- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- iPhone topik
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Hatalmas kamerasziget emelkedik ki a Z Fold7 vékony házából
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
rewentlow
csendes tag
válasz
Neurotoxin #1947 üzenetére
Én ugyanígy vagyok vele, amint elérhető lesz biztosan venni fogok egyet. Reméljük ez minél hamarabb (pl februárnak nagyon örülnék) be fog következni. Így már kettő adames biztos lesz Magyarországon.
Informatikus könyvtárosként egyébként arról írom a szakdolgozatomat is, hogy ezek a kütyük hogyan alakítják át az olvasást mint olyat.
A többieket meg sztem ne győzködjük, vmiért nem tetszik nekik a cucc, amit én sajnálok, de az ő döntésük. Azt viszont bátran ki merem jelenteni, hogy jelenleg az Adam a legjobb ár/érték arányú tablet a világon.
Olcsóbb mint az iPad, viszont technikailag sokkal többet ad annál. Olyan előremutató innovációkat (tegra, pixelqi, eden) is tartalmaz, amelyek miatt ha egy nagy gyártó jön ki az eszközzel biztosan 1000$ fölé vinnék az árcédulát.
Nálam a kínai csodák nem játszanak, mert ha egyszer pénzt áldozok érte, akkor nem gagyit fogok venni. Az iPad és Galaxy tab alapvetően nem rosszak, de az Adam ezeknél jóval többet nyújt hasonló árszinten. Akkor miért ne ezt venném?
A szimpatikus fejlesztői háttér és hozzáállás már csak hab a tortán.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G - 256GB - új, garis (SM-X926B)
- Apple Ipad 10.generáció
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest