- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Honor Magic V2 - origami
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
SECTORnooB
addikt
válasz
sarkadifeca #18862 üzenetére
Ha nem lesz nem tuning nem értem miért akarnál a BIOS-ba időt tölteni...
XMP profilt beállítod ennyi.
Nyílván tudatában vagy annak a ténynek,hogy a nonX változat alacsonyabb órajelekre boostol.Vagy ha nem, már tudod, így megfelelő döntést tudsz hozni. -
SECTORnooB
addikt
válasz
Dragon3000 #18746 üzenetére
ÓÓÓ most látom,hogy csak 8Gb,de vak vagyok.
-
SECTORnooB
addikt
válasz
banderasz77 #18276 üzenetére
Fesz kérdése az egész...
-
SECTORnooB
addikt
válasz
GIORGIONE76 #17480 üzenetére
Nem hiszem,hogy a 1060GTX-et nem hajtja ki a 2700, ezt például arra alapozom,hogy én anno egy R5 1600-as társaságában 3.8Ghz-n csontosra hajtottam a 1060-asom.Megeshet,hogy trégóba a 340Fps helyett csak 260 van,de az meg egy másik story.
-
SECTORnooB
addikt
válasz
Create. #17402 üzenetére
24/7-hez természetesen nem ajánlott az 1.5V, de valaki nem évekig akár használni egy adott riget, hanem amíg ki nem jön valami új és vagy a tesztek erejéig.
Az én szubjektív véleményem az, hogy a lehető legjobb teljesítményt nyújtsa a legkedvezőbb fogyasztás és melegedés mellett. -
SECTORnooB
addikt
válasz
koko52 #17400 üzenetére
Nem tisztem közbe szólni a nézőpontokat illetően.
Szubjektív, hogy ki hogy érzi mennyire feszeli túl a kockát, valaki az elérhető maximumot keresi valaki meg a sweet 24/7-es szettinget. Ugyan úgy vonatkozik az alaplapra is, attól hogy nincs bent az ajánlottba még egyértelműen lehet jó/jobb felhasználás és igény válogatja.
De a szubjektivitásotok állóháborúját értelmetlen folytatni, mert a saját preferanciátok, hogy mit láttok jónak. -
SECTORnooB
addikt
Az offot legyetek szívesek hanyagolni!
Köszönöm -
SECTORnooB
addikt
-
SECTORnooB
addikt
válasz
Szeszkazán #16178 üzenetére
Milyen dátumú a BIOS?
-
SECTORnooB
addikt
válasz
viperabácsi #16139 üzenetére
Majd kireszelgetik, remélhetőleg hamar, az az érdekes, hogy 200Ge-vel nem jelentkezett semmi probléma az új BIOS - al, de most a 3600 megidézte.
-
SECTORnooB
addikt
Az OFF-ot legyetek szívesek privátban folytatni.
Köszönöm. -
SECTORnooB
addikt
válasz
ScomComputer #16042 üzenetére
Így van, de ez nem a topik témája.
-
SECTORnooB
addikt
válasz
ScomComputer #16037 üzenetére
Ez a táblázat azokat a usereket érinti akik majd a 3. generációt fogják választani, tehát nem ebben a topikban van/lesz a helye, szint úgy a "találgatásoknak" sem.
-
SECTORnooB
addikt
válasz
Walter_White #16011 üzenetére
Kíváncsi leszek, mert valami okból kifolyólag meglettek győzve a lap gyártók, hogy tuti bevételi forrás lesz.
Offoltam magam. -
SECTORnooB
addikt
Uraim, be lehet fejezni az OFFOT
Köszönöm -
SECTORnooB
addikt
válasz
dudu5130 #15840 üzenetére
Kb ugyan az a szint, azért nem említettem az MSI-t mert itthon kevés helyen találjuk meg a kínálatba és ha látunk is, 50 felett tanyázik az ára.
Személyem jobban kedveli az MSI Bioszát, letisztultabb, egyértelműbb.
Ui: Most néztem az árakat sajnos jelen állás szerint a STRIX E-t sem kapod meg 50 alatt.
Create: Igen a STRIX E túl van tervezve rendesenBár tapasztalatom szerint a "memória támogatás" hasraütés szerűen van "meghatározva" nem kell alapozni rá.
Amúgy én biztosan megvárnám a 3600-ast, nem kell várni már két hetet sem. -
SECTORnooB
addikt
válasz
Sage83 #15836 üzenetére
Nem kell már ezen aggódnod, nyugodtan vedd meg 98%,hogy menni fog,de minimum a 2933Mhz, mert ő szabvány szinten van már támogatva.
Ha megengedsz egy ajánlást, akkor, ha én most lapot vennék egy Asus B450 Strix E-t vennék, ha Asus-t vennék van hozzá gyárilag Wifi AC-is,hogy ne tekeregjenek a kábelek
STRIX E -
SECTORnooB
addikt
válasz
ScomComputer #15791 üzenetére
Igaz ami igaz, itt az OFF vége!!!
-
SECTORnooB
addikt
Az OFF témát kéretik befejezi, köszönöm
-
SECTORnooB
addikt
válasz
prokxy #15780 üzenetére
3200 felett már a jelen generációban, se mértél érdemleges eltérést.
Ryzent eddig is szerette a Frostbite, nagyon jól jön a 12 szál oda, játszottam 9600K-val Devastationön, és hát van,hogy kevés a 6 mag 6 szál. Az öreg 2600X-el meg sima volt mint a vaj
Most a BFV nem szereti a 200GE-t, pedig a szeme is ki van nyomva szegénynek -
SECTORnooB
addikt
válasz
BerserkGuts #15760 üzenetére
Láttál már teszteket róla?
-
SECTORnooB
addikt
válasz
viperabácsi #15710 üzenetére
Hát biztosan nem fog menni, majd esetleg akkor, ha a 3. Generáció ára is elkezd csökkenni.
-
SECTORnooB
addikt
válasz
BerserkGuts #15660 üzenetére
Elolvastad azt amit írtam?
Több topikban írtam a 200ge-ről, ha elolvasod, biztosan nem az fog lejönni, hogy elég mindenre is.
Az, hogy a battalion kielégítően fut lowon és a remekül optimalizált forza 4 jól fut, nem azt jelenti, hogy nem kell a több mag és szál, sőt még is jegyeztem a napokban, hogy mennyire felértékelődött a szemembe a 6/12.
UI: Ki és mikor ostorozott a 2400Ge miatt? -
SECTORnooB
addikt
Hát nem IGP-vel kell játszani
Én Battalionozok és Forzázok vele, meglepő vagy nem, alig fut szarabbul a Forza 4 fullon a kis Athlonon mint a 2600X-en, Battalionba azért jóval kevesebb a frame, 2600X mellett meg sem mozdult a 144Fps, most meg 90-120.
Meg néha PUBG, azért ott is tisztességgel helyt áll,ha nem a nagyobb városokra ugrasz.
Ja és nem krómot kell használni, vagy be kell zárni vagy mind2.
13900FT-ért több mint remek vétel a kis Athlon és ha nem létszükség a "több" mag, mert régebbi játékokkal megy a móka, akkor kifejezetten ajánlott lehet. -
SECTORnooB
addikt
Hát nekem sajátomon kívül kettő darab 2600-assal volt dolgom, mindegyik jobban ment mint az én 2600X-em.
Gyártó kommunikációja, hogy az X válogatott, ami biztos így is van, de gondolom nem mindegy a gyártás melyik időszakából származik. Ahogy a kihozatal javul az audit is vele együtt módosul pozitív irányba. Sajnos a mezei user nem tudhatja az övét mikor gyártották és akkor és ott hova minősítették. -
SECTORnooB
addikt
Sziasztok!
Nagyon hasznos tapasztalat,hogy most pár hétre beszereztem egy 200GE-t.
Elkezdtem nagyon értékelni a 4+ magos CPU-kat.
BFV-esetében lowon fele annyi fps-em nincs, mint 2600X-el volt, a rángatózásokról meg a felfoghatatlan droppokról nem is beszélve.
Érdekesen konstatáltam,hogy vannak olyan mapok a játékban,ahol 100% GPU kihasználtságot mérek,de közel 100framel futott kevesebbel mint korábban.
PUBG is érdekes ebből a szempontból,mert mindenhol azt hallani,hogy megelégszik a kevés maggal is és az órajelet szereti leginkább.
Noss a CPU kihasználtság itt 70-95% intervallumba szorult a GPU kihasználtság meg össze vissza ugrált.
Maximum fps-ek közel azonos értékeket mutattak a 2600X-el, átlag kb 45-55 képkockával kevesebb, a minimumokról már inkább nem is beszélek. -
SECTORnooB
addikt
válasz
csucsbicep #15506 üzenetére
Maximálisan elégedett vagyok, bár szerintem minden Asus túl van árazva.
-
SECTORnooB
addikt
-
SECTORnooB
addikt
válasz
Zola007 #15461 üzenetére
Erre a felhasználásra tökéletes a 200GE.
Olcsó, viszonylag erős, 35W körül eszik és fejlett IGP-vel rendelkezik.
Bár ITX lapokból elég gyászosan áll az AM4
Ha hasonló processzort keresel, várj pár napot, remélhetőleg holnap kezembe kapom a saját 200GE-met akkor írok egy beszámolót, illetve bátran teljesítem kéréseidet tesztek ügyében. -
SECTORnooB
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Egyedi rögzítőt kínál pár hűtőjéhez a Noctua
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- BestBuy topik
- OLED TV topic
- Jövedelem
- Milyen videókártyát?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 3800XT (AM4)
- AMD Ryzen 9 3900X 12-Core 3.8GHz (64M Cache, Up to 4.6GHz) AM4 Box Processzor!
- AMD Ryzen 7 3700X 8-Core 3.6GHz (32M cache, up to 4.4GHz) AM4 Processszor!
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz LGA1151 (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- Intel Core i9-9900KF 8-Core 3.6GHz LGA1151 (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest