Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Enclave
aktív tag
Szia!
Köszi az infót de ha jól látom magában a borda már elég magas. Nem tudom, esetleg levehető/leszerelhető garancia elvesztése nélkül a borda teteje, ahol a terepmintás rész van? Ha nem, akkor sajnos felejtős
(#6227) hokuszpk
Köszi a linket, néztem de amit linkeltél az egy másik kit: (QVL-en nincs rajta)
CMK32GX4M2 L 3200C16Amit én néztem: (QVL-en rajta van)
CMK32GX4M2 B 3200C16Egy betű eltérés van a kettő között és árban kb. 1,5-ös szorzó
holott látszólag ugyanaz a két modul. Az "L"-es modulokat máshol is lehet kapni kb. ilyen áron.
Amúgy rákérdeztem Corsair fórumon, hogy hirtelen miért nem lehet sehol sem kapni (német oldalakon sem látom), kíváncsi leszek, hogy mit fognak válaszolni.
Amúgy Corsair fórumon láttam, valaki írta, hogy neki 64 GB (2 db 32 GB-s kit-ből) van kirakva 2600x-hez abból amit keresek és gond nélkül működik neki gyári órajeleken a 4 db modul egyszerre...
Amit írtál "L"-es kit, arról semmit sem találok, Ryzen-nel kapcsolatban sem de még Intel-hez sem láttam kipróbálva sem nagyon... (mintha valami nem létező kit lenne)
Bár ha nem lehet "B"-set kapni, marad az "L"-es a legvégén... Azért köszi még egyszer!
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Battlefield 6
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 11
- További aktív témák...
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest