-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cof
veterán
Ha már feltetted a kártya gyökerébe akkor át tudod másolni SSH-n is a megfelelő helyre:
cp /flash/vfd.conf /storage/.config/
Ez a mappa a CE rendszer része EXT partíción amit a Windows nem lát, szóval ott nem tudod átmásolni kártyán belül.
Meg ha engedélyezted az SMB elérést akkor Windows-on keresztül is megoldható ha felveszed a hálózatoknál a BOX IP címét.
Szintén Kodi fájlkezelőben is, csak alapból ez egy rejtett mappa és nem fog látszódni, először engedélyezni kell a rejtett fájlok megjelenítését.
-
blakey
titán
Olvasd el, ha pontosan követed, akkor működni fog. Bizonyára emlékezetből csinálod, ami nem jó, akkor ha nem tudod, hogy mit, miért csinálsz.
-
SunMount3r
nagyúr
Én csak a távirányítós bűvészkedést ismerem, de az app-okban nincs olyan, hogy pl. hosszan rányomsz a zene album mappa nevére és "Hozzáadás a lejátszási listához"? Ekkor létrehoz egy lejátszási listát a mappában lévő file-okból, amit biztosan végig is játszik. Akár több mappát is hozzá lehet adni sorban.
-
tomy86
addikt
Yatset használok és nálam alapbeállításokkal automatikusan a következő dalra ugrik. Nézd meg a Yatse beállításaiban, hogy a beállítások -> médiatár beállításai -> alap dal-műveletnél mi van beállítva! Ha lejátszás, akkor nem tudom mi a hiba, ha például lejátszás (ne legyen sorba állítva), akkor az a gond és állítsd az első opcióra!
-
SunMount3r
nagyúr
Ha amikor a médiatárban (vagy bárhol) a HDD tartalma látszik, akkor nyomd addig balra, amíg elő nem jön az oldalsó menü, ott leállíthatod a szkennelést. Amúgy meg a Kodi beállításaiban lehet full kikapcsolni és akkor soha nem zargat többet, ha nem akarod, hogy a borítók, meg miegyébb média infók frissüljenek, ha új tartalom van a winyón. Mert a mappákat és bennük a file-okat ettől függetlenül is frissítenie kell, az meg időben semmi.
-
Beni2360
félisten
A körében én se látom de ha be teszem a mappát a Kedvencek közé már látja de nem böngészhető.
Vagy én sem találom mit kéne engedélyezni.
Elenben a yatse ugyan ebbe a fel állásban már böngészi a mappát a zenéiddel.
És a kedvenceknél ki tudod tenni a bal oldali sávba azt a mappát, majd közvetlenül onnan tudod tallózni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asztali PC , R5 8400F , RX 5700 XT , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- ELADÓ TELJES GAMER SETUP!
- Gamer PC - R5 5600, RTX 2070 és 16gb RAM
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged