- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Yettel topik
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Kupszi
aktív tag
válasz
MSI.Navi #39601 üzenetére
Távol álljon tőlem hogy kritizáljam a PH-s teszteket,de az összes "nagy" hardver tester oldalakon legalább 60watt különbség van,de inkább több. A PHn valamiért az AMD teszteknél mindig kevesebb. Értem én hogy más a tesztkörnyezet. De érdemes több reviewot megnézni, világszerte.
-
Tyrel
őstag
válasz
MSI.Navi #39565 üzenetére
Igen de ezt ugyan az a forrás állítja akit az imént húzott le Abu...
Én nagyon a Navi felé húzok, ill. azt akarnám megvárni, ez a Radeon VII nem az én világom, de ha idén a VII lesz az AMD csúcskártyája, vagyis ha a Navi el sem indul a felsőkategóriában, akkor nekem sincs sok értelme várnom rá... maximum VII áresésre...
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
MSI.Navi #39548 üzenetére
Már nyilatkoztak: "We will not release production figures, but when released on February 7, AMD.com official website and AIB vendor partners will have products on sale, and we expect the supply of Radeon VII to meet the needs of gamers."
Ennél többet a gyártók nem szoktak mondani, mert az általános policy, hogy a pletykákra nem reagálnak, illetve a pletykalapok értesüléseire. Az a baj, hogy a történetnek egyetlen szereplője van, aki tudja az igazat, az pedig az AMD, és nem tudod az állításaik ellentétét bebizonyítani.
Persze, akik kezdték a pletykát, most minden szalmaszálba kapaszkodnak, hogy igazolják az igazuk, de nem minden bolt hoz nyilvánosságra üzleti titkokat, többek között a nagyobb áruházak, illetve az ODM/OEM-ek tuti nem beszélnek ezekről. Tehát ott állunk, hogy az AMD szerint lesz mindenkinek, míg a pletykalapok szerint alig lesz. És akkor tegyél igazat. Régen én is írtam ilyen cicaharcról, de mivel nehéz, illetve konkrétan lehetetlen bizonyítani ezeket a pletykákat, így megéri kimaradni belőle. Már csak azért is, mert a gyártó úgyis azt mondja, hogy lesz mindenkinek, még akkor is, ha ez nem igaz, tehát végeredményben a gyártó hivatalos állításával kerülsz szembe, ami hiteltelenít.
-
stratova
veterán
válasz
MSI.Navi #39501 üzenetére
Jack@l-lal vitázol, új vagy errefelé?
Szerk.: OK
féloff azért a GN teardown alapján emberes az a ref hűtő, nem csodálom ha sajnos 300-330-as ársávban megy majd. A tisztességesebb léghűtős 2080-ak is ilyen árban mozognak idehaza (csak attól tartok, hogy a PR megint az FE-t veszi alapul, nem a talán jobb léghűtéses konkurenciát (MSI Trio pl).
-
Raymond
titán
-
Televan74
nagyúr
válasz
MSI.Navi #39490 üzenetére
Jól esik neki! Ő hisz az egy istenbe,mi meg barbárok vagyunk akik pogány hittel élnek. Mindjárt elő veszem a sámándobot, iszok egy kis kumiszt és már jönnek is a képek...!
Amúgy tényleg kevés ez a darabszám, és még Gibbo sem tudja mikor jön a következő szállítmány. Ami gáz a többi régióra nézve,mert Európában náluk és a németeknél van a legjobb ellátás.
-
-
Yany
addikt
válasz
MSI.Navi #39407 üzenetére
Benned és a többi álmodozóban vajon mi táplálja ezeket az irreális vágyakat? Már a korábbi generáció termékei is viszonylag jó benchmark-eredmények ellenére nyújtottak maximum elfogadható, de inkább csalódást keltő in-game bencheket. Ráadásul semmiféle architekturális fejlesztésről sincsenek hírek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- PlayStation 1 / 2
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Örülhetnek a tankok szerelmesei, jön a Spearhead 2
- NBA és kosárlabda topic
- BestBuy topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Medence topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest