Hirdetés
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2026. január
Új hozzászólás Aktív témák
-
mike1334
veterán
Sziasztok. Tőletek, mint tapasztaltabbaktól kérnék tanácsot.
10.1-es tabletet szeretnék venni, és az Asus mellett döntöttem, de azon belül még nem tudom melyiket. Ezek versenyeznek:
-Tf201
-Tf300
-Tf700
-Memopad Smart
-Memopad FHD (ez tudom még nem jelent meg)
A felbontás annyira nem fontos, de a minél szebb színek, kijelző igen. Fontos még a gördülékenység, akadásmentesség (már amennyire lehet androidnál) és a minél hosszabb üzemidő. Főleg filmnézésre és pdf-ek olvasására fogom használni, játékból csak azt szeretném, ha a körökre osztott játékok menjenek rajta (mondjuk abból van 3d-s azt hiszem), nem fontos, hogy fps játékok hasítsanak, persze az se hátrány.
Melyik ebből a legjobb választás? Árban minél olcsóbb annál jobb elv érvényesül, lehet használt is, bár nem tudom, hogy mennyire hibásodnak ezek a típusok, láttam garancia nélkülit is viszonylag jó áron, de nem tudom, hogy megéri-e, mennyire megbízhatóak.Bónusz kérdés: a fenti kritériumoknak jobban megfelelne-e egy Nexus 10? Az Asus felé azért hajlok, mert vagy alapból dokkolóval venném, vagy később ruháznék be egyre, persze ha sokkal jobb a Nexus, akkor nem ezen fog múlni. Azért mert ragaszkodnék a dokkolóhoz nem jelenti, hogy netbookot vennék inkább, kifejezetten androidot akarok, és olyan amit szét lehet kapni csak táblagépnek.
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek, aki veszi a fáradtságot és válaszol, nagy segítség lenne, régóta spórolok és nem szeretnék mellé nyúlni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600XT 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB ZALMAN S2 TG CM 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Dr.NX