- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. július
Új hozzászólás Aktív témák
-
Végigpróbáltam egy halom kód kombinációt, egyik sem vált be.
Elvileg fel kellene ajánlania 5 próbálkozás után, hogy a PIN helyett a Google accounttal bejelentkezhetek, de nem teszi, mert nem csatlakozik a WiFi hálózathoz (megtalálja, de automatikusan nem kapcsolódik a nyílt hálózathoz). -
válasz
tjb007 #17839 üzenetére
Sajnos nem lehetséges, WiFi-re nem csatlakozik, hiába nyitom meg neki. Megtalálja a hálózatot, de hogy miket állítottak be a tableten előzőleg, azt nem tudom. Valószínűleg azért nem csatlakozik, mert nincs engedélyezve, hogy automatikusan csatlakozzon.
Azért köszönöm a tippet. -
Kaptam egy tabletet ismerősömtől, aki véletlenül beállított egy PIN kódos védelmet, valószínűleg ez a képernyőzár PIN kódja.
Megfejteni nem tudom a kódot, így valahogy meg kellene kerülni. (A boltba már visszavitte, ott nem is hallottak még olyanról, hogy PIN kódot kérjen egy ilyen készülék.)Arra gondoltam, hogy valamiféle recovery módba belépve újra lehetne telepíteni a rendszert, de ehhez teljesen 0 vagyok.
Annyit sikerült elérnem, hogy a Vol - és a Power gomb együttes lenyomásával bekapcsoltam a gépet, akkor egy ilyenjelent meg a kijelzőn, innen nem tudtam továbblépni sehová. Recovery móddal nem találkoztam, de gondolom ehhez kellene egy alap ROM is.
Hivatalos oldalon semmi nincs, még a termék sincs fent.
ICS 4.0 van rajta, hogy ezen belül pontosan melyik, azt nem tudni...
Van a gépen egy reset gomb, de az csak kikapcsolja a készüléket (valószínűleg az akkunál csinál egy szakadást).
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPad topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest