- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyűrű
addikt
válasz
Poplacsek #105627 üzenetére
Jó a 64Gigás, persze a 32 is elég lenne.
Nekem ez a SANDISK EXTREME PRO vált be, nagyon gyors.ui: ok, megelőztek..
-
MrTwister
őstag
válasz
Poplacsek #105399 üzenetére
Ajjaj ne reménykedj, nincs nekik raktáron szerintem, végre válaszolt az ügyfélszolgálatuk, többszöri emailemre, idézem:
"
We will ship out once it arrives in a few days.
We'll email you tracking once your order ships.
Thanks for your patience and support!
"
Tehát az én értelmezésem szerint nincs nekik belőle raktáron, gondolom most szerzik be a gyárból, hogy ez most azt jelenti, hogy csak még nem szállították oda hozzájuk vagy most gyártják, azt csak a magasságos ég tudja, de, hogy még várni kell jócskán a beszerzésre az tuti. Aztán pár hét míg leszállítják, hiszen most tájékozódtam és 2025. január 29.-én kezdődik a kínai újév, de nyílván azon a héten már leáll az élet és ez tuti visszaveti majd a postázást is. Ne legyen igazam, de jó ha február közepére lesz ebből valami....
Még a végén -=Jam=- kollégának igaza lesz a közel 60 nappal.
Egyébként látod kedves -=Jam=- nem a postával van itt gond, hanem a beszerzéssel, szerintem ez csak az Ugoosnak egy webshopja, ahol nincs valós készlet, így nem tudom honnan szedik ezt a "Hurry! Only x units left..." szöveget...Nyílván beetetés.
Mindegy én már elengedtem...majd ha megjött írok. Köszönöm a támogató hozzászólását mindenkinek.
devil-k: Most már mindegy, amúgy honnan kellett volna, tudsz konkrét linket adni, ahol valós készlet is van? Mert én amiket találtam ott nem volt készleten és nem is volt EU-s raktár. Amúgy meg itt láttam több ember rendelt innen és gyorsan meg is jött nekik. Nyílván akkor még újdonságnak számított, most már meg már csak az utolsó darabok kallódnak valamerre, így nehézkes a beszerzése úgy néz ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- Asztali PC , i7 11700KF , RTX 3070 Ti , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 256GB NVME , 1TB HDD
- Mac mini (2023 with M2)
- Belépő GAMER PC! i3-13100 / RX 6600 XT / 16GB DDR4 / 512GB NVMe / 600w!
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest