Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- MIUI / HyperOS topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
köpet
aktív tag
Sziasztok!
Megválaszolom a saját kérdésem, ha már más nem reagált rá; a pandawillnél kapható kínai tabletekről kérdeztem (moonse m713, ly-f1, paladin) akkor, meglett a döntés: LY-F1 lett végül, 8Gb változat 104$ ellenében. Három hét volt, mire megjött, és nem vámolták meg/el, bár a nyomkövetés szerint odakerült, végül megúsztuk.
Az első benyomásaim vegyesek voltak, és azok is maradtak, bár nem bántam meg a boltot. A gyári 2.3.4 android kicsit bugos volt (wifi szakadozás, sd kártya random leválasztása), szerencsére van kint több hivatalos és custom rom hozzá, GB és ICS egyaránt.
Most egy gyári béta ICS van rajta, nem a legújabb, de ez is stabil, net, skype, ebook, feliratos és változatos kódolású videók mennek rendesen, erre lett véve végül is.
Játszani nem szoktam, most próbaként ráraktam pár terméket ebből a kategóriából, majd megnézem, mit tud.
Az összeszerelés minősége hááát, hm, szintén vegyes. Az illesztések mentén néhol akadnak dimbek-dombok, egy ponton kattogott nyomásra, de erről időközben leszokott. Elég vékony lehet a borítás, mert a hátulját ért nyomások meglátszanak a kijelzőn. Némiképp melegszik hátul, ha órákig megy, de talán túléljük.Röviden ennyi, ha valakit érdekel a folytatás, még írok róla.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Új aktivált Apple IPad Mini A17 pro wifi+cellular 0 akksi ciklus 2026.11.02-ig gari
- DOBOZ+TÖLTŐ Samsung Galaxy Tab A7 Light 32GB/3GB
- Újszerű Samsung Galaxy TAB S9 5G 8GB/128GB - TAB S11 5G 12GB/128GB
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 14.6" abszolút karcmentes, még 8 hónap garancia
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 240SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3528, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Dr.NX