Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• hajnaldzsi

csendes tag

Üdv mindenkinek!

Megpróbálok a téma összefoglaló szerint eljárni.
    Mivel abszolút nem értek a tabletek világához ugyanakkor meg szeretnék egy viszonylag használható gépet ezért a profik segítségét kérném. Szóval az alábbi kritériumoknak megfelelő tabletet keresem:

1. - hány hüvelykes legyen a kijelző? 10 hüvelykes kijelző, ami nekem kéne annál kisebb nem opció.
    2. - új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni? Ez tulajdonképp mindegy is lenne, de ha lehet akkor leginkább az új lenne jó. Mivel kevéssé értek hozzá ezért lenne talán az új jobb.
    3. - itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció? A külföldről beszerzés is opció.
    4. - mire szeretnéd majd leginkább használni? Elég bizarr dolog, de leginkább képregényeket olvasgatnék szívesen rajta. Ezért is a 10 hüvelykes kijelző. De természetesen film és internet a másik kettő prioritás. Ráadásul app halmozó is vagyok. Egy csomó szart letöltök amire nincs is szükségem. A játék nálam csak másodlagos lenne. Mindenesetre valami olyan gépre lenne jó szert tenni, aminél ha leütök egy virtuális billentyűt akkor nem kell 3 mp-et várni arra míg ez a gyakorlatban is megjelenik. Vagyis kéne nekem egy nagyon szép képet adó 10 hüvelykes tablet ami nem lassul be a picsába 5 perc használat után.
    5.- mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum? Hát 80 eFt lenne a max. Nem tudom hogy álomvilágban élek, de ha valaki erről is fel tud világosítani azt is megköszönöm.
    Remélem ez elég információ volt.

Új hozzászólás Aktív témák