- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
polar-x
tag
Sziasztok! Samsung Note 10.1 vagy samsung tab 3 8" ? Melyiket érdemesebb venni?
-
polar-x
tag
Sziasztok!
Segítsetek létszi!Samsung Galaxy Tab2 10.1-ről valakinek véleménye? Jobb a wayteq 100dci-nél? Full HD filmet melyik viszi jobban? Netezni melyiken jobb? Kijelzője melyiknek jobb?Játék nem érdekel,nem játszom! Ma kellene megvennem,csak nem tudom melyiket válasszam... -
polar-x
tag
válasz
Avicularia #37612 üzenetére
Hát ez elég rossz hír! Nem tudok dönteni a 2 gép között...
-
polar-x
tag
Sziasztok!
Valaki tudna nekem segíteni tablet ügyben? Nagyon nagy dilemmában vagyok mert választanom kellene a Samsung Galaxy Tab 2 10.1 meg a WayteQ Xtab100dci 3G között!A legkényesebb a kijelzőre vagyok! Nem tudom melyik a jobb!!?
A proci a samuban csak 1 GHz a "kínaiban" meg 1,6 GHz. Gondolom a samu lassabb mindenben...
A nagy kérdés az a kijelző számomra IPS vs PLS Valaki nem tudná egymás mellé tenni a két gépet? Az edigitalban nem engedik bekapcsolni,Mediaban meg nincs a 100dci Láttam élőben 100dci-t de valahogy nem győzött meg a kijelző,olyan mintha a fényerő kevés lett volna.....
--köszi -
polar-x
tag
Sziasztok! PIPO M9 jó gép ?63.000 a Pandawill-en ! Vagy inkább egy WayteQ 100dci magyar garival?
-
polar-x
tag
Én ma mentem volna megvenni a WayteQ tabot,de nem merem egyenlőre megvárom mi lesz a kijelzővel!
-
polar-x
tag
válasz
Silverchain #36435 üzenetére
Mitől félsz? Az index.hu eleve megakad még laptopon is,nem hogy egy tabon!
-
polar-x
tag
válasz
this is life #36407 üzenetére
És a WayteQ xTab 100dci 3G? Szerintem azt is ajánlhatod neki,hisz pár nap múlva kapható!
-
polar-x
tag
válasz
this is life #35856 üzenetére
Hangminőség milyen? Netezés jó rajta?gördülékeny?
-
polar-x
tag
válasz
this is life #35852 üzenetére
Köszi!
És gondolom igo-t is rá lehet okosítani
A samu kijelzője nekem valahogy szebbnek tűnik az összes IPS paneles tablettől... Szebb a fehér is rajta
-
polar-x
tag
válasz
this is life #35848 üzenetére
És a 3G nélkülire lehet varázsolni valahogy mobilnetet? Gps jó benne? Hangáz milyen fülhallgatóval?
-
polar-x
tag
Sziasztok! Samsung Galaxy Tab 2 10.1 vagy WayteQ Xtab 100dci? Tudnátok nekem mondani véleményt? Fontos lenne mert a héten el kel döntenem hogy megvárom a WayteQ-et vagy megveszem most a samut! Melyik a jobb választás? pro és kontra
-
polar-x
tag
válasz
kelzsoca #35708 üzenetére
Hát jó lenne ha megjelenne mert az Extreme Digitalban most van ez a kamatmentesnek hírdetett 15 havi részletvásárlási akció,de csak május 19-ig tart! És ugye nem mindegy hogy 25%-a THM vagy pedig 0% Ha nem jön ki a héten kénytelen leszek inkább a Tab 2 10.1-et venni,bár nem nagyon akartam.....
-
polar-x
tag
Írtam ma a WayteQ-nek a 100dci-vel kapcsolatban! Meg is jött a válasz:
WayteQ Europe a(z) dotroll.com domainen keresztül
Tisztelt Robi!
A készülék megjelenéséről pontos dátumot még nem tudunk adni. 2-3 héten belül várható.
A készülékre 1 év garancia lesz.
Speciális védelmet nem tartalmaz a kijelző.
Üdvözlettel:
WayteQ Europe Kft.
Cím: 1097 Budapest, Gubacsi út 6.
E-mail: info@wayteq.eu
Web: http://wayteq.euSzerintem én hagyom a fenébe ezt a típust,nem képes megjelenni sose!!íbiztos valami komoly gond van a géppel és azért húzódik így el a megjelenés! Nos WayteQ -1 vásárló! Gratulálok,csak így tovább!
-
polar-x
tag
Mikor akar már megjelenni ez a 10.1 WayteQ? Jól elhúzzák már az időt....
-
polar-x
tag
Hali!
Valakinek van tapasztalata erről a tabról? Szerintetek milyen ez?
BluePanther Voyager GT 7" Wifi+3G+GPS -
polar-x
tag
Sziasztok!
Azt nem lehet tudni hogy a WayteQ Xtab100dci melyik kínai gépnek felel meg? Melyiket címkézték át a WayteQ-nek? Érkezésről valami hír? -
polar-x
tag
WayteQ xTab 100dci 3G
Ár:64900Ft!
Megjelenés: Május 30
----Extreme Digital---- -
polar-x
tag
Hi!
Valami friss infó valakinek WayteQ háza tájáról? xTab100dci megjelenésre gondolok.... -
polar-x
tag
Sziasztok! Samsung note 10.1 és a Tab 2 10.1 ugyan azt a kijelzőt használja,mert eddig úgy tudtam hogy ugyan az a panel van mind a kettőben,de ha egymás mellé téve a note szebb lenne
-
polar-x
tag
válasz
this is life #34307 üzenetére
És az asus kijelzője jobb a samsungtól? (PLS vs IPS panel) Mintha fényerőben az asus gyengébb lenne jóval a samutól...
-
polar-x
tag
válasz
DrDante666 #34301 üzenetére
és az mit takar minőségben?mert mm-ba néztem,fényerőben nagyon jó a többi tablethez képest 90.000ft-ig
-
polar-x
tag
válasz
eckmester #34297 üzenetére
Sziasztok! A samsung galaxy tab 2 10.1-nek milyen a kijelzője? Jó minőségű? a Wayteq 70dci ips kijelzője szebb mint a samué?Azért hoztam fel a 70dci-t mert gondolom ugyan olyan panel lesz a 10.1-es az xtab 100dci-ben. Érdemesebb lenne megvárnom a wayteq xtab 100dci 3g-t? vagy inkább a ("brand"-elt) samsungot vegyem?
-
polar-x
tag
Hali! A WayteQ Xtab100dci-ről nincs még senkinek friss infó a megjelenésről
? Valószínűleg azt veszem meg és kíváncsi lennék már rá...
-
polar-x
tag
Sziasztok! Bluetooth-os Gps vevők milyen árba vannak? Hol lehet beszerezni? Működnek android alatt?Nekem majd a Waytech xtab100dci-hez kellene majd mert IGO PRIMO-t akarok futtatni rajta! Szerintetek milyen lesz majd ez a táblagép? Vagy mit javasoltok 60k-ért?
-
polar-x
tag
Sziasztok! Szeretnék venni egy tabot amire max 60.000Ft van.
Amit szeretnék a készülékben :
-IPS panel lehetőleg 1280x.... vagy nagyobb felbontás és 9"-10,1" közötti méretben
-Legyen benne GPS ,vagy ha nincs meg lehessen oldani külső vevővel,bár ebben nem vagyok képben hogy hogy is lehetséges ez a dolog!
-HDMI,mert rá szeretném kötni tv-re is
-lehessen hozzá billentyűzetes tokot csatlakoztatni
-Támogasson 3G sticket (vodafone)Előre is köszönöm a segítségeteket! További szép napot! -
--Robi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Videós, mozgóképes topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- SkyShowtime
- Asztalos klub
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Bittorrent topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest