Hirdetés
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kaptam egy tabletet ismerősömtől, aki véletlenül beállított egy PIN kódos védelmet, valószínűleg ez a képernyőzár PIN kódja.
Megfejteni nem tudom a kódot, így valahogy meg kellene kerülni. (A boltba már visszavitte, ott nem is hallottak még olyanról, hogy PIN kódot kérjen egy ilyen készülék.)Arra gondoltam, hogy valamiféle recovery módba belépve újra lehetne telepíteni a rendszert, de ehhez teljesen 0 vagyok.
Annyit sikerült elérnem, hogy a Vol - és a Power gomb együttes lenyomásával bekapcsoltam a gépet, akkor egy ilyen
jelent meg a kijelzőn, innen nem tudtam továbblépni sehová. Recovery móddal nem találkoztam, de gondolom ehhez kellene egy alap ROM is.
Hivatalos oldalon semmi nincs, még a termék sincs fent.
ICS 4.0 van rajta, hogy ezen belül pontosan melyik, azt nem tudni...
Van a gépen egy reset gomb, de az csak kikapcsolja a készüléket (valószínűleg az akkunál csinál egy szakadást).
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nem akármilyen módon ugrik rá a memóriapánikra a Valve
- Trollok komolyan
- Hullanak a fejek az Apple-nél
- sziku69: Szólánc.
- Horgász topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gmail
- További aktív témák...
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Apple iPad 9. Generáció . 10.2 (2021) / 64GB / Bluetooth / Wi-fi / Újszerű állapot / 12 Hó Garancia
- Bomba ár! Acer Switch SA5 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- iPad 11(A16) 128GB Wifi Hibátlan/2026.11.27.Apple Gar./Akku 100%/p4613
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Oyomba VGP-BPS26 utángyártott akkumulátor / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD MSI SuprimX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Dr.NX