- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- Tasker
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Apple iPhone 14 Pro Max - sziget fesztivál
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
verycool
tag
Sziasztok. Engem az érdekelne, hogy minden készülék veszi a 3G külső stick -et és ezzel lehet telefonként használni? Illetve a kimaradt bluetooth miatt, mi lehet az a dolog, amiben hiányt szenvedek? Valamint a GPS -t jól gondolom, hogy meglehet oldani ha van mobil neted. Nem utolsósorban, erről tudtok mondani valamit, tesztet nem találtam róla
Én is 5 napja olvasok keményen, mi jó, mi nem, de mindig oda lyukadok ki, hogy találok problémát vagy hiányosságot mindenben és ezzel tornázik egyre feljebb az árban az ember. Ennek fényében, visszaérkeztem ide ár érték arány miatt, igaz, se gps, se 3G és kicsinylem a 8" illetve a 4:3 -ról se tudom, hogy előny inkább vagy hátrány? a Készülék: Sencor Element 8 V3 (Fehér) Esetleg ha tudtok jobb ajánlatot, szívesen körbejárnám, nem túl nagy árkülönbséggel és + felszereltséggel
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Telekom mobilszolgáltatások
- BestBuy topik
- Eredeti játékok OFF topik
- OLED TV topic
- Philips LCD és LED TV-k
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mini PC
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman N4 Plus FSP 400W
- MEGA AKCIÓ!Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (CSAK RENDELÉSRE)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest