Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2026. január
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
tjb007
üzenetére
Ahan, én azt hittem ők magyarok.
z0d1AK: Tudom, hogy nem degradáltad le
Én viszont mindenféleképp megemlítem és fogom is, mert maga a gép jó és gar is több mint a versenytársaké. Ami akár jelentheti azt, hogy sokan mellette fognak dönteni pl a wayteq 70dci ellenében is, mint pl én is.
Statisztikából meg csak annak hiszek amit én hamisítok
Napokban voltam juroniksben', láttam újságban 16 gigás N7-et, mondom megnézem. Illetve néztem volna, de 70k feletti táblákat az eladó szerint csak rendelésre hoznak. Ők valszeg nem tudnak az apple és samu elsőségéről. De ismerősöm se, akinek ilyen jellegű országos üzlethálója van és az olcsó vackokból zsákszámra adnak el, drágábból havonta max 1-2 db-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lexus, Toyota topik
- sziku69: Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Alkoholista nevelde
- Motoros topic
- Spórolós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én viszont mindenféleképp megemlítem és fogom is, mert maga a gép jó és gar is több mint a versenytársaké. Ami akár jelentheti azt, hogy sokan mellette fognak dönteni pl a wayteq 70dci ellenében is, mint pl én is.
Dr.NX