- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Megjött a jubileumi Pixel széria
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
stefi81
tag
Valakinek van ezzel tapasztlata?
Vagy esetleg ilyen árban valami jobb?
Sanda 7" Inch Android 4.0 Capacitive A10 1.5GHz 512MB 4GBNéztem még a Ainol Novo 7 Tornado-t, de nme értek hozzá és nem tudom melyik milyen.
Szeretném minél olcsóbban megúszni, de nem akarok úgy járni hogy már eleve hibásat kapok vagy pár hétig bírja.Valahol nincs egy eligazítás/leírás a lapkákkal és procikkal kapcsolatban, mert elég zavaros az hogy Cortex A9 meg Allwinner A10 meg A13.
Gondolom a Cortex a proci, és ebben a A9 már jó, de mi a Allwinner és ebből melyik?Ez a vámolás téma elég fura hogy így rászálltak a Tablet-ra, mert én már 50körüli rendelésnél tartok az ebayen, és ott nem vámoltak, pedig volt drágább dolog is igaz alacsony áron jelölve. Egyedül gyártótól való rendeléskor vámoltak, de ott nagy volt a csomag és jó drága is és mellékelve a belsejében a telje számla.
Itt nem megoldható hogy kisebb árat tüntessen fel az eladó és akkor nem foglalkoznak a csomaggal?
Jah és a Kínai postásak nem voltak vámolva, de a DHL-el igen. Feltűnő lehet egy drága postázás is, szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3162, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P53s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest