- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
MarcZ
senior tag
Az a nagy baj a GTA IV-vel, hogy CPU-ban rejlik neki az FPS és nem a videokártyában. Van YouTube-on gyerek, aki 560 Ti-vel tolja, de i5 2500K-ja van, ami 4,6GHz-n ketyeg, úgy 60-70 FPS van neki. Minden a procitól függ igazán, GTA IV-nek még egy GTX 460 is elég, csak legyen jó a proci.
-
DjDanee87
addikt
Mennyire erős a 7970 ? Legerősebb 1 GPUs kártya jelenleg, szerited?
Nemhiszem, hoy alakítanának bármit is bármin. Driver isszar volt már az előző 6900as szériánál is GTAhoz, azzal sem csináltak semmit. 6900as kártyával, ha esett a játékban az eső voltak esőcseppek amik zölden vagy pirosan világítottak. Azt sem javították ki.
-
Tirexi
addikt
Igazából most nem tudom, hogy mi a gond. A driver-t nem tudják megírni vagy a játék ennyire gány de 1200Mhz-es 7970-el 30FPS és szaggat meg előszeretettel eltűnnek a textúrák.
De ugyan ez a 6970-el is tehát a GTA4 játszhatatlan ATI VGA-val.
Az 580 szépen vitte, szinte repült.Szal hiába az erős CPU vagy a sok rendszer memória ha nincsen megfelelő VGA támogatás kukázhatjuk a játékot.
Pedig én is sokat toltam a GTA-t de most kb törölhetem le a gépről. -
DjDanee87
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest