- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor Magic V2 - origami
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nazgul96
csendes tag
válasz
Mike8212 #42715 üzenetére
Köszi Mike8212!
Rájöttem a hibára, kevés volt a ram és mivel virtuálist letiltottam így nem tudott pluszba szerezni magának a rendszer, csak azért furcsa mert ram használat 60% a többi gyorsítótárazott, de ha nincs meg akkor leáll a program, persze hibaüzenet, log, az sehol... -
Speed®
titán
válasz
Mike8212 #42707 üzenetére
Nem vagyok bonyolult..szimplán nem szeretek úgy tanácsot adni, hogy látom, nagyobb galiba lehet belőle, mint ami van, mert éppen nem vágja a másik fél azon a szinten. Nem degradálás, én is satu vagyok jópár dologhoz, aztán nem piszkálom.
Ha úgy véled elég jó a táp, hajrá, mérd ki melyik 2-3 kanóc van külön ágon tisztán, aztán kösd azokra. A BIOSt helyre lehet állítani, TPU BIOS gyűjteményben megtalálod, csak meg kell keresni vRAM IC alapján a passzolót és mehet rá.
-
Speed®
titán
válasz
Mike8212 #42701 üzenetére
Ez a paszta nagyon jó..? 5W/mK, ennél már egy MX-2 is jobb (5.6) volt.
Arról a Delta ventiről nem írtál, nyilván az tornáztatta le a hőmérsékletet.A 18A kiosztású táppal nincs min csodálkozni, ha nem tudod kombinálni.
Értsd, ha a VGA 8 PINje mellé kerül azonos ágra a 6P vagy a PCIe, sok.
Nem véletlenül szokás ezekhez a fogyasztókhoz singlerail tápot ajánlani.ULPS tiltásához MSI AB kell, nem regedit. Néja használd a keresőt is
-
Speed®
titán
válasz
Mike8212 #42699 üzenetére
Disable ULPS. Ha ez megoldja, a köztes DRAM frekikkel/váltásokkal van gondja.
Milyen az a 827Wos táp..? Elég érdekesen hangzik..és igen, a 18A korlát lehet gond, ha 1 ágra kerül a terhelés, hiszen az csak 216W.Milyen csodapasztát tettél rá..? Mert nekem TGCvel kezelten alukfesszel sem volt ilyen hűvös..Valleyxhd alatt karcolta a 75°Ct, ha csendesen mentek a ventik.
-
Speed®
titán
válasz
Mike8212 #42697 üzenetére
Ez a 390 papíron 275Wot kér, a 80°C körüli üzem reális ehhez mérten (290em volt ugyanebben a kiépítésben). PCIe slot nem lehet gond, azért van rajta 8+6 betáp, mert onnan kapja elsősorban a delejt.
Az már lehet gond, ha gagyi táppal próbálod etetni..nem minden a Watt, az ágankénti terhelésnél dől el a dolog.A kép alapján nem akarom találgatni, mi volt a PCBn, de erős terhelésnél gyenge hűtés mellett tudnak érdekes dolgok kiválni az összetevőkből is amúgy..jellemzően VRAM ICk és FETek körül szokott csúnyaság lenni, ha bányászkodott.
-
Mike8212
tag
válasz
Mike8212 #42696 üzenetére
Wattmanban minden alapon van. Tehát nem hiszem módosítva lett volna a bios. Ha visszajön a kép , megnézem milyen bios van rajta. Lehet az a baj. Ezeken nem dupla bios van? Nem lehet ezt lekapcsolni?
A képek ocsmányak. Hányingert kaptam. 😱😱😱
Vagy a gépem Dell t5500 pcie foglalata nem képes táplálni? Ezért nem jó? Ilyen van? 3 foglalat van. Középső x16 - ban van. Lehet max 75 W - ot ad ott le?
-
mpierre
veterán
válasz
Mike8212 #42694 üzenetére
1. Tedd szabványos alkalmazássá a radeon szoftvert. Feladatkezelőben meg kell mondani neki, hogy szabványos win alkalmazás a radeon, meg lehet, hogy a relive is kelleni fog.
2. Az, hogy bányásztak nem jelent gondot, mert a fogyi miatt valszeg alul volt feszelve, érdemes ránézni a bios-ára, lehet abban állította át a tulaja. Azt wattman-ből lehet korrigálni, ha nagyon levette a feszt.
3. A paszta sosem árt, de előtte érdemes meghajtani a vga-t, akkor könnyebben enged a hűtő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged