- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Vodafone mobilszolgáltatások
- De mennyi az annyi?
- Magisk
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
-
Mobilarena
AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4) topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz ricsip #17432 üzenetére
ehhez nem kell nagyonokosnak' lenni'
adott egy idle órajel és alkalmazás/ok amiknél az már nem elég, akkor fel kell venni az órajelet, ami idő, akkor is ha relatíve konvergál a zerohoz, de idő, amik terén ha játék van nem vagyunk bővében, a sok kis ms csúnya microlagokat és egyéb anomáliákat tud okozni, de a rendszer reszponzivitásán is érződik - én legalábbis érzem -
vagy azt mondja az ember lemond a cnq-ról és 1-2 szálas ma boostról és manual vezérli a cpu-t, vagy "ráhagyja" a rendszerre, én előbbi mellett voksoltam
rm-mel megnézem így all core mint mond a magokra, ennek a rencernek' már úgyis mindegy ( :_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
Új hozzászólás Aktív témák
Processzor tesztek:
[Ryzen 3 TomsHardware]
Zen2 Ph-teszt
3600 Best Value
3900X Vs 9900K
X570 Overview 35+:
Motherboards Analyzed
Ryzen PBO Explanation:
PBO Exp.
- AKCIÓ! Intel Core i7 9700 8mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ, 3év Gar! AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10900F 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest