-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kampó
senior tag
válasz
hegezsolti #42549 üzenetére
ne értsél férre
nem azt akartam mondani hogy ilyet véghez vinnél, Csak találkoztam már érdekes dolgokkal .
Itt volt ismerős gépe, telepíteném e.. mondom hogyne... fel is kúszott minden egyedül a videokari driver nem ment az istenért sem.. A kártyán lévö matricákra hagyatkoztam amik a nyákon vannak ugye vonal kód stb. meg amin A.H 6750 állt. Több helyen is. Tippjeim szerint egy ati hd 6750 vga.. Igaz furcsálltam a méretét meg a 2x6 pint dehát mondom ki tudja fejböl az összes vga kinézetét.. Kínlódtam kínlódtam.. csaknem akarja azt a drivert.. Letöltöttem valami Hardver ellenőrző progit ami driver nélkül is kiolvassa miféle komponens az valójában.. hát egy GTX 460 as vga volt 768mb os.. Lehet én vagyok láma de Több ismerős is a matricák láttán ati HD 6750nek azonositották a vga-t. Nem találkoztam eddig átmatricázott kártyával sosem.. -
Kampó
senior tag
válasz
Speed® #42547 üzenetére
Aki nem bolt, illetve szerviz, és nem áll otthon neki 4-5 vga, vinyo , alaplap.. állandóan hanem éppen az aktuálisat cseréli az szerintem nem is fog rá garit vállalni .(ha bolti garanciás akkor sima ügy) A fent leirt okokból.. A mai rafkós világban kinézem azt hogy valakinek van egy rosz teszem azt rx560-a amúgy nem látszik rajt semmi.. Feltesz egy hirdetést hogy keres rx 560at.. megveszi mert tegyük fel ugyan olyan mint ami neki van majd reklamál hogy nem jo és visszaviszi a korábbi rosszat.. Az eladó mivel vállalt rá garit visszadja a pénzt.. mert a matricákat sorozat számokat szerintem kb senki nem nézi meg a vga-n, vagy át is lehet ragasztani.. Most nem vádolok senkit meg nem is vitatkozom, lehet én vagyok túl bizalmatlan és pesszimista..
-
Kampó
senior tag
válasz
Speed® #42542 üzenetére
Ez a hibás a kártya vissza a feladónak azért relativ érdekes mert vittek el tőlem komplett gépet, sosem adtam oda kipróbálás nélkül.. Mondtam itt egy kávé, vagy üdítő, ülj le nézegesd meg nyomkodd játssz vele akár 1 órát is stb.. én ráérek. (hozzáteszem nálam napi használatban volt) Oké.. Megy minden faszán. Elvitte pénteken . Hétfőn hiv hogy hát ne haragudjak de a gép nem megy.. Mondom jó hozd vissza... Megnézem.. Nem is azok a ramok voltak benne amikkel én adtam neki.. meg másik volt a tápegység is... (mert hogy a régi gépéböl beletette) .. Ezzel csak arra akarok rávilágítani hogy nem tudhatja senki hogy ki hogyan használja az adott hardvert stb.. Kipróbálható tesztelhető, helyszinen nem ilyen ránézek és jólesz, de hogy elvitel után otthon mi történik vele azt az eladó nem tudhatja.. Most nem okolok senkit nehogy valaki azt higgye csak ez érdekes dolog.. Nem kell feltétlen az eladót hibáztatni.
-
Kampó
senior tag
válasz
crm250 #42532 üzenetére
a Wattman nekem pl most hogy rx 470em lett.. bekapcsolom hogy kézi legyen a ventiszabájzás alkalmazra bökök de semmi... Ugyan ugy automata .. Alapon nem megy aventi csak terhelés alatt játékoknál, msi afterburner zogszó nélkül állogatja a ventilátorokat. (msi rx 470 4gb ) legujabb driver..
-
Kampó
senior tag
válasz
Johni5 #42523 üzenetére
kinek mi a fontos... ez számomra olyan mint akik azon sírnak hogy de hát ezen a telefonon android 7.0 van miért nem 8.1 .. attya úr isten most mi lesz...
Újabb fejlesztésü proci nincs alá de vannak még piacon am3+os lapok jobban és kevésbé jobban felszereltek... Amikbe paszolnak a srác memoriái is.. Ha elég neki amire kell miért váltana platformot? +8gb ddr3 meg egy másik lap ha a jelenllegivel baj van mégsem 70-80e ft Én am4 re váltottam de meg is bántam mert utálom a win 10et... -
Kampó
senior tag
válasz
Speed® #42521 üzenetére
havernak van egy fx 8370-e 4.5ghz re húzva szintén egy 8gb r9 390 el... nem agyon akasztja meg mai game.. (ami nem optimalizálatlan fos) igaz 16gb oc-s memoriával... De ezért túlzás hogy az fx halott platforn... Annyit nem ér az r9 390en sem hogy most vegyen mellé illetve alá am4-es lapot am4es procit meg ddr4 et... also hangion is olcsóbb ryzen pl 2200g 30e ártelmesebb deszka 20-25 minimum 8gb ram 25... 75e ft nál járunk.. Bitang kis kari szerintem mai napig de van egy határ.. szerintem anyagilag bár maga tudja mindenki
-
Kampó
senior tag
Holnap érkezik nekem is az Arctik accelero extreme 4.. De ugye ramokat nem fedi a borda, pontosabban nem érintkezik vele, neten nem találtam ilyen kis fém biszbaszokat amiket a ramokra ragszthatnék lehet én vagyok a láma, milyen néven keressem őket?
-
Kampó
senior tag
r9 390 coolere jo lehet a 290re?? Saphire mind2..
-
Kampó
senior tag
-
Kampó
senior tag
igaz referencia hütös a szerzeményem de filmezés alatt a 70fok az normális?? vagy sikerült kifognom egy szarrá hajtott darabot?? Egy normális hütö megoldja agondot?? vagy ezzel speciel átb....ak??
-
Kampó
senior tag
beraktam karit drivereztem.. dvi-on va hng (tvre kötve) gépen Jack csatikon nincs.. hol tiltom vagy álitom ezt be hogy ne tiltsa le jack csatikat??
-
Kampó
senior tag
gyors fejszámolás után a 80as bronze táp az gondlom 80 százalékos a hatásfok akkor 550w bol 440et tud
de az ösz fogyazstásom ugye csak 390..
-
Kampó
senior tag
Sziasztok.
Szereztem egy r9 290 es kis "szörnyet"
TDP 290W...
550w.os Chieftec element tápom van.
Igen olvastam amd oldalán hogy 750w kel neki...
De feltételezem nem eszik nonstop 300w-ot a vga valamint
EZEN AZ OLDALON van ilyen rendszer fogyasztás számláló.
ami szerint az egész konfigurációm 395w-ot eszik.. VGA-val
kérdésem a kövi hogy el birja e a tápom? Vagy meg se próbáljam mert csatt és füstKöszi a segítséget elöre is,
ja a konfig.
1db hdd
2x8gb ram (egyenlöre csak1x)
amd ryzen 2200g..
éés ennyi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Spórolós topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Építő/felújító topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elemlámpa, zseblámpa
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- OLED TV topic
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest