-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Speed® #42799 üzenetére
Ami most fenn van rajta az valami noname , de amit vettem azóta és ki akarok próbálni , az ez :
Thermal Grizzly Kryonaut hővezető paszta - 1 Gramm(TG-K-001-RS)Kíváncsi vagyok hogy ez mennyivel jobb mint ami rajta van most.
-
-
-
válasz
mpierre #42553 üzenetére
Miutan visszakapcsoltam a gépet , akkor 40fok koruli erteket mutatott, de ennek a merese tenyleg nincs megoldva rendesen, vagy pedig nem pontos erteket mutat. De ujrapasztazasnal amugy is asszem elegge elbaxtam valamit mer utolag neztem meg videokat ahol valami folyadekkal le is torlik a regi ragacsot, en csak mellè kentem a frisset.
Most az a helyzet hogy szetszednem ujra , de fogalmam nincs hogy mivel tisztitotta le , meg hol lehet venni olyan tipusu folyadekot. Valami lakkoldo vagy tisztaszesz lehet talan.
-
Nah a GPU-t megtisztitottam , ujrakentem , és a hőfokok azonnal kellemesebbek lettek, már idle módban is szépen látszik, de ez a vrm 2 akármi meg túl magas, vajon ez mi lehet?
Azt a puha érdekes bevonatoló anyagot hol lehet beszerezni? Utána olvastam , valami ilyesmire hajaz :
-
-
válasz
danika0670 #42389 üzenetére
Hogyan kell ezt újra kenni? Ha itthon leszek a következő hetekben ,én is megcsinálom. Használható youtube videó van témában?
-
Olvasom a kommenteket, és kitörő örömmel látom hogy mindenkinek antarktiszi időjárás tombol a gépházában, de sajnos velem pont az ellenkező történik. A napokban vettem észre - miután feltettem ezt az MSI által kiadott programot - hogy 94 fokot mutat. Kicsit sokallom, néztem a 2 centi forog mint az őrült, de a hőfok csak nem csökken. Lehet hogy ez egy ennyire rövid élet tartamú karcsi lenne?
-
Mivel lehet gpu hőt nézegetni? Egy MSI 390x gaming kártyám van.
-
-
Ok, kb erre gondoltam én is annyi különbséggel hogy deszkát cserélek,mert a mostani valami office lóphasz + egy nagyon ratyi radeon hd8570 förmedvény , ez az új hatalmas karcsi ketté is törné ha beletenném, de imho bele se fér a mostani házba. A lap topicban kaptam egy tippet egy Asrock deszkára, még táp is kell majd mert a jelenlegi csupán egy 250w-os szörnyeteg
-
Érdemes dfr4-es deszkára váltani, vagy mennyiben számít ha maradok ddr3-nál? Elsősorban játékra használom majd a gépet. A konfigból a régi ddr3as deszka , egy 8gigás ram és egy 4770 i7 van. A kârtya megvan , egy Msi 390x Gaming.
-
-
Sziasztok , win frissìtès òta ( kb 1 hete ) vèletlenszerűen elsötètül a monitor , ikonok összecsùsznak , ùjraindulgat a gèp. A win10 eredeti , a kàrtya 390x sapphire 8Gb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Ingatlanos topic!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- War Thunder - MMO Combat Game
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Autós topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest