- Mobil flották
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
rewentlow
csendes tag
válasz
Neurotoxin #1947 üzenetére
Én ugyanígy vagyok vele, amint elérhető lesz biztosan venni fogok egyet. Reméljük ez minél hamarabb (pl februárnak nagyon örülnék) be fog következni. Így már kettő adames biztos lesz Magyarországon.
Informatikus könyvtárosként egyébként arról írom a szakdolgozatomat is, hogy ezek a kütyük hogyan alakítják át az olvasást mint olyat.
A többieket meg sztem ne győzködjük, vmiért nem tetszik nekik a cucc, amit én sajnálok, de az ő döntésük. Azt viszont bátran ki merem jelenteni, hogy jelenleg az Adam a legjobb ár/érték arányú tablet a világon.
Olcsóbb mint az iPad, viszont technikailag sokkal többet ad annál. Olyan előremutató innovációkat (tegra, pixelqi, eden) is tartalmaz, amelyek miatt ha egy nagy gyártó jön ki az eszközzel biztosan 1000$ fölé vinnék az árcédulát.
Nálam a kínai csodák nem játszanak, mert ha egyszer pénzt áldozok érte, akkor nem gagyit fogok venni. Az iPad és Galaxy tab alapvetően nem rosszak, de az Adam ezeknél jóval többet nyújt hasonló árszinten. Akkor miért ne ezt venném?
A szimpatikus fejlesztői háttér és hozzáállás már csak hab a tortán.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Apple asztali gépek
- EA Sports WRC '23
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mobil flották
- Óvodások homokozója
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- iPad A16 Wifi 128Gb Silver A3354 bontatlan
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4281
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest