Hirdetés
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Yettel topik
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanzaa
senior tag
No, az angliai rendelés már storno, mert ebayről addigra nem érne oda, mire a rokon hazajön jövő héten. Webshopokból is néztem, de azok meg drágák. Az Archos véleményem szerint jobb minőséget képvisel, mint a kínai tabok általában. Gyorsban néztem róla videót, semmi gond nincs a kijelzőjével attól, hogy nem IPS. Az eladó meg a Tesco Global volt. A csájna rendeléstől még mindig ódzkodom(bár tegnap jött egy 50$os droidfon pandawillről, amiről majd írok egy rövid tesztet). Így lehet, hogy egy használt lesz itthonról Z0diak elvtárs tanácsa alapján. Köszönm az eddigieket, a linkeket átmazsolázom. Egyébként már rendelt is valaki a geekbuyingról? Mert már ott is nézelődtem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- Ipad Pro A1709 64GB és 256GB Retina 2K cellular
- iPad Pro 12,9" 256 GB 2. generációs 2017 asztroszürke Doboz, tok, töltő, kábel iOS 17.7.8
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy TAB S10 FE / TAB S11 (Ultra) - GYÁRTÓI garanciával + AJÁNDÉK
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- LENOVO Legion Y530-15ICH - 15,6" FHD IPS - i7-8750H - 8GB - ÚJ 512GB SSD - Win10 - GTX 1050 Ti
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest