- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Mobil flották
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Google Pixel topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Milyen okostelefont vegyek?
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baryka007
addikt
válasz
MILON12 #42986 üzenetére
Nekem is Toxic volt, Dual-X es ventiket kapott miután csapágyas lett és kerregett. De ott tényleg le van hűtve minden is!
Csak úgy leírom, hogy a Toxic VRM je 80 fok fölé nem ment, míg az Asus DCU2 VRM je túllépte a 95 fokot is. ALULFESZELVE !
Baloldalon GTX 970... Jobb oldalon az én toxicom, bal hátul pedig az Asus DCU2 R9 290... Itt volt minden, körbeteszteltem őket, a Toxic jobban bírja a tuningot, minden irányba negatív irányba is. Sokkal hűvösebb, és csendesebb is.
Ui.: Frissen pasztáztam az Asust, a Toxic kb 3 hónapja volt.
Az Asus sokkal kegyetlenebbül néz ki
-
válasz
MILON12 #42976 üzenetére
Van erre céltopic (beárazós topic és Milyen videókártyát?), szóval nem értem miért itt próbálkozol a kérdéssel...
A hardveraprón most csak egy 390X van fent, 40e Ft-ért. A 8GB-os RX480 és RX580-asok is a körül mennek, teljesítményben egy kategória, csak ugye sokkal kisebb a fogyasztásuk, szóval ha eladni akarod, akkor 40e alatt kicsivel rakd fel szerintem.
Hogy mit érdemes venni? Megint ár/érték arány és hogy újonnan vagy használtan. A Vega-t én már nem ajánlanám, de ha egy Vega 64-et megcsípsz 70e Ft körül az aprón, az végül is nem rossz üzlet talán. Ha a pénz nem szorít, akkor már inkább egy custom hűtésű RX 5700 (a bloweres hűtésű AMD verzió nem ajánlott), de az ugye kétszer annyiba kerül...
-
TeeBee73
veterán
válasz
MILON12 #42869 üzenetére
BF5-öt megnézem, nálam mit bír. Tegnap toltam végig a Doom 2016-ot nosztalgiából, 2560*1080-on Ultra beállításokkal 90-120 FPS között mozgott a számláló, Vulcan API-val. (Mod: Fűtött, mint a veszett fene, 90°C-os volt a GPU, 100%-os venti mellett.
) Wolenstein 2: NC, szintén 100 fölött mozgott, 1 kártyával, a fenti felbontáson, beállításokkal.
Multizni kellene a CF? Single-ben nincs sok értelme.
mod: Csak "síma" 390OC kártyám van, nem X. -
válasz
MILON12 #42725 üzenetére
Igen igen, azóta már jobban utána néztem. De pont kifogtam a leltározásos időszakot, nemtudtam azóta foglalkozni a dologgal sajnos :/
Ahogy néztem, nem olyan bonyolult kicserélni ugye? Ha véletlen eltörik a tengely végén lévő kis gyűrű, azt hogy érdemes pótolni?
Minden fajtába 2x5x2.5-ös csapágy kell? -
Mike8212
tag
válasz
MILON12 #42712 üzenetére
Szép grat.
Nekem msi r9 390 8 G gaming van. Black screen problémám volt. Megoldottam stabil driverrel , és több árammal. Én is felpolíroztam a réz hútőborda érintkező felületét. Sokkal hatásosabb lett a hűtése. (Szereztem egy bontot msi ventit , delta nem kellett hangos volt . )Nekem is szorult az eggyik venti. Lapát levétel után szörnyűlködtem nulla zsír ál rendelkezésre. Volt itthon spéci magas ford. számokon is alkalmazható Li bázisú kenőzsír. Egyből gyári lett. De a Te megoldasod is tökéletes.
Nazgul 96
Szia , nekem is ezt művelte. Mert a táp kevés volt - plussz driver nem volt megfelelő. Próbáld régebbi stabil ne béta driverrel. Amper nagyon sokat számít. Hiába van stabil 12 V , ha kevés az A.
-
Speed®
titán
válasz
MILON12 #42686 üzenetére
Nem vészes a hőmérséklet, mitöbb..mivel monitorozod/terheled, hogy ennyire alacsony..? Ventiket max. akkor bántanám, ha kezdenek hangosodni..addig felesleges. FPS drop..ha ugyanabban a környezetben van, szoft gond lehet leginkább, hisz jóval erősebb kártya. RX580 szerencsésebb vétel lett volna, frissebb darab, még ha nem is gyorsabb érdemben, kevesebbet kajál/fűt, driveresen is tovább lesz szem előtt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest