Hirdetés
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Treff86
csendes tag
válasz
this is life #37271 üzenetére
Nagy illúzióim nincsenek, gondoltam, hogy ezek is kínai tabletek, de mégis ott egy bolt, egy forgalmazó, aki felelősséget, garanciát vállal a termékre, míg egy echte kínai tabnál egyrészt ki tudja milyen a szervíz, ha egyáltalán van, plusz napokig hetekig utazgatna oda vissza, és ha megint rossz kezdhetem elölről.
A baj csak az, hogy nézegetem én amiket Te is ajánlottál, de egyszerűen, ahogy említetted nincs tapasztalat..kicsit amúgy nehéz elhinni, hogy ma Magyarországon mindenki csak Samsungot, Nexust, Acer, Asust, Ipadet vásárol, és ilyeneket meg nem. Nem is arra vágyok, hogy 5 oldalas tesztek legyenek, csak lenne pár ember aki azt mondja megvettem, működik, megy rajta a film, bírja 5-7 órát az aksi filmezéssel és nem kellett szervizeltetni hetente...de akkor marad, hogy nézegetem tovább a fórumokat és reménykedek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- GeForce RTX 3060Ti (OEM HP)
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest