- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Bemutatta az Apple a Powerbeats Fit fülhallgatót
- Amikor a fókusz egy stapatelefon óraképernyőjén van
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android Autót minden mobilra!
- Itt a Xiaomi Android 16-os frissítési ütemterve a kompatibilis készülékekre
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- A Motorola is Air mobillal készül
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
vertigojames
tag
Én január közepén rendeltem, de még nem adták fel. De ahogy olvastam, mindenhol hiány az Ainol Novo 7 Aurora.
Én nem aggódok, mert láttam, hogy korábban teljesen korrekten megkapták az emberek a pandawill-es rendelésüket. Most is vannak olyanok, akik még időben rendeltek, és ott van már náluk. Nem kell aggódni, szerintem az korrekt részükről, hogy adtak engedményt, meg elnézést kértek. El tudod képzelni mi lehet most náluk, hogy még mindig nincs készletük?
Csak mi itt ezen a fórumon vagyunk vagy 10-en, akik Ainol készüléket rendeltünk tőlük. Pedig ez egy kis ország, kis fórum, kis közösség...Ami meg azt illeti, szerintem bőven megér annyit, hogy kicsit várok - annak tudatában, hogy Holdújév idején rendeltem, és láttam, hogy máskor is volt már emiatt fennakadás a kínai rendelésekkel -, és megkapok egy készüléket mindennel együtt negyed, ötöd áron egy iPad2 höz képest.
Ja, és hogy volt nekik készleten? Ezt honnan tudod? Már amikor én rendeltem, ki volt írva január közepén, hogy a Holdújév miatt készlethiányuk áll fenn...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Lexus, Toyota topik
- iPhone topik
- Futás, futópályák
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- iPad Pro smart case tokok gyári!! iPad Pro és mini modellekhez
- Bomba ár! Panasonic FZM1-3 Tablet - i5-7Y57 I 8GB I SSD, Adapter, Akkumulátor nélkül
- iPad pro 11 M2 Celluar 128 GB + Apple Smart Folio
- iPad Pro m2 11" 128GB wifi hibátlan 2026.07.26. Apple Care + full dobozos
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7+ LTE - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- Honor Magic5 Pro 5G LTPO 120 Hz kijelző, 50 MP triplakamera, 66W gyorstöltés 512 GB
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i9 10900KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest