz
polar-x #35355 üzenetére
Olyan mélységben és annyi ideig nem volt lehetőségem használni a készüléket, hogy ezt megállapítsam, főleg hogy Galaxy Tab 2 10.1 sem ma volt utoljára a kezemben, így egyelőre nem foglalnék állást.
Ha itt lesz az xTAB-100dci, akkor megpróbálok keríteni egy Samsungot is. -
Pribi
senior tag
válasz
polar-x #35351 üzenetére
Szia!
Egy másik topicban erre a kérdésre az alábbiakat írta Kelzsoca:
"Üdv!
A készülék ezúttal nem a Ramos-tól érkezik, hanem házon belül a WayteQ anyacég (WayteQ Honkong Ltd.) gyárában készül, tehát nem egy szitázott készülékről van szó, valószínűleg ez az árazáson is megjelenik.
Úgy néz ki, hogy a várható ára bruttó 65.000Ft lesz, tehát aki +10k-s különbséget tippelt, annak bejött a számítása.
Érkezésére Május első felében kell számítani, ~3 hét.Szoftveres téren várhatóan alapból Jelly Bean 4.1.1-el érkezik, de elképzelhető, hogy készül rá Jelly Bean 4.2.2-es szoftver is a jövőben."
Remélem tudtam segíteni. Egyébként én is erre a gépre várok.
Pribi
-
futizoli
tag
válasz
polar-x #34320 üzenetére
Szia! Gondolom a MyAudio Arenaban vette, szombaton nyitottak. Április elsején én kételkedtem ennek a készüléknek a megjelenésében... Tegnap laikusként szemrevételeztem, a kijelző számomra gyönyörű, jó ez a magas felbontás... Nekem kialakításra is nagyon bejött, viszont a nagy sietségben nem néztem meg, hogy van e rajta pl. hdmi csatlakozó..
-
válasz
polar-x #34305 üzenetére
Asus memopad smart ,igaz 100e hardverben eros tegrat3 t30l, akksiban gyengebb ips panel, lenovo a2109a hw ugyanaz mint az asusban ,de nagyobb akksi,magnezium vaz,alu hatlap ellenben csak tn panel, a samu p5100 2 magos tiomap 4430 soc ,8-11 ora uzemido pls lcd panel... kinek mi a fontos a szerint valaszthat..
Xcsaba
Concordek sose voltak a helyzet magaslatan,olvasd at a forumjaikat es a novom kivetelevel eleg sok fejfajast okozott a termek palettajuk,a wayteq meg kelzsocaek nelkul szinten gazos lehetne..de remeljuk hatha osszekapjak magukat.
-
tjb007
nagyúr
válasz
polar-x #33929 üzenetére
"Bluetooth-os Gps vevők milyen árba vannak?"
Az újak itthon 20 és 30e forint között, eBay-en már 10e forintnak megfelelő dollárért, a használt példányokért meg keresd fel a Vaterát vagy a Hardveraprót.
"Működnek android alatt?"
Igen, működnek.
"IGO PRIMO-t akarok futtatni rajta"
Ezt én a helyedben nem nagyon hangoztatnám
Azt csak halkan jegyzem meg, hogy azt a kijelzőfelbontást amivel a 100dci rendelkezik nem is támogatja. -
istvan287
csendes tag
válasz
polar-x #33891 üzenetére
Hát a méret még nem biztos de 7" lessz szerintem.
Milyen egy jó tablet? (Bocs ez így lehet hülyén hangzik, de ehhez a témához téll az vok)
Tudom hogy a tn/film panel monitorban már nem egy nagy szám, de azt nem igazán tudom mi is az alternatívája?
Ez a [Nexus 7 32GB] (amit csibe1 ajánlott nekem) beletartozik a jobbak közé?
Nem tűnik rossznak amit ajánlottál, ez a samu p3110, csak kevés a memóriája, bár ahogy látom bővíthető.
Ennek már jobb a kijelzője?
Kösszi a segítséget előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- EA Sports WRC '23
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- Path of Exile (ARPG)
- Micro Four Thirds
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- BestBuy topik
- Kés topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- További aktív témák...
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest