- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor Magic V2 - origami
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
titán
válasz
DrTechnoid #42801 üzenetére
Ja, ha valami szutyok, akkor nem csoda a romlás, kiszáradnak.
Ellenben sajnos a Kryo sem nyerő ebből a szempontból sajnos.
Extrém OCra ideális, de 24/7re a Hydronautot szoktuk ajánlani.
Ettől függetlenül felkenheted, de számíts rá, hogy hamar romlik. -
Speed®
titán
válasz
DrTechnoid #42798 üzenetére
Kérdés, milyen paszta..?
Inkább portalanítás kell,
ha csak pár °C a romlás. -
Speed®
titán
válasz
DrTechnoid #42557 üzenetére
Ha csak simán letörlöd szárazon, az is elég..persze ha zsírtalanítani akarsz pacekra, kell valami kence. Én asszony acetonmentes körömlakk lemosóját húzom be mindig erre a célra, szeret érte
-
Johni5
őstag
válasz
DrTechnoid #42554 üzenetére
Én denaturált szesszel szoktam.Auchan-az autó fagyállók mellett van-,Tesco,háztartási,mezőgazdasági boltok.Sárkányvíznek hívjuk,mert egy zöld sárkány van rajta.
999 ft egy liter.
-
mpierre
veterán
válasz
DrTechnoid #42551 üzenetére
Változik a hőmérséklete egyáltalán?
Nálam a gpu vrm 2 fixen 48°C-t mutat mindig. Teljesen mindegy mit csinál a kártya, frissen indítva, terhelve, stb. Az igaz, hogy fc blokk takarja a kártyát, de ilyen csodát nem tud az fc blokk se.
-
válasz
DrTechnoid #42551 üzenetére
A memória VRM-je. Lehet, hogy nincs rajta megfelelő hűtőborda, avagy nem éri levegő?
-
Speed®
titán
válasz
DrTechnoid #42407 üzenetére
TGC (Thermal Grizzly Conductonaut, folyékony fém). Akkor javasolt csak, ha maximalizálni akarod a hőátadást, ill. egyszer és mindenkorra letudni a pasztázást, ugyanis ez nem döglik be. Többnyire CPUkhoz használjuk IHS/DIE szinten relidhez, de bárhol alkalmazható, ahol nem találkozik Aluval, ill. indokolt.
Természetesen lehet rendes pasztát is alkalmazni (Kryonautot nem javaslom, inkább Hydronaut), az is sokat hozhat egy elöregedett gyári kenés után, ill. éves viszonylatban ha nem sajnálod az időt a szétborítására. Én nem szeretem nyektetni a PCBket ilyesmivel, így ahol lehet, már LM kencét használok.
Nem kell f0sni tőle..ha biztos a dolgában az ember, csak jót tesz vele. Nyilván ha nem, úgy járjon utána a témának vagy bízza szakembörre. -
FoLey-v
addikt
válasz
DrTechnoid #42407 üzenetére
-
danika0670
tag
válasz
DrTechnoid #42390 üzenetére
Lejjebb a kollega jól mondja előtte futtass valamit én nekem lekönyörögni kellett az egész cuccot. Azt még hozzátenném hogy én finom ecsettel kiporoltam a hűtőbordákat valószínűleg ez is okozott jó pár fokot mert tele volt dzsuvával az is.
-
mpierre
veterán
válasz
DrTechnoid #42390 üzenetére
Nincs semmi nehézség. Csavarhúzó, biztos kéz. Szétszedés előtt futtass valami vga igényes dolgot, könnyebben enged a régi paszta.Ugyan meleg lesz a borda, meg a vrm.
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
DrTechnoid #42340 üzenetére
94fok bár magasnak tűnik, baja nem lesz tőle. A referencia kártyák is 94-95fok körül mennek, főleg nyáron.
Bár a fentebb felsorolt dolgokat szerintem is érdemes lenne elvégezni, ártani biztos nem árt.
-
Speed®
titán
válasz
DrTechnoid #42340 üzenetére
Hűtő kiganajolása/újrakenése, jól szellőző környezet kialakítása (ha a nyári meleg a környezetet is érinti, nyilván mindenre kihat), ventivezérlés agresszívabbra szabása, esetleg a feszültség csökkentése..sok eszköz van arra, hogy az egyébként jó hűtéssel szerelt karid ne főjön meg..csak foglalkozni kell vele.
-
válasz
DrTechnoid #41648 üzenetére
A legjobb szerintem a GPU-Z. Kompakt, mindent mutat, korrekt kis program.
-
mpierre
veterán
válasz
DrTechnoid #41648 üzenetére
Aida64, hwinfo64, talán még gpu-z is kiírja, illetve az AB.
-
HSM
félisten
válasz
DrTechnoid #41609 üzenetére
Jó tipp a lap, korrekt darab.
Hát igen, az MSI 390X alá nem árt egy erős, minőségi táp. Mondjuk nem kell átesni a ló túloldalára, én egy Corsair RM550X-el hajtottam az áramzabáló régi hatmagosom, meg egy Asus 290X DC2-t. -
HSM
félisten
válasz
DrTechnoid #41607 üzenetére
Szerintem nyugodtan maradhatsz DDR3-nál, egy gyorsabb 2000Mhz feletti kit elég jól kiszolgálja ezeket az i7-eket, és olcsóbb jóval, és akkor maradhat a régi deszka és proci is. Méretből szerintem jobb a 16GB, 8GB-ból könnyen ki tud futni már jópár játék.
-
Habugi
addikt
válasz
DrTechnoid #41413 üzenetére
Az ikonok összecsúszása, jellemzően a bal szélre a Win10 sajátja, annak semmi köze a driverhez/kártyádhoz. Annyira a szeméthegy sajátja hogy x+1db 3rd party program is van már ami ezt hivatott javítani, pozíciómentéssel és egyéb úton-módon.., lásd pl DesktopOK.
-
Raggie
őstag
válasz
DrTechnoid #41413 üzenetére
Frissíts VGA drivert!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Bomba ár! Dell Precision M6800 - i7-MQ I 16GB I 256SSD I 17,3" FHD I K3100M 4GB I Cam I W10 I Gari!
- Crucial 240GB SSD eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest