- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kínos szituba keveredett a Nothing
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Telekom mobilszolgáltatások
- A Bugatti Veyron megleckéztetésére készül a Dreame első villanyautója
- Honor Magic V2 - origami
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
Elnezest, hogy nem vagyok kepben, bocsanat ha volt, kereso nekem nem dobott semmit.
Ez a termek milyen valos erteket kepviselhet? [link] Mi lehet a rossz benne? Azt latom, hogy a proc. sorszama alacsonyabb, de semmit nem tudok a hardverekrol.
9-10 inch, min. 1G ram, es legalabb 1024-es felbontas, es legalabb 4.0 de a 4.1 erosen preferalt feltetelekkel, ha hajlando vagyok kulfoldrol is rendelni, akkor sincs afa nelkul se sokkal jobb ajanlat ahol en neztem, es ehhez van gari - de szoljatok, ha rosszul latom.
Amire NEM lenne hasznalva, az a grafikus jatekok. Sot, nagyjabol kizarolag bongeszes es bill-t csatolva hozza emailezest tervezek rajta, egy halodo eeepc901-t valtana ki, de van masik laptop meg nagygep is, office nem baj hogy nem lesz. Egy pdf-et meg csak kinyit me'g, ha kell (par oldalas, pl. bankok kondilistaja). Neha max. skype.
Elvileg tudnek varni is, ezt csak akkor vennem meg, ha tenyleg jo az ar-ertek arany igy learazva.Elore is koszi a velemenyeket!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Új HP 16 Elitebook 865 G10 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 7540U 4.9Ghz 16GB 1TB Radeon 740M Win11 Pro Garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dell 16 Inspiron 5625 FHD+ IPS Ryzen5 5625U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3232
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest