- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Magisk
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
rewentlow
csendes tag
válasz
Neurotoxin #1947 üzenetére
Én ugyanígy vagyok vele, amint elérhető lesz biztosan venni fogok egyet. Reméljük ez minél hamarabb (pl februárnak nagyon örülnék) be fog következni. Így már kettő adames biztos lesz Magyarországon.
Informatikus könyvtárosként egyébként arról írom a szakdolgozatomat is, hogy ezek a kütyük hogyan alakítják át az olvasást mint olyat.
A többieket meg sztem ne győzködjük, vmiért nem tetszik nekik a cucc, amit én sajnálok, de az ő döntésük. Azt viszont bátran ki merem jelenteni, hogy jelenleg az Adam a legjobb ár/érték arányú tablet a világon.
Olcsóbb mint az iPad, viszont technikailag sokkal többet ad annál. Olyan előremutató innovációkat (tegra, pixelqi, eden) is tartalmaz, amelyek miatt ha egy nagy gyártó jön ki az eszközzel biztosan 1000$ fölé vinnék az árcédulát.
Nálam a kínai csodák nem játszanak, mert ha egyszer pénzt áldozok érte, akkor nem gagyit fogok venni. Az iPad és Galaxy tab alapvetően nem rosszak, de az Adam ezeknél jóval többet nyújt hasonló árszinten. Akkor miért ne ezt venném?
A szimpatikus fejlesztői háttér és hozzáállás már csak hab a tortán.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen egeret válasszak?
- Társasház, szomszédok, zajok, együttélés.
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- BestBuy topik
- LEGO klub
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Autós topik
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Ezüst / Wifi / 256GB / Garancia
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Apple Ipad 10.generáció
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest