- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
Hirdetés
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
köpet
aktív tag
Sziasztok!
Megválaszolom a saját kérdésem, ha már más nem reagált rá; a pandawillnél kapható kínai tabletekről kérdeztem (moonse m713, ly-f1, paladin) akkor, meglett a döntés: LY-F1 lett végül, 8Gb változat 104$ ellenében. Három hét volt, mire megjött, és nem vámolták meg/el, bár a nyomkövetés szerint odakerült, végül megúsztuk.
Az első benyomásaim vegyesek voltak, és azok is maradtak, bár nem bántam meg a boltot. A gyári 2.3.4 android kicsit bugos volt (wifi szakadozás, sd kártya random leválasztása), szerencsére van kint több hivatalos és custom rom hozzá, GB és ICS egyaránt.
Most egy gyári béta ICS van rajta, nem a legújabb, de ez is stabil, net, skype, ebook, feliratos és változatos kódolású videók mennek rendesen, erre lett véve végül is.
Játszani nem szoktam, most próbaként ráraktam pár terméket ebből a kategóriából, majd megnézem, mit tud.
Az összeszerelés minősége hááát, hm, szintén vegyes. Az illesztések mentén néhol akadnak dimbek-dombok, egy ponton kattogott nyomásra, de erről időközben leszokott. Elég vékony lehet a borítás, mert a hátulját ért nyomások meglátszanak a kijelzőn. Némiképp melegszik hátul, ha órákig megy, de talán túléljük.Röviden ennyi, ha valakit érdekel a folytatás, még írok róla.
-
köpet
aktív tag
Sziasztok!
Tanácsot kérnék kínai tablet nézegetés kapcsán, ha lehet: a 100$ körüli kapacitív kijelzős darabok felé kacsintgatok, három darab van versenyben ebben a kategóriában jelenleg:
Moonse M713
LY-F1 LiteA harmadik a ainol novo7 paladin lenne, amiről sok jót lehet itt olvasni, míg a többiről sehol semmit. Ezzel csak az a gondom, hogy hiányolom belőle a kamerát (skype).
Nem tudom, mennyire lehet megbízni ezekben a cuccokban, a kevéske pénzemet nem szeretném az ablakon kidobni. Ugyanakkor nem tudom a többszörösét sem kiadni a boltokban fellelhető hasonló képességű darabokért.
Nem tudom, volna-e valakinek tapasztalata, ajánlata, ötlete?
Köszönöm előre is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen videókártyát?
- Windows 10
- Építő/felújító topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- Vírusirtó topic
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Alkoholista nevelde
- További aktív témák...
- iPad Pro 12.9" 4.Gen 2020 1TB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Samsung Galaxy Tab S10+ (256 gb) (+ book cover) (Samsung vásárlás)
- Samsung Galaxy Tab A9+ 64GB Wifi Tablet 24 Hónap Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- szinte új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi 64GB silver ezüst Apple garancia
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 256GB
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest