Hirdetés
- Yettel topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crytek
nagyúr
válasz
TTomax
üzenetére
" ehhez hasonló dolgokból szerintem senki nem kér és nem is tesz jót a pc gamingnek ugy ahogy van."
Tudom senki vagyok ,meg azt is hogy a véleményem nem számít ,de szerintem az neked is leesett már ,hogy ezt kiadást csupán a konzolok miatt ejtették meg (ps4, xbox one) ahova nem jelent meg a játék csak most.
Az is igaz ,hogy pc-re az ilyet a legtöbb magára valamit is adó kiadó/fejlesztő(akárki) ingyen adja a pc-seknek vagy hatalmas akcióval veheted meg. Nos itt ilyen nincs.... + G2A botrány = hamarosan csődbe mennek úgyis
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
TTomax
félisten
-
Yutani
nagyúr
válasz
TTomax
üzenetére
A vizet kivéve (az eredeti nekem is inkább vízszerű, mint a remastered) általánosságban a remasteredben jobb a fény-árnyék kezelés, például jobb az önárnyékolás is. Viszont a tornyos jelenet elején a remasteredből miért távolították el a napot, azt nem tudom.
Én sosem játszottam ezzel a játékkal, most látom először, így nekem megfelelne a remastered verzió is, főleg hogy a megvilágítási modell jobb. Azt le kell szögezni, hogy a két verzió mintha két játék lenne, annyira különbözik a megjelenítés a remasteredben, és nem a textúráknak köszönhetően.
-
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
TTomax
üzenetére
Az eredetihez hasonló vizet nem láttam még soha. Olyanhoz hasonlót viszont már láttam, ami a remasterben van. Lásd a trópusokon.
Ha a két jelenetet megmutatnák, és az lenne a kérdés, hogy milyen folyadék van rajta, akkor a másodikra azt mondanám víz. Az eredeti verzióra nem tudnék válaszolni, valami periódusos rendszerben nem létező elemekből összeálló izére tippelnék.Kérdés mennyire durván tőrnek elő a sugarak. Szerintem még a remaster is eltúlzott ebből a szempontból.
-
TTomax
félisten
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
TTomax
üzenetére
Igen. Az első jelenetnél a víz egyértelműen szebb. Az ami van az eredeti verzióban egy nagyon régi shader, még 2007-es. Nem átlátszó, egyáltalán nem hasonlít a vízre. Az új shader sokkal jobb, szépen át lehet látni a vízfelszínen. Aztán rögtön az elején látható, hogy a fát mennyivel jobb modellre sikerült lecserélni. Nem töredezett, hanem sokkal simább. A lens flare is visszább van véve.
A második jelenetnél nagyon erősek a volumetrikus fények a napból, de csak azért, mert máshogy áll a shadow casting fényforrás, mint az új verzióban. A korábbi verzióban egész felhőkarcoló amin mentél olyan, mintha be lenne árnyékolva teljesen. Az új verzióban végre ezt sikerült korrigálni, viszont látható, hogy így az árnyékok is másképp állnak. Ez egy jó döntés a dizájner csapat részéről.
A harmadik jelenetben szintén a shadow casting fényforrás lett megváltoztatva. Valószínűleg azért, mert a faszi, akit lelőttek az eredeti verzióban világított, mint a karácsonyfaégő, csak nem lehetett tudni, hogy miért. Talán az aurája volt erős.
De az új fénypozícióval ez sokkal jobban van kezelve.
A negyedik jelenetben láthatóan jobb az új verzió. Több a füst, jobb a robbanás. A több pontfényforrás is megtette a hatását.
Az ötödik jelenetben látható, hogy megint eltérő a shadow casting fényforrás pozíciója. Itt látható igazán, hogy mennyire más az új leképező, illetve látható az is, hogy új textúrákat kapott a játék.Nem kommentálom végig az egész videót jelenetenként. De úgy nagy átlagban az előnyére változott, főleg a durva grafikai dizájnhibák tekintetében.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
TTomax
üzenetére
A textúrák mérete annyira lényegtelen a futtatáshoz. Akármilyen méretű textúrákkal is pontosan egy sugár lesz kilőve egy pixelből, és azok egységnyi szűrési feltételek mellett pontosan ugyanannyi texelből térnek vissza a mintával. Ezért látod azt, hogy a textúraméret növelésével vagy csökkentésével szinte alig változik az fps.
Elsősorban azért fut jobban a program, mert a szoftverfejlesztésnek van egy átlagfelhasználók előtt kevésbé ismert tapasztalati megfigyelése, miszerint egy "1.0-s" verzióban kiadott program teljesítménye másfél év alatt megduplázható ugyanazon a hardveren, csupán a kód optimalizálása által.A víz az egyébként lényegesen jobb lett. A régi víz az csupán az UE-vel kapott rendszer volt, míg most csináltak egy saját shadert hozzá. A fényeket sem butították le, sőt a leképező fejlesztése pont azt szorgalmazta, hogy több pontfényforrással dolgozhassanak, csak leszedték a túlerősített lens flare-t.
-
TTomax
félisten
A hiba ott van,hogy minden aspektusból vacakabbul néz ki mint az original és az felhasználót nem érdekli miért,nem is kell hogy érdekelje.Gondolom azért is fut jobban mert a texturák nagyobbak lettek?Nem csak a texturákhoz nyultak ez világoan látszik,lehet azon javitottak de a viz ocsmány,a fényeket meg szimplán lekapcsolták.Viszont szépen összemosták az egészet,hogy legalább ne lásd.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
TTomax
üzenetére
Nem értem. Itt arról van szó, hogy hol a hiba. Nem tetszik a felhasználónak, mert megszokta a régit? Rossz munkát végzett a textúrákat elkészítő partnerstúdió? Nem volt teljesen összehangolt a munka a stúdiók között, így esetenként nem illik az adott tartalom az adott leképező működéséhez? ... kb. ez a három lehetőség merül fel, de biztos nem az, hogy kevesebbet számol az új verzió, mert jóval többet számol, elvégre a texelek szintjén jobb minőségűek az új tartalmak. Utóbbira nyilván szükség van a 4K-hoz, hiszen a régi tartalmat nem 4K-hoz tervezték, hanem Full HD-hez. Ezért rajzoltatták a textúrák zömét újra, mert a régi textúrákból nem kértek nagyobb felbontásút, mint amivel szállították.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
huskydog17
üzenetére
Ahogy nézem ez a játék tényleg újra lett dizájnolva. Ha ez történik, akkor elég sok tartalom cserére kerül, tehát nehéz összehasonlítani az előzővel, mert már nem az eredeti tartalom köszön vissza mondjuk egy új leképezővel.
A textúrák közötti különbség is csak ebből adódhat, mert méretben a legtöbb textúra felbontása a kétszeresére nőtt. Kérdés, hogy az új textúrákat ki készítette. Lehet, hogy nem ugyanannak a partnernek adták ki a munkát. Viszont ez nem technikai szintű dolog, hanem pusztán az új partner nem végez olyan jó munkát a rajzolás terén. Ettől még pusztán a számok mezején, tisztán technikai értelemben az új verzió mindegyik korábbi portnál jobb minőséget prezentál, egyszerűen mindenből több van. Innentől kezdve az egész egy dizájnkérdés. -
huskydog17
addikt
válasz
velizare
üzenetére
Most már igen.

Sikerült az új kiadást visszabutítani látvány téren még a 6 évvel ezelőtti kiadáshoz képest is!
A Xbox One és PS4 framerate terén hozza azt, amit az eredeti verzió 6 évvel ezelőtt hozott PC-n, de cserébe az új kiadás rondább lett. A textúrák jól láthatóan alapos butításon estek át, ezt végtelenül undorító, extrém mértékű bloom-mal próbálták meg "kompenzálni", amitől csak még rosszabb lett az egész.Az új kiadás kizárólag konzolon jelent előrelépést, PC-n visszalépés!
-
Yutani
nagyúr
Az NV40 emléke bármennyire is szép, azzal csak felzárkózott az NV, de meg nem verte az x800-asokat. Én anno nagyon örültem a 6800-nak, Riva128-tól kezdve az FX-ig egy kis ATI-s kiruccanást követően újra NV volt még egy ideig a gépemben. És az is igaz, hogy az NV nem roppant bele az FX-fiaskóba, hanem talpra állt és hozta a SM3.0 NV40-et, majd a G70-nel vissza is vette a koronát, a G80-nal meg végleg bebetonozta magát az első helyre.

-
-
Egon
nagyúr
válasz
üzenetére
NV-nel beleorulnenek abba hogy egy evig nem ok vannak a top-on es elkezdenenek hibazni, a pirosak magabiztosabbak lennenek... Lenne arcsokkentes, agressziv marketing, sok jatek a kartyak melle... Meg vegre fejlesztesek.
Kéne nekem is abból az anyagból amit szívsz, mert ez így együtt eléggé ütősre sikeredett.
Nv-nél a gyászos emlékű FX-be is úgy "beleőrültek" (amikor egyetlen kategóriában sem tudtak versenyképes ellenfelet állítani az Ati R9xxx-es szériának), hogy utána rögtön kihozták a 6xxx-es szériát, ami majdnem annyira alázta a konkurenciát, mint egy generációval korábban őket alázták...

-
Egon
nagyúr
A Pascal az nem igazán a Maxwell "refresh-e" (persze nem ártana pontosítani, mit is értünk ez alatt), akármennyire is próbálják egyes cikkírók ezt sugallni (konkrétan kimondva nem igazán volt, de az erre fogékonyaknak ennyi is elég).
Ennyi erővel az RX580 kb. a negyedik "refresh" lesz...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Crytek
nagyúr
-
VTom
veterán
válasz
üzenetére
Szerintem ha a Vega ellen refresht adna ki az nVidia, azt a kutya sem venné meg. A Pascal (ami a maxwell refresh-e) refreshének a refreshe jönne pl. a 1080 helyére?
Ugyan már.A Vegáról egyébként is azt mondták a fanok, hogy a Volta ellen jön. A kérdés csak az, hogy melyik kategóriában.
Mindenkinek az lenne a legjobb, ha odapirítana most az AMD, de csodák nincsenek, és ha a csúcs Vega legalább a 1080 szintjére jön, akkor oda is lesz árazva. Legfeljebb majd minden kártyájuk 20 dollárral olcsóbb lesz, mint az nV.

-
törölt tag
válasz
Petykemano
üzenetére
Oszinten? Lovesem sincs.
Nem nagyon kovetem a zoldeket, miota megvan a 1080 az az allitas hogy a zoldek szoftveres reszlege jobb megdolt, ugy kb az elso nap amikor beszereltem a kartyat.
Nem drama, csak na.Ha a Volta nem lesz meg a kanyarban sem (valahol mar volt kep arrol hogy kesz van nyak-ostul es viszik egyik helyrol a masikra) es kell valami akkor tuti kiadnak valami rancfelvarrottat a Vega ellen. Ezert lenne jo ha az a sorozat olyan jo lenne hogy meg a Pascal refresh sem lenne eleg, a Voltanak meg kellene meg legalabb egy ev.
NV-nel beleorulnenek abba hogy egy evig nem ok vannak a top-on es elkezdenenek hibazni, a pirosak magabiztosabbak lennenek... Lenne arcsokkentes, agressziv marketing, sok jatek a kartyak melle... Meg vegre fejlesztesek.
Hogy mi lesz? Passz. Nincsenek kemeim egyik cegnel sem, amit tudok hogy penteken az OCUK-tol Gibbe elment Roma-ba valami AMD-s bemutatora es nagyon nagyontetszett neki amit latott. Remelem a Vega volt az. Ha AMD mellelo most, akkor mar nem fognak visszakapaszkodni es az rossz lenne, nekunk.
-
smkb
őstag
válasz
üzenetére
Nincs ebben semmi különleges. Ez pont olyan, mint a forma1, mindenki tud 1:42 alatt menni kört, de ahhoz hogy 1:41-et menjen valaki, na oda azert a minusz egy másodpercért mennek el a dollármilliók, mert ennyi dönt, és ezt már alig pár istálló tudja megfizetni. Mindig az utolsó pár százalék az, ami a legdrágább, a teljesítmény ára sehol semmilyen iparágban nem lineárisan skálázódik. Egy bringánál is az utolsó 200g lefaragás a tömegből, már többezer dolláros alkatrészeket jelent.... pedig csak 20deka a különbség egy 1500 dolláros bringához képest.
-
-
törölt tag
válasz
s.bala31
üzenetére
Mindenki hegeszti az uj generaciot, a Navi is halad, a Ryzen uj generacioi is, szoval nincs itt nagy drama. A VGA-CPU is mar ket kulon ceg papiron. Amennyiben sikerul a VGA fronton is egy Ryzen kaliberu elorelepes akkor lesz beveteluk ott is, sikerul ujra par %-ot faragni a hatranybol reszesedes teren. 1 honap es okosabbak leszunk picit. Sokan orulnenek ha a Ryzen-Vega paros jo alternativa lenne a 7700K-1080Ti parosnak, en is, mindket oldal vasarloi is.
Tegnap volt kis idom megnezni a Radeon Instict promojat, ha meglesz a kod es lesz vega, osszevetem majd mit teljesit a 1080-al szemben ugyanazon feladatok alatt, az lehet erdekes. Egyre tobb Deep Learning kutato van, es egyelore NV kartyak javasoltak foleg, itt is forditani kell, esely megvan ra, open source a driver is es a szoftver is. Rengeteg lehetosege van az AMD-nek, ideje lenne kemeny penzekre valtania.
-
s.bala31
őstag
Nem vagyok szakértő, de lehet jobban tenné az AMD ha feladná valamelyik részlegét és vagy csak VGA-t vagy csak CPU-t fejlesztenének. Jelenleg mindkét szegmensben egyre inkább hátrányba kerülnek és nem tudják tartani a tempót az Nvidiaval és az Intel-el. Vagyis most kicsit javult a helyzet a Ryzen megjelenésével és talán a Vega is behozza a lemaradást a jelenlegi csúcs GTX-ekhez képest, csak ugye a konkurencia már javában hegeszti az új generációt.
-
do3om
addikt
-
törölt tag
Titan Xp 31956 GS
3%-al több mint az MSI 1080TI OC eredmélye és 500 dollárral kerül többe. -
Egon
nagyúr
válasz
füles_
üzenetére
Egyébként az is meglehet, hogy a zöldek megvárják míg az AMD kiadja az 500-as szériát a Vegával és utána lépnek a ráncfelvarrott Pascal architektúrával.
Vélhetőleg ez lesz.
A számozás pedig teljesen irreleváns, de annak van a legnagyobb valószínűsége, hogy - egyébként teljesen logikusan, és az AMD-hez hasonlóan: 480 -> 580 stb. - új, kétezres szériában fog jönni a Pascal refresh, a Kepler-hez hasonlóan. -
füles_
őstag
válasz
deja vu
üzenetére
Abu múltkor mintha azt mondta volna, hogy ő 2018 végére várja az első GTX Voltát.
De én mondjuk azt is kinézem az NV-ből, hogy a Volta megjelenése előtt fél évvel kiadják a Pascal refreshet.
Egyébként az is meglehet, hogy a zöldek megvárják míg az AMD kiadja az 500-as szériát a Vegával és utána lépnek a ráncfelvarrott Pascal architektúrával.És akkor a Pascal Refresh lesz a kétezres széria, és a Volta meg a háromezres?
Vagy a 2-vel kezdődő jelölés mindig a refreshet fogja jelölni és ez egy új stratégiája az NV-nak. Ha így gondolkozunk akkor a Volta a 11-el kezdődő széria lenne.
-
deja vu
addikt
válasz
füles_
üzenetére
Aha, de azt mondják 2018 év elején jön a Volta, arra az 1 évre vagy lehet kevesebb mint 1 évre kiadni akkor az igazi refresh Pascalt. Meg hírek sincsenek róla mikor jön, ha nyáron jönne már csepegtek volna róla infómorzsák, szóval ősznél előbb nem biztos, hogy startol. Így a Volta előtt kicsivel én nem ruháznék bele. Valószínű megint rekord bevételt akar az Nvidia.
És akkor a Pascal Refresh lesz a kétezres széria, és a Volta meg a háromezres? -
deja vu
addikt
-
Egon
nagyúr
válasz
Milka 78
üzenetére
Pedig most lenne lehetősége az AMD-nek robbantani, mert a Volta jó eséllyel csak jövő év elején jön (mondjuk addig valszeg lesz egy Pascal refresh).
Egyes (mértéktartó, tehát nem Abutól származó...
) elemzői vélemények szerint a vega gyorsabb lesz az 1000-res szériánál, de annyival nem, hogy a ráncfelvarrott verziót is lenyomja. Meglátjuk. -
Milka 78
nagyúr
Az nagy baj lenne mert itt robbantani kell.Bár én azt vallom,hogy nincs tré kártya csak rossz árazás.
Ha az 1080 szintjét tudja azonos áron akkor azzal már lehetne valamit kezdeni,bár itt az a baj,hogy az 1080 lassan 1 éve kinn van és itt már a következő szériára kéne izzítani. -
törölt tag
Itt nyomott 71 et a Vega korai verziója (nem ezen) hát kiváncsi vagyok.

Erre még rárak 5-7%ot a custom (Sapphire XFX MSI) és meg is van hova várjuk. -
TTomax
félisten
Remélem a Vega nagyot fog ütni,mert az nVidiara már nagyon ráférne egy gyomros.
-
törölt tag
válasz
távcsőves
üzenetére
Csak a legjobbat ajanljuk amire tobb helyrol is jok a visszajelzesek, ha hibas akkor meg ott a gari, ez barhol elofordulhat. A pirosaknal a fejlesztesek tetszenek illetve hogy van nativ Linux tamogatas, nyitottak a szoftverek, a tamogatas kernel szintu, zoldeknel meg nagyobb a valasztek, ergo nagyobb a verseny a gyartok kozott igy hamarabb talalsz neked tetszo megoldast.
Ellenerveket is tudnek sorolni, de remelem most beindul itt is egy jo kis verseny, lemennek a zoldek arai, pirosak kapnak nekik tetszo versenykepes termekeket, kicsit hasonloan mint most a CPU piacon.
Ha nem, akkor majd jovore (talan)

-
cyberkind
félisten
-
törölt tag
válasz
Puma K
üzenetére
Mindegy milyen szinten nezed, eloszor kitolnak egy Titan X-et 1200-ert, aztan par honapra ra felaron egy Ti-t, most meg ujra egy Titant, az Xp-t 1200-ert, ertem en hogy kell a penz, de az a 10% az ugyanaz a 10% mint a 480-580 kozotti 10%.
Mind a ket gyarto hozza allasa gyokerseg, de hat ez van.
Ha sikerulne a VGA piacon is guritani egy jot az AMD-nek es kicsit megbillenteni a zoldeket akkor megint mi jarhatnank jol vasarlok. (meg a forumozok, lehetne nuanszokon heteket visongva-rohogve trollkodni es viszonttrollkodni).Vega-t pont ezert varom, induljon be egy kis at(vissza) rendezodes a VGA piacon.
-
Yutani
nagyúr
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Remélem, hogy az a viszony kiegyenlítettebb lesz, mint a Fury X / 980 Ti viszony...
-
-
törölt tag
válasz
Petykemano
üzenetére
Ez másrol szól Petyke, amikor beáldozták a Titán x piacát az 1080TI-nek akkor nem értettem hogy miért lövik feljebb, mert tönkreteszi a tökéletes imidzst. Így már értem.
Ez presztizskártya , kell az embereknek a leggyorsabb érzés a megfelelő árért.
12 Teraflops nem kevés ... csak nem lehetne valami törvényt már hozni rá hogy ne legyen több kártyára írva hogy Titán X, vannak más nevek is a naptárba vagy nem tudom... -
-
Egon
nagyúr
válasz
Petykemano
üzenetére
Elkerülte a figyelmed, hogy 10%-kal több cuda core van benne, mint az elődökben, ez nyers erőben cca. 7%-kal többet jelent. Ez nem a mérési hibahatárt jelentő plusz 20-40 MHz...

Bár kétségtelen, hogy nem túl nagy előrelépés. -
Petykemano
veterán
válasz
üzenetére
Nem érzed úgy, hogy ez a még három megahertzel gyorsabb, és 11.4Gz RAM, letiltás nélkül.... hogy ez olyan preemtív izzadságszagú? Hogy megpróbálnak mindent kisajtolni a kártyából (Pont úgy, ahogy a Polarisból az AMD az 1266Mhz-cel, és akkor húhú, 20, meg 40Mhz-cel gyorsabb az AIB kártya)
-
törölt tag
NVIDIA launches TITAN Xp with 3840 CUDA cores
Na akkor az AMD-nek most már "csak" ezek ellen nincs kártyája: 1070, 1080, 1080 Ti és Titan Xp
-
távcsőves
senior tag
válasz
TTomax
üzenetére
Na igen. Én csak a megjelenéskori árat viszonyítottam az újra megjelenéskori árhoz. Te meg a kifutó és az újra megjelenő árat nézzed össze. Mindkettőnknek igaza van.
Az összenézéshez meg hokuszpók, ahhoz kell ám álmodni de nagyon rosszat, hogy a VEGA ne tudjon az 1070-nek konkurenciát állítani. Ugyanis azt soha nem vártam, mióta kiderült a majdnem rebrand, hogy rx580 = gtx1070. És nem is írtam ilyett. Míg nem derült ez ki, vártam ilyen teljesítményt, de azt meg nem írtam le.
-
TTomax
félisten
válasz
távcsőves
üzenetére
Akkor ennek is ott kell?Vagy az már lényegtelen,hogy most jóval olcsóbb?Remélem TE leszel az elsö aki cseréli a 480át 580ra,mert milyen jó üzlet!
Minek jönnek ki a 2060?Tudod az nVidia egy egész családot hoz ki nem felemás szériát,és amig a 1070nek nincs ellenfele minek???
-
Euromail
aktív tag
-
-
törölt tag
válasz
Petykemano
üzenetére
Megy ám róla már a MÉM

"Humorban nem ismerek tréfát". Karinthy Frigyes
-
Yutani
nagyúr
válasz
Petykemano
üzenetére
Ha vágott lesz és olcsó, valamint fHD-n hibátlanul teljesít, akkor miért ne lenne jó?
-
wjbhbdux
veterán
Még az RX 580-ból is lesz 4GB model [link], most a jövőbe vagy a múltba tart az AMD

-
Puma K
nagyúr
válasz
s.bala31
üzenetére
Ez annyira azért nem meglepő:
GPU:
RX 480 8GB vs GTX 1060 6GB
GPU tranzisztorszám:
5.7milliárd vs 4.4 milliárd
GPU méret:
232mm2 vs 200mm2
Számolóegység:
2304 vs 1280
Textúrázóegység:
144 vs 80
VRAM BUS:
256Bit vs 192Bit
TDP:
150W vs 120W
Nem tudom ilyen paramétereket látva miért mondogatják emberek, hogy az Nvidia nem fejleszt.
Fejleszt csak annyit amennyit kell adott kategóriában versenyképes legyen. Ha az AMD is rálépne a gázra akkor sejthetően az Nvidia is jobban megerőltetné magát... de hát itt is az AMD-re kell várni, hogy a több éve tartó álmából felkeljen végre...
-
Milka 78
nagyúr
válasz
Malibutomi
üzenetére
Mondjam?

Deja vu fórumtárs kért egy erős amd vga-t én meg próbáltam teljesíteni a kérést
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
mlinus
üzenetére
Nem. A PS4 libGNM-et használ, vagy libGNMX-et. Utóbbi a magasabb szintű elérés, ami valamennyire hasonlít a DirectX-hez, de nagyrészt inkább egy wrapper a libGNM-en. Ennél több API-ja a PS4-nek nincs. Szó volt a Vulkan API-ról egy időben, de nem prioritás. Egyszer persze lehet, hogy elkészül.
Egyébként az Xbox One-on is csak az egyik API a DirectX 12. Függetlenül attól, hogy a többi API-t is DirectX-nek hívják tulajdonképpen semmi közük a PC-ben található DirectX verziókhoz. Egyedül a 12-es verzió egyezik meg a PC-s API-val. A 11.x és a mono hozzáférést több helyen is eltér.
-
füles_
őstag
válasz
TTomax
üzenetére
Mert valaki le merte irni az igazat?Vagy mást gondol a dolgokról,esetleg más a tapasztalata?
Pont tegnap írtam le, hogy én mit gondolok a jelenlegi PC piacon lévő szituációról és pont Te jöttél a saját szubjektív véleményeddel, hogy márpedig az úgy van...
Vázoljam a tényeket?Minden eladott 4 dvgaból 3 nvidia... ezek a tények...
Az előbb is egyből ezzel regáltál a kommentemre (amit egyébként nem is neked címeztem), de hogy ez hogy jön ide azt nem tudom. Az RX 480-ról és a GTX 1060-ról volt szó. De legalább nem azt hoztad fel így a semmiből, hogy sokat fogyaszt az AMD.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

De az új fénypozícióval ez sokkal jobban van kezelve.

Fuss neki megegyszer hatha masodjara sikerulni fog. 

Nem nagyon kovetem a zoldeket, miota megvan a 1080 az az allitas hogy a zoldek szoftveres reszlege jobb megdolt, ugy kb az elso nap amikor beszereltem a kartyat.