Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FragMaster
addikt
-
törölt tag
válasz
Petykemano
üzenetére
Nézzél valami Talkshowt csökkenti a várakozást
Ezt a pasit mindig Jensennek nézem csak a piros pólóról kapcsolok hogy tán eltér a színviláguk
Ma úgyse lesz semmi fontos cikk csak az agyunkat húzzák. Gibbo se véletlenül írkál ilyeneket hogy "Holnap már 58-nak raktáron kell lenni, több mint fele!
befektető szemmel nyomást gyakorol AMD-re de hát ugye mit cáfolt akkor meg AMD? -
Petykemano
veterán
"Lisa Su will present at the Goldman Sachs technology investors conference on February 12th $AMD "
-
Televan74
nagyúr
válasz
MSI.Navi
üzenetére
Jól esik neki! Ő hisz az egy istenbe,mi meg barbárok vagyunk akik pogány hittel élnek. Mindjárt elő veszem a sámándobot, iszok egy kis kumiszt és már jönnek is a képek...!

Amúgy tényleg kevés ez a darabszám, és még Gibbo sem tudja mikor jön a következő szállítmány. Ami gáz a többi régióra nézve,mert Európában náluk és a németeknél van a legjobb ellátás.
-
gaborw
tag
Holnap lesz a nagy nap! Radeon VII! 😃
-
do3om
addikt
válasz
Televan74
üzenetére
Az előzőek hogy startoltak? Szinte már védjegy.
Fury- szinte semmi, persze nagyon nem is keresték de akkor is.
480-hónapokig csak ref, bár az így legalább volt mert mindegy mit vettél ugyan azt kaptad, de hiány volt.
Vega....pffff, első hónap(ok) vegyél alaplapot monitort akkor kapsz vegát (akinek kellet annak jó), aztán eltűnt mert jön a custom csak nem ért mégsem sehova.
Erre tippem nyári szünetben a pihenő diák nézheti a vebet lesz ideje lecsapni ha felbukkan![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Am mitől ilyen gyalázatos náluk a strat, nem csak felső de a közép kategóriában is, ha nem sima átnevezést adnak már lehet is tudni hogy nem igen lesz. Főleg a gyártók akik szinte már építeni sem akarnak rá jófajta egyedi megoldásokat, kiadnak 1-2 alpot aztán csá. (ezt is úgy mintha nyúznák őket, késve)
-
Raymond
titán
válasz
Heroes fan
üzenetére
A 197e Ft az az AFA nelkuli USD ar. En EU-ban 719EUR-ra tippeltem, ha 729 akkor meg egy tizessel tobb is.
Szerk: a 330 ettol fuggetlenul eleg sok, olyan 250e Ft korul lenne a normalis ar.
-
Heroes fan
őstag
A pc x videó alatt írták hogy 330 ezerrel fog kezdeni ez komoly vagy csak szívatás? Kinti 197000-hez képest kurva sok.
-
válasz
Heroes fan
üzenetére
a germánoknál azt írják, hogy 7.-től lehet majd előrendelni az alternate-en, mindfactoryn, meg a casekingsen, 729€-ért. valószínűleg ezért nincs az alzán sem.
-
Heroes fan
őstag
Nagyon nem stímmel hogy 2 nap van és még az alzán sehol.
-
Pano
veterán
-
Tyrel
őstag
válasz
Raggie
üzenetére
Igen elég nagy meggyőződéssel mondja hogy amit csinál azt szabad neki, csak teszteredményeket nem közölhet... Szóval inkább lehet valami kommunikációs probléma, mintsem szándékos NDA szegés.
Másfelől nem értem mit jojóznak ezen, az a 2-3 nap már mi a francot számít, meg mi káruk lett abból hogy szétszedték a kártyát? Láttuk hogy masszív hűtése van, na bumm...
Igazából a teszteredményeket így visszatartani is szemétség, mert aki 0. napon meg akarja rendelni így nem fogja tudni hogy mit vesz... mondjuk lehet pont ez is a cél...

-
Raggie
őstag
válasz
velizare
üzenetére
Itt valami bűzlik, mert direkt el is mondja a videójában, hogy az AMD csak a kártya hardver bemutatását engedélyezte de semmilyen szám adat nem hangozhat el.
Ez eléggé konkrétnak tűnik ahhoz, hogy ha még azt is mondta az AMD hogy tear-down sem lehet nem csinálták volna meg... -
Heroes fan
őstag
Far cray 5-be a 132 fps tuti fals mert egy 1050TI-vel van 80 fps-em benne, szal ez egy kamu.
-
válasz
Petykemano
üzenetére
mármint hogy miért készítettek mégis ilyen videót az nda ellenére? passz, erről őt kell megkérdezni.
-
steve-et leb@szta az amd, mert meg volt beszélve, hogy nem lesz tear-down a kártyáról.
-
törölt tag
"Azt linkeljed hol lehet kapni" Mindig ezek a gonosz konkrétumkövetelések

Inkább foglaljuk össze mit tudunk a kártyáról jó
hátha van benne még valami amit nem tudnak az emberek.
A kártya súlya 1280 g Tehát a süllyesztésnek köszönhetően könyebb mint az LE másfél kilója.
Az AMD a tegnap már általam linkelt címen a 10 orszába megrendelhető lesz erre külön eltesznek 1000 kártyát amit nem készletként kell értelmezni hanem hogy Onnan is elérhető nevezzük ezt az akrilpolc készletnek.
Gibbo nem nyilatkozik hisze TÉNYLEG komoly az NDA.
Mivel az unboxing tegnap lejárt sok kint a fénykép. pl Phoronix
Volt egy 650 dolláros felreppenő hír meg egy hogy műanyag a ház de ezek hamisnak bizonyultak.
Tehát a szerény véleményem hogy pontosan ugyanazt kell csinálni mint mindig odajönni OCUKhoz 7.-én kettőkor és azért már reggeltől figyelni a fórumokat.
Na beszéljünk a grafén hőátadó rétegről picit, nagy előnye hogy nem lesznek vele bajok, megfolyás stb.
A hővezető képessége az egy jó minőségű paszta(Kryonaut) 12 W/mk és a folyékony fém FYI Conductonaut (liquid metal) 73 W/mk. között van 40 W/mk felett van !. LINK
Ha szétszeded szakad óvatosan lefejteni -
Komplikato
veterán
-
-
törölt tag
Az új Youtuberek szeretik bemutatni a kertjüket meg az új kártyájukat. LINK
Ez most picit összekavart... lesz is valami bemutató 7.-én NY-ban ?
...nem csak kirakják a teszteket ? -
törölt tag
MSI VII
267 x 121 x 40 mm
továbbra sincs egyezés... -
MSI.Navi
tag
Spéci hűtésnek tűnik de ha vizet akarok rá akkor ugrik a gari mert látom 1 csavar le van plombálva?
-
törölt tag
Na de viszont őt nem fogják tiltani
AMD Radeon VII Tear-Down & Graphite Thermal Pad Gamer Nexux -
JordyG
tag
válasz
Shkiz0
üzenetére
A matrica tényleg ' ott ' volt! - De már nem volt szűz...

Mellékesen, égnek állt a hajam mikor feszegette lefelé a hűtőt, volt egy olyan érzésem, hogy rajta marad az RVII-es chip tökfödője. (a reakcióikból, ők is megijedtek...
)Ezek a mai zárófóliák. Cudar egy világ, ledérség már minden hol.

-
Z10N
veterán
Nem siette el az MSI. Ekozben az apron a 480 mar 40k alatt van nehol...
-
törölt tag
válasz
PitLee
üzenetére
Akarom mondani fogalmam sincs miről beszélsz 
ÚJ szétszedős Videó
Ez itt az NDA szerződés ezt tegyük félre... biztos nem lehet fontos ha nem Japánul van.
Ez itt a VII !!! Szedjük szét csavarokra MI BAJ LEHET ?
Javaslom gyorsan nézzétek meg bizony kiderül a lényeg
Ha van benne Vapor Kamra ez egy méretesen jó hűtés. Na de van e Izguljáá
-
törölt tag
Amíg nem jönnek meg a "tényleg" unboxingok amik úgy látszik 7.-e előtt csak 2-3 nappal szakadnak
addig nézzük meg ezt a speciális gyűjtői változatot ami világkiállításra járóknak előnyös.
Meg ha nem tudják a kollégáid milyen kártyád van a gépbe csak nem járja
... itt a megoldás !
First Look and Unboxing - AMD Radeon VII Graphics Card -
AtHoS
nagyúr
-
törölt tag
válasz
PitLee
üzenetére
Bányászpárna HBM fűtéssel... de nyárra vegyél 3 ventiset !
A teteje tényleg olyan mintha rajta lenne.Na erre válaszoljatok miért van a két eltérés
-
PitLee
őstag
poén

link -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Kelori
üzenetére
Ha a megfelelő topicba már bemásoltad, akkor ne másolgasd random topicokba is, mert
1 - Törlik a hozzászóásokat.
2 - Szankcionálnak SPAM-elésért.Üdv.
PS: Mielőtt írsz egy topicba, olvasd el legfelül annak témaleíróját. Ez például a még meg nem jelent/be nem jelentett AMD Radeon videókártyákkal foglalkozik, ezért "találgatós", mert zömében nem hivatalos információkból táplálkozik. Itt senki se fog "találgatni", hogy neked mi a problémád a gépeddel csak azért, mert Radeon kártyád van. Már elvből se. Mint ahogy sokan privát üzenetben sem foglalkoznak szakmai problémákkal.
-
Kelori
tag
Üdv. A problémám inkább a monitorommal kapcsolatos és a megfelelő topicba már fel is raktam ezt a kérdést, de bemásolom ide is hátha valaki tud segíteni.
Kb másfél éve vásároltam egy új monitort (LG 24MP59G, 1920x1080, 75 Hz, Freesync support), és mióta displayport-al használom néha eldobja a képet 1-2 másodpercre, majd visszajön mintha misem történt volna. HDMI-vel használva semmi gond, de azon keresztül viszont nem működik a freesync, ezért ragaszkodnék a DP-hez.
Amiket eddig próbáltam:
- DDU-val eltüntettem minden drivert és próbáltam más verziókat
- Cseréltem videókártyát de R9 380-al és RX 590-el is ugyanezt csinálja
- A monitor alapból DP 1.2-es kábellel jött, ezt lecseréltem egy márkás 1.4-es típusúra hátha a kábel volt a hibásAnnyit tudni kell még hogy csak nagyon erőforrásigényes játékok alatt produkálja ezt, ahol a VGA maxon van hajtva, pl. most Anthem demo alatt.
A teljes konfig a következő:
Asus prime b350 plus
Ryzen 5 1600X
2x8 Gb G.skill RAM 3000 Mhz Cl 16
Sapphire RX 590
FSP HyperM 500WA tápra gondoltam még hogy esetleg kevés lenne de nem látok rá túl sok esélyt, 500 w bőven elég kell hogy legyen ehhez a konfighoz szerintem.
Olvasgattam külföldi fórumokat is a témában, elég sokaknak van hasonló gondja a legkülönbözőbb típusú monitorokkal. Egy a közös minden esetben, DP-vel és bekapcsolt freesync-el jön csak elő mindenkinek.
Néhány embernél nvidia kártyával is ugyanilyen problémája van, de nekik is csak a displayport szarakodik. Biztos megoldást azonban még sehol sem írtak, így gondoltam felrakom ide is ezt az anomáliát hátha valaki tud mondani valami okosat. -
Heroes fan
őstag
Alzánál még mindig nincsen basszus.
-
válasz
gaborw
üzenetére
Volt elég sok olyan Radeon kártya, amelyik a "párjánál" relatíve jobban teljesített 4K-ban, mint fullHD-ben. Ez általában pár %-os elmozdulás volt, de 1-2 esetben volt 10-15% is. Nyilván hiba a szélsőségeket általánosítva jóslásra használni, de nem teljesen megalapozatlan a dolog.
-
-
Yany
addikt
válasz
MSI.Navi
üzenetére
Benned és a többi álmodozóban vajon mi táplálja ezeket az irreális vágyakat? Már a korábbi generáció termékei is viszonylag jó benchmark-eredmények ellenére nyújtottak maximum elfogadható, de inkább csalódást keltő in-game bencheket. Ráadásul semmiféle architekturális fejlesztésről sincsenek hírek.
-
törölt tag

Valaki leírta frappánsan hogy kell a VIIet megrendelni.. NEM HIVATALOS !
-Menj az AMD.com-on a shoppra válaszd ki az országodat a tízből rendeld meg.
-Ébredjen fel február 7-én
-Ellenőrizze az e-mailt
-Lásd az AMD e -mailt a Radeon VII megrendeléséről
-Kattintson a linkre a vásárláshoz
-Olvassa: 'Ez az elem már nincs raktáron'
-Enjoy !
A tweak town igér egy 8K tesztet -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Tőzsde és gazdaság
- Proxmox VE
- Elektromos autók - motorok
- BestBuy topik
- Netfone
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB 88% (1év Garancia)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Apple iPhone 14 Pro Max 128 GB Black 100% Akku 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 2027.11.25-ig garanciális, számlával!
- 27% - Samsung S32DM700UU Smart M7 Monitor! 3840x2160 / 4ms / 60hz / 4K
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

befektető szemmel nyomást gyakorol AMD-re de hát ugye mit cáfolt akkor meg AMD?
"
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)