Hirdetés
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
Tudom hogy itt nem lehet hiredetni, de ezt nem is hirdetésnek szánom, hanem inkább segítségnek: összesen 4db yoga-t vettünk, de 1 db felesleges lesz ( használatlan, mindene origi). visszavihetnénka boltba mert visszaadják a pénzt 8 napon belül, de mivel az akciónak vége így már kb 80e az ára. Ha valaki lemaradt az akcióról de mégis szeretne akciós áron akkor azt az egyet nem viszem vissza hanem szívesen átadom, ugyanannyiért amennyiért vettem (54900), nem keresni akarok rajta. Gari, számla is megvan úgy ahogy a boltból elhoztuk.
Kb 2 nap múlva megyek a bolt felé, és akkor visszaviszem, de ha valakinek kellene akkor átadom.
(mivel a bolt 14 napos visszavételt válall még az új tulaj is meggondolhatja magát)
Csak azért írom ezt ide, hogy ha valaki későn kapcsolt akkor legyen még egy lehetősége. Annyit nagyon megér a kütyü ( ha 80-at nem is) még akkor is ha nem RK3188 van benne
Tehát ezt nem hirdetésnek szántam, inkább segítségnek, ezt a modiknak írom
Ha mégsem helyénvaló ezt ide beírni akkor kérem töröljék
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- Eladó Karcmentes Lenovo Tablet P11 - Játékhoz és Filmhez, Strapabíró Fémház!
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- Apple iPad Air 2 128 GB, Wi-Fi, Ezüst
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy TAB S10 FE / TAB S11 (Ultra) - GYÁRTÓI garanciával + AJÁNDÉK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
- Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD vilbill, 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest