- Fotók, videók mobillal
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
köpet
aktív tag
Sziasztok!
Megválaszolom a saját kérdésem, ha már más nem reagált rá; a pandawillnél kapható kínai tabletekről kérdeztem (moonse m713, ly-f1, paladin) akkor, meglett a döntés: LY-F1 lett végül, 8Gb változat 104$ ellenében. Három hét volt, mire megjött, és nem vámolták meg/el, bár a nyomkövetés szerint odakerült, végül megúsztuk.
Az első benyomásaim vegyesek voltak, és azok is maradtak, bár nem bántam meg a boltot. A gyári 2.3.4 android kicsit bugos volt (wifi szakadozás, sd kártya random leválasztása), szerencsére van kint több hivatalos és custom rom hozzá, GB és ICS egyaránt.
Most egy gyári béta ICS van rajta, nem a legújabb, de ez is stabil, net, skype, ebook, feliratos és változatos kódolású videók mennek rendesen, erre lett véve végül is.
Játszani nem szoktam, most próbaként ráraktam pár terméket ebből a kategóriából, majd megnézem, mit tud.
Az összeszerelés minősége hááát, hm, szintén vegyes. Az illesztések mentén néhol akadnak dimbek-dombok, egy ponton kattogott nyomásra, de erről időközben leszokott. Elég vékony lehet a borítás, mert a hátulját ért nyomások meglátszanak a kijelzőn. Némiképp melegszik hátul, ha órákig megy, de talán túléljük.Röviden ennyi, ha valakit érdekel a folytatás, még írok róla.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPad Air 2 128 GB, Wi-Fi, Ezüst
- Eladó Karcmentes Lenovo Tablet P11 - Játékhoz és Filmhez, Strapabíró Fémház!
- Apple iPad 5. generáció (9,7 ) Wi-Fi
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Boya BY-M1 mikrofon
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3403
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest