- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
AMD AM5 Platform - Zen 5 processzorcsalád - Ryzen 9xx0(X/X3D) széria
A Zen 4 (Ryzen 7xx0) topic [erre található]!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Atom_Anti #5118 üzenetére
1.3V kellett hozzá.
A 6400 megy 1.26-tal.
Lehet kellett volna még egy kicsi neki, és ment volna stabilan.. De ahogy emlíettem is, sztem 24/7 menne, mert csak AVX-ben hibázott, sehol máshol. Aida 4 pipás stabil volt.. De olvasgattam skatter 9800x3d tesztjét, ő sem tesztel aida, ha cruncher stabil akkor elvileg már oké.. most csak azzal nézem.
Más, 132W, CO -30:
Köszönöm!
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Atom_Anti #4171 üzenetére
Hát igen, csak az én procim valszeg ekte zárványos, mert hiába volt rajta aio, most toronyhűtő, ugyan úgy elforr 115w felett, hiába csinálok vele bármit is, szal ki sem probáltam..
Ezért kellene elküldeni delidre majd, valszeg..
Illetve, 65w és 105w között játékokban kevesebb mint 5% különbséget vettem észre elengedett FPS mellett, így nem hajtom, mert feleslegesnek találtam.. Arra h tesztek alatt több pontja legyen annyit nem ér.
-
-
válasz
Atom_Anti #2184 üzenetére
Én továbbra is azt mondom, hogy nem számít a G.Skill téma, mert amúgy is jobb a Corsair vagy Kingston ugyanolyan áron: #1212
Persze sokak szerint nem kell a PMIC hűtés, de mégis vannak panaszok túlmelegedésre, és a többi gyártó képes volt hűteni... szinte mindenki.
Ráadásul csak egy EXPO profiljuk van (ha jól tudom), míg pl. a Kingston vagy Corsair kettőt kínál, ha valamelyik nem menne, pl. 6400-as RAM-hoz 6000-es profilt is, normálisan specifikálva: [link] -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen program, ami...?
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elektromos autók - motorok
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen házat vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple MacBook
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest