- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
beci
őstag
Sziasztok.
Erről vélemény?
[MSI] -
gigoloZdS
csendes tag
sziasztok!
Szeretnék venni egy táblagépet, nem értek hozzá egyáltalán, kérlek segítsetek!
A következő szempontok fontosak:Sokat olvasnék/írnék rajta, szóval nagy kijelző előny
Újonnan jobb lenne.
Nem gond, ha külföldről kell rendelni
Lehetőleg sokáig bírja az akksi
Ne rontsa a szemem
videók nézésére, olvasásra/írásra használnám.
Pénzösszeg: kb 80K, de rugalmas vagyok, ha az igényeimet kielégíti egy 50K-s gép is, akkor örülök, de ha csak egy 100K-s akkor azt is megveszem sztem. Ár/érték arányban jó legyen!Fontos! olyan gépet szeretnék, ami alkalmas arra h fényceruzával beleszerkesszek szöveges dokumentumokba.
köszi
-
1Laci
tag
válasz
tjb007 #47995 üzenetére
Csak tabletem van meg a notebook, amiről írok. Töröltem, az egész fiókot is próbáltam már, semmi.
Ha belépek a gmail app-ba, akkor ez fogad: [link]
És ez ott forog már x napja...nem halad semmit előre. Majd amikor a Play store-ba lépnék be, ott kidobja az előző postomban levő képet.
-
1Laci
tag
Megváltoztattam a google-fiókom jelszavát, a tabletemen viszont azóta nem tudok bejelentkezni (se gmail app, se play store,....chrome meg facebook megy, sőt chromen a gmail.com-on be tudok jelentkezni).
Fiókot kitöröltem, újra hozzáadtam, semmi nem változott.
ASUS MemoPad HD7-em van, valaki erre megoldást??
Köszi előre is!
-
miksiy
újonc
Sziasztok
Tudna valaki ajánlani táblagèpre (4.2.2) olyan programot ami tud kezelni usb-n külsö kamerát.Nem rootolt a gèp.
Köszönöm
-
bbalazs84
csendes tag
Sziasztok!
30.000Ft alatt melyik 7'' Android tabletet ajánljátok ha a kijelző minősége a legfontosabb tényező?
Érdemes várni esetéeg pár hónapot az Android 4.4-esekre?
Köszi!
-
szomjas
csendes tag
sziasztok
olyan kérdésem lenne,hogy van egy Wayteq xTAB-700qci az írás szerint villám gyors az én tapasztalatom szerint viszont nem ,egy pl egyszerű amőba játéknál is több 10másodperc is eltellik míg történik valami(a telefonomon is rajt van ez a játék ott semmi gond nincs pedig az csak 2 magos) ez normális vagy lehet,hogy valami beállítási gond van? a válaszokat előre is köszi -
madmike
őstag
Sziasztok!
Kínából mi most a best price 8 colos tablet? 25k körül szánok rá. Honnan érdemes rendelni? Valami kuponos akció esetleg? -
Garsza
veterán
Helló szeretnék valami tabletet venni 150000HuF a keret rá.
Tesómnak lessz és Win8 -val szeretné.
Tudnátok valamit ajánlani. Egyáltalán nem vagyok othon a tabletekben. -
tvamos
nagyúr
válasz
izomhod #47973 üzenetére
Nekem masik fajta van, de az mukodott a tabletemmel. Bar van benne GPS vevo, de sajnos a femezett szelvedo elott nem annyira jol mukodott. Ment, csak eleg gyengusz volt. Meg nem mondom, mi a vevom tipus... de valami GPS gyartotol valo. A GPS beallitasokban kell engedelyezni. Amugy, ha a telefonodban van GPS vevo, es droid, akkor az is tudja kuldeni a poziciot. Azt is probaltam regebben.
-
izomhod
őstag
sziasztok!
az olyan tablet, amiben nincs gps, az egy ilyen nokia gps vevővel működne?
köszi az eddigi tippeket a tabletre, csekkolom őket
-
krystman
őstag
válasz
izomhod #47958 üzenetére
Szerintem a legjobb választás 30 ezerig, Navon Predator 7. Én nagyon sokáig nézegettem tabot, de ez a legjobb választás ebbe az árba. 1280x800 felbontas, 8GB RAM, IPS kijelző. 4magos hdmi stb.. És ahogy használom kb 1 hete nagyon elégedett vagyok vele. Én per pill jobbat nem találtam.
-
törölt tag
válasz
Keresztapper #47969 üzenetére
Igen, egyedül a vastag káva a csúnya benne!(de az nagyon!!!
) Kicsit haladhatnának desing terén is a korral...
-
Goblin12
őstag
Sziasztok,
Van ennek a tabletnek a piacon ellenfele? Samsung Galaxy Note Pro 12.2 2014 edition
Mind felhasználásilag mind hardwerileg van nála jobb? Apple tabjai nem izgatnak, se windows tab.
-
Teki1986
tag
Sziasztok!
Tabletet szeretnék venni, konkrét típusokat várnék.
Kijelző méret mindegy, felhasználás játékra és film nézésre lenne, valamint e-book olvasás.
Szeretném ha megbízható lenne, hosszú garanciával. Megfelelő wifi legyen benne, mert szinte csak azzal lenne használva, de folyamatosan. Valamint jó lenne ha a hangerőt megfelelően lehetne szabályozni. (Jelenlegi Androidos telefonommal nem tudok olyan hangerőt kicsikarni hogy rendesen hallható legyen a metrón pl.)
Üzemidő annyira nem fontos egyszerre 2-3 óra használatra kell csak.
Ára jó ha 50k alatt van.Előre is köszönöm ha tudtok ilyeneket mutatni.
Üdv
Teki -
student
őstag
Ha valakit érdekel 45rongy házhozszállítva Lenovo ideatab s5000 16gb
-
tjb007
nagyúr
válasz
Keresztapper #47962 üzenetére
ASUS MeMO Pad FHD 10
-
Keresztapper
senior tag
Szerintetek 100.000-ig 9,7-10"-os méretben mi most a "best buy"?
-
Czimby
addikt
Sziasztok!
Van egy Point Of View Play Tab Pro-m aminek betört a touch panelje. (Így került hozzám)
Próbáltam kereseni de sehol sem találtam hozzá.
Esetleg nincs valakinek információja milyen való bele, mivel csereszabatos stb???Valamint arra gondoltam még, hogy tudnám-e tv felokosításra használni mivel van rajta hdmi, de mivel nem megy a touch így nem tudom levenni a képernyőzárat róla.
Azt sem tudom, hogy egyáltalán lehetne-e vezérelni egérrel vagy billentyűzettel.
Erről is szíves vennék bármi infót.Jelenleg 2.3 van rajta de a gyártó oldalán van 4.0 frissítés is hozzá, lehetséges, hogy frissítés után kezelné a beviteli eszközöket?
-
izomhod
őstag
sziasztok!
7 colos gépet keresek, a felbontása mindegy, netezésre kellene. (film, játék nem érdekes, 8 gigás bőven elég)
30k a keret, lehet használt (még garis) vagy új is, mik ajánlottak mostanában?
köszi
-
mikersz1
senior tag
válasz
donjohnson #47956 üzenetére
Ezek közül még inkább az asus. Többinél kicsit tartok a támogatottságtól.
-
donjohnson
addikt
válasz
mikersz1 #47955 üzenetére
max 50k-ért ezek vannak még:
asus memo pad hd7, alcor zest q813i, concorde tab slim -
mikersz1
senior tag
Milyen tablet ajánlott max. 50 ezer forintig? Nexus 7 2012-es változatot néztem.
-
30z.Samu
félisten
'' A tablet-et meg egyszerűen utálom mióta megjelent. Nem látom értelmét... Inkább használtan vmi laptop esetleg netbook.''
Nekem van tabletem, előtte volt laptopom is, szerettem a laptopot is, de a tablettel valahogy gördülékenyebb a netezés. Nekem legalábbis. :-) Persze van hátránya is, de alapjában véve szeretem ezt a kütyüt. :-)
-
TCSZ
senior tag
Sziasztok! Megint kéne egy kis segítség. Visszakaptam a tabletem a szervizből, de most nem hallom se skypeon se facen a hívott fél hangját. Hangot ad le a készülék. Eddig nem volt ilyen gondom. Előre is köszönöm a segítséget!
-
sublett
tag
Egyelőre jegelem a hálózati problémámat, mivel új laptop érkezett ami mindig futni fog, így vuze remote lesz az átmeneti megoldás.
Viszont abban tudtok segíteni, hogy indamailt hogyan lehet beállítani sim nélküli tableten, itt ugye nincs szolgáltató akinek a pop3, vagy imap címén kersztül szinkronizálni tudnék... előre is köszi!
Sublett -
MR!!
aktív tag
válasz
Baldrick #47937 üzenetére
Netbook vs Laptop ... én mindig is laptop párti voltam. Néhány ezressel több a laptop, de cserébe normális méretű kijelző, dvd olvasó, erősebb hardver , sztem egy kamionsofőrnek kellemesebb pötyögni ezen mint egy inkább plázacicáknak - fiatal tiniknek kitalált netbookon.
Ez persze az én véleményem nem akartam vele senkit megsérteni.
A tablet-et meg egyszerűen utálom mióta megjelent. Nem látom értelmét... Inkább használtan vmi laptop esetleg netbook.
Nyomtatóval leszek gonba , a tényleg mobil használatra árult nyomtatók méreg drágák
-
student
őstag
Ha valakit érdekel nexus 10 16gb 87ezer
-
30z.Samu
félisten
válasz
donjohnson #47941 üzenetére
Köszönöm!
-
tjb007
nagyúr
válasz
adams55 #47942 üzenetére
10 órás üzemidőt ebben az árkategóriában nem kapsz (3-4,5 óra azt átlagos üzemidő).
10 órás üzemidő nélkül, de 3G-vel és GPS-szel hamarosan érkezik majd a ConCorde tab KRONOS IPS, de ezt csak április elejére ígérik.
A szolgáltatóknál elérhető havidíjas előfizetéses konstrukciókért meg keresd fel a szolgáltatók oldalárt, azt csak te tudhatod, hogy milyen csomagot szeretnél mekkora havidíj mellett. -
adams55
tag
Sziasztok! Sok segítséget kaptam már itt Prohardveren, így most is Hozzátok fordulok! Tabletet szeretnék vásárolni, írom is mire lenne szükségem:
hány hüvelykes legyen a kijelző: 10 órás üzemidő jó lenne, aktív használat mellet, 7col - 10,1 col között lehet bármilyen. Üzemidő a fontos.
- új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni? Használt készülék nem zavar, főleg ha még van rá garancia is.
- itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció? Lehetőleg itthon, de ha van olyan lehetőség, hogy külföldről van egy bestbuy , az is érdekelhet.
- mire szeretnéd majd leginkább használni? Néha játék, internet inkább, esetleg filmnézés, dokumentumok szerkeztése - olvasása fontos tényező, de ezt ugye majd minden gép tudja. SIM kártya nagy előny! Mobilnet fontos tényező.GPS is jó dolog , ha van.
- mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum 30 - 40 Mátyás -ig lehetőleg, de az lenne a legjobb, ha ajánlanátok újat-használtat, akár mobilnet előfizetéssel is, mert a szolgáltató függő előfizu internettel sem kizáró elem.Nagyjából ennyi lenne az elképzelésem, Nexus 7 -et néztem eddig, de ha nagyobb a kijelző ettől, az csak jobb, ha bírja is az akksi. Szín fekete, esetleg valamilyen nőies szín is szóba jöhet, mert női használatban lesz leginkább. Legfontosabb tényező a gyorsaság, és az akadás mentes böngészés, youtube , stb. Lehetőleg több választási lehetőséget adjatok, legyen miből válogatni melyik tetszik, melyik nem. Ha a kijelző IPS, az még jobb
Köszönöm előre is a segítséget!
-
30z.Samu
félisten
Sziasztok! A Youtube alkalmazást rá tudom venni valahogy, hogy fusson a háttérben? Köszi előre is a választ.
-
Soma01
veterán
Én azt olvastam, hogy a 4.4-től már van elég jó nyomtató támogatás. Persze wifi-n keresztül. Tehát wifis nyomtató kell... Amit én olvastam cikk, abban egy HP nyomtatóval kötötték össze a telcsit és nagyon egyszerűen ment. Állítólag mindent feltelepített automatikusan (driver) ami kellett.
Amit így találtam és elég kicsi az pl a HP Deskjet 460 Van autós adapter és még akksi is hozzá. -
Baldrick
csendes tag
Ha napi több levelet, dokumentumot kell olvasni, válaszolni, akkor én inkább valami netbookot néznék, Windows alapon. Ha még is valami androidos táblát szeretnél akkor valami min10 col 4:3 oldalarányút amin kellemesebb a szemnek irodai munkákhoz mint a 16:10-9.
G3-hoz a vodát mondják legjobbnak, lefedettségben.
Tabletről nyomtatáshoz lövésem sincs
Néhány mobilnyomtató: [link] -
drzozo
senior tag
Sziasztok!
Adott egy 3G-s Samsung G3 8-as tab. Telenor sim-et kerülne bele és egyúttal előfizetnének a mobilinternetre is. Ahol használnák ott nincsen wifi, ráadásul pont azért kell nekik, hogy útközben is, bárhol tudják használni, így mindenképpen egy nagyobb összegű díjcsomagot szeretnének, hiszen azok tartalmaznak nagyobb adatforgalmi lehetőséget is. Az lenne a kérdésem, hogy egy kb. random 10 perces youtube videó, sima hd minőségben mennyi adatforgalmat generálhat? 15 gigásban gondolkoznak egyelőre (30GB-os a legnagyobb), de mindenképpen szeretnének videózni rajta. Nagyjából mennyire és mire lehet ez elegendő?
-
krystman
őstag
Tudnátok nekem valami megoldást, hogy hogyan tudnám továbbosztani a wifi jelet a tabletemre? Látom van usb megosztás is a telefonon, azon nem tudnám átosztani a tabletre?
-
tvamos
nagyúr
En ezt nem tudom, probald meg a Lenovo IdeaPad Miix2 sajat topicjat!
(#47929) sublett válasza tvamos (#47925) üzenetére
ttorrentet probaltam, az nekem ment, de nem hasznalom, mert a NAS-om intezi... -
1Laci
tag
Hali, van egy kis problémám az Android os-es ASUS tabletemmel.
A Google-fiókom jelszavát megváltoztattam, a tableten pedig ezzel voltam bejelentkezve.
Most nem működik se a gmail, se a play store se...joforman semmi, amikor megpróbálok bejelentkezni - kiválasztom az email cimemet, amit eddig is használtam - utána pedgi a köv. kép fogad: [link]Töröltem a fiókot, és hozzáadtam mégegyszer, beengedett a kétlépcsős biz. is megvolt, sms kódot beírtam stb. de utána végtelen sync van....nem mozdul, megjelenik egy hibaüzenet, hogy "sikertelen bejelentkezés"....utána kiválasztom a fiókomat, és megint a fentebb linkelt kép fogad.
Mit lehet ilyenkor tenni?
Köszi előre is! Laci. -
-
s.s.j.goku
tag
válasz
SUPREME7 #47920 üzenetére
Cimbora leirtam amit tapasztaltam.
Nem screen shotoltam mert eszembe sem jutott,hogy lesz aki beleköt és azt állitja fails info és megtévesztek másokat. Még mindig 32% -on van és az asszony most tette le. Csak játszott vele.
AZ hogy te mit hiszel el a te dolgod. 56-32%-ra csökkent 5-6 óra alatt.
Nyílván full fényerőn 3d game többet kivenne belőle,de mint irtam ez általános használat.
A kiirt 10 óra nyilván valós lehet. A Concorde tab one 2-3 óra alatt fullra lemerült. Ehez tudok viszonyitani,az pedig nulla fényerőn ment. -
Sz7Cs
aktív tag
Sziasztok !
Ajándékba szeretnék venni egy 7-8" tablettet, női tulajnak!
Játszani nem nagyon fog rajta ! Netezés, film, olvasás... leginkább erre használná !
Ár max. 50.000 Ft
Mit ajánlanátok a hazai piacról ? -
SUPREME7
őstag
válasz
s.s.j.goku #47919 üzenetére
3-4 óra alatt kb. 10%ot merült ,töltögetés, netezés, játék alatt
Erről mondjuk lőhetnél egy screenshotot. Tényleg nem kötekedésképp, de nem értem egyes emberek miért írnak teljesen fals infókat néha, amik egyrészt nem igazak abban a formában, másrészt megtévesztik erősen azokat, akik reális infókért jönnek ide. Ha 3-4 órán keresztül bekapcsolt kijelzővel valóban játszol-netezel meg töltögetsz, és nincs nullán a fényerő, akkor legalább 50%-ot kellett merülnie, hacsak nem volt közbe töltőn ...
-
s.s.j.goku
tag
Üdv mindenki
Ma lettem tulajdonosa egy Asus Memopad HD7-nek.
Leirom első benyomásaimat, igaz 3-4 óra tesztelgetésen vagyunk tul.
Ár: 49900 + vettem hozzá tokot 2K + 3 év gari 8K= 60K 5 év garral tokkal
Hol vettem: Euronics most akciós volt
Csomagolás: Kicsi dobozban kaptam, tablet + töltő + tartó van benn semmi extra
Képernyő: álomszép, nem semmi ez az IPS kijelző, tűéles kép,szép szinek
Sebesség: villámgyors, minden azonnal bejön,semmi várakozási idő
Wifi: jelerősség tökéletes
Aksi: 3-4 óra alatt kb. 10%ot merült ,töltögetés, netezés, játék alatt
Hardver: 3d-s game alatt nem szaggat, szépen vitte a próbált játékokat, igaz kis melegedés tapasztalható volt azért
Hang: filmnézéshez is megfelelő hangerő
Összességében nagyon jónak tünik 10/10.
Viszont nincs védő fólia rajta, azt olvastam karcálló az üveg van rajta,akkor erre nem is lenne szükség? -
MR!!
aktív tag
válasz
tvamos #47917 üzenetére
hát az ár legyen notebook ár alatt (~90k) , mert akkor inkább notebook ot érdemes venni (erre a célra)
pl kinéztem ezt : LENOVO IdeaTab A1000L 7" 8GB - 34k körül van, de cak 7'-os
jó lenne pl MM- áruházból , mert országos hálózata van és gyorsabban működik a garancia rá mint egy online shopos boltból.
-
tvamos
nagyúr
válasz
sublett #47909 üzenetére
Elarulod, hogy van megosztva? Oke, nem NAS, de azert SAMBA?
Nekem siman megy a SAMBA, de az persze NAS... de mindegy, hogy mi amugy.(#47910) fateless válasza sublett (#47909) üzenetére
A torrent... mint a kabitoszer, az alkohol, vagy mittudomen.
Ha rakattan az ember, letolt minden szir-szart...
Es hipp-hopp azt veszi eszre az ember, hogy a tele a 2db 2T-s HDD.
Es nagyon nehez lejonni a "szerrol"...(#47916) MR!!
En egy win8-as tabletet neznek.
Azert a minel olcsobb arhoz megmondhatnad, megis mennyi a keret! -
MR!!
aktív tag
Sziasztok !
A következő felhasználásra keresnék Tablet-et vagy Notebook-ot:
Kamionban szeretném működtetni. 12V-ról, Legyen internet hozzáférás (SIM kártyáról- országos lefedettséggel , főként M1 és M3-as autópályákon)
Tudjon emaileket fogadni, Word , PDF dokumentumokat megnyitni, nyomtatni.
Kapcsolódó kérdésem, nyomtatót tud e vezérelni a tablet? Milyen hordozható nyomtatót tudnátok ajánlani (persze az is 12 V-ról, USB-s kapcsolat vagy akár Wifi-s - de akkor a tabletnek tudni kell route-funkciót)
Ha tehát netezni, nyomtatni lehet vele akkor melyik Tabletet ajánlanátok? Ár , minél olcsóbb ezért is gondolkozom inkább Tabletben mint Notebookban.
Köszi
-
krystman
őstag
Sziasztok! Olyan érdekelne, hogy lehetnee külső wifi t hozzá csatlakoztatni a tablethez, mert ami alapból benne van elég gyenge. USB én keresztül. Hol lehetne ilyet kapni, és persze nem valami drágán. Köszi előre is.
-
-
-
Baldrick
csendes tag
Találtam jobb megoldást Pipo cuccok autós töltésére: [link]
Hátha valaki mást is érint -
Baldrick
csendes tag
Filmnézésre (HD sorozatok), netezésre, olvasásra, keresek 10 col környékén tabletet, játék nem érdekel. Ami még jó ha van: GPS és HDMI kimenet.
Egy ilyennel szemezgetek: [link]
De úgy néz ki nem lehet usb portján keresztül tölteni ? (autóban is sokszor lenne használva így kellene tudnom szivargyújtóról tölteni) találtam egy ilyet hozzá: [link] + egy szivargyújtó-usb atalakítóval szerintetek tölthető lenne?
Vagy tudnátok más tabletet ajálani, max 60-65k körül? -
royal63
tag
Sziasztok !!
Tablet vásárláshoz kérnék segítséget.
Max 30.000 Ft filmnézéshez , böngészéshez , játékokhoz egy 10 éves gyereknek .
Navon Raptor 7 ?
Navon predator 7 ?
Concorde rokee 7 ?
vagy esetleg más ????Előre is köszönöm !!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Medence topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- PlayStation 4
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Ezüst / Wifi / 256GB / Garancia
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G - 256GB - új, garis (SM-X926B)
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest