- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeneraL_XTX
veterán
A kettő igazából egy és ugyanaz, legalábbis ami a kialakítást illeti, külsőben valóban kicsit máshogy néznek ki, de az csak a design
Ghoula: nem iagzán értek hozzá,azt se tudom mit kéne vadászni. gondolom kell a kártyára blokk, pumpa, tartály radiátor meg csövek. Használtan kb mennyiből jönne ez ki?
-
OceanStorm
tag
Szép is lenne. Én örülök ha 70 fokon tudom tartani úgy hogy majdnem fullra vannak járatva a ventik, ráadásul nálam random Black Screen + no signal + befagyott hang probléma is jelentkezik. Ezelőtt egy Giga G1 390-em volt, azzal nem volt ilyen problémám, nem is értem miért cseréltem le.
-
Omli85
őstag
Asus R9 390DC2 tulaj vagyok csak annyit mondok nem véletlenül kapott fc blokkot a vga
...
A kicsapódó flux témával kapcsolatban, hajtsd meg az Asus vga-d majd szedd szét és csekkold leelmondom mit fogsz látni... kicsapódó fluxot...Szedtem szét az enyémet mikor kapta az fc blokkot érdemes körbenézni a vrm1 környékén
Semennyivel nem gyárt minőségibb cuccot egyik gyártó sem ebben a kategóriában ellenben van aki a név miatt elkéri a felárat. Amikor én vettem a 390-et az Asus DC2 volt a legolcsóbb, illetve mivel tudtam, hogy ezek fűtenek tervben volt a vizezés erre meg volt normális fc blokk így pláne ezt választottam.
Amúgy léghűtés terén már az R9 2xx szériánál sem voltak a helyzet magaslatán a gyártók. Kinőtték hőtermelésben a vga-k ezeket a hűtéseket, legalábbis AMD oldalon mindenképp.
Én inkább úgy fogalmaznék jelenleg vannak az elfogadható és kevésbé elfogadható hűtések amik a célnak megfelelnek és kb ennyi. Egy kevésbé(semennyire) klimatizált helységben egy nyári "kellemes" kánikulában mindegyik ugyanolyan elégtelen eredménnyel szerepelne. -
törölt tag
Az gépemhez való akatrészeket a a NASA-nak feljesztették ki b@szad, ez hihető? Nagy ugye hogy nem.
Ez az eredmény egy távhős, 24 fokos szobában kapatam.
"Normál szobahőmérsékleten léghűtéssel ez nemigen lehetséges..." Muuhahahaha.
Nekem nem megy 65 fok föle neked meg alá. Muuhahahaha. -
Ne haragudj, de neked fingod sincs ezek szerint az elmúlt 1-1,5 év vga történéseiről.
Az asus a 2.5 slotos dcll hűtése óta nem tudott egy épkézláb hűtőt összerakni, mindegy hogy amd vagy nv vonalon nézzük.A nyák festését és lakkozását/bevonatát meg ne keverjük már bele a minőségi vga gyártásba.
Majd ha penge vram, vrm, gpu hűtőbordákról tudsz beszámolni, akkor lesz alapja az általad írtaknak.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Amióta van Radeon-om (x800/X1900-as széria óta) minden Sapphrie kártyára 2 év garancia volt. Soha nem volt több. Ebben a tudatban Én nem beszélnék visszavételről.
A másik pedig, amit alattam is írnak, hogy hőfokok szempontjából a Nitro/Trixx a legjobb, akár még a saját ventiprofiljával is.
Az Asus-nál v olt szerencsém a 3 slotos űberbrutálnak prognosztizált hűtéshez, ahol max 2 hőcső ért a gpu-hoz a 4-ből, és szétforrt alatta a kártya.. Sajnos ez csak 1 példa.
Bocsi az OFF-ért.
-
proci985
MODERÁTOR
gondolom meg nem szedted szet a kartyat. a 290x matrix backplatje nem erintkezik a nyakkal, cserebe az egesz belso oldalan muanyag szigeteles van.
390nel lehet mondjuk valtoztattak, azt nem tudom.
venomka1: lehet bevezeto aron van. powercolor PCS+ szeria teljesen jo, nyugodtan meg lehet venni. van itthon a (lejjebb pozicionalt) markatars VTX3Dbol egy X-Edition, korrekt megoldas. a PCS+ meg a TUL csoporton belul a csucs legen (7850 2GBbol volt szerencsem a szeriahoz).
Magyarorszagon ritka, de ez nem jelent semmit. anno a 6950 2GBbol is egyedul volt HIS ICEQm a topikban, pedig abban a szeriaban az egyik legjobban sikerult, de legalabbis legcsendesebb kartya volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Spórolós topik
- Futás, futópályák
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Hobby elektronika
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest