- Poco X6 Pro - ötös alá
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
->Raizen<-
veterán
válasz
Algotis #26505 üzenetére
Nekem is csinalja az uj 3dmark elso tesztsorozatanal amikor ezer fps felett fut. Regebbi jatekok introjanal stb. Nincs ezzel problema ilyen a fizika a tudastarban le van vezetve pontosan miert. Rosszul szigetelt tekercs is okozhatja nekem volt egy hipro 700w tapom ami terhelesre hangosan cicergett azt csereltettem mert nagyon hangos volt a masik hangtalan lett.
-
-
kovsol
titán
válasz
Algotis #26484 üzenetére
Mindig megtéveszt a kis felbontású eredményed
Én mérésem:Unigine Valley Benchmark 1.0
FPS: 68.3
Score: 2856
Min FPS: 28.9
Max FPS: 135.5Sniper Elite default:
Average FPS: 75.7
Minimum FPS: 23.9
Maximum FPS: 345.1Mértem egyet teljesen kimaxolva is:
Sniper Elite V2 Benchmark Report
================================
Created: 2013-04-07 at 10:53:05
Build Version: 1.05, Jun 7 2012
================================Average FPS: 46.6
Minimum FPS: 13.7
Maximum FPS: 359.8Number Of Frames: 3564
Average Frame: 21.473ms
Minimum Frame: 2.780ms
Maximum Frame: 72.935msMachine Name: KOVSOL-PC
Monitors: 1
Operating System: Windows 7 Enterprise Edition Service Pack 1 (build 7601), 64-bit
System RAM: 8140MB
CPU: Intel(R) Core(TM) i5-3570K CPU @ 3.40GHz
Number of Cores: 4GPU Name: AMD Radeon HD 7800 Series
Feature Level: DX11.0
Driver version: 8.17.10.1191
Dedicated VRAM: 3072MBResolution Width: 1920
Resolution Height: 1080
Texture Detail: ULTRA
Shadows Detail: ULTRA
Draw Distance: ULTRA
Anti-aliasing: HIGH
Advanced Shadows: HIGH
Supersampling: 4.0x
Anisotropic Level: 16
Compute Shaders: ON
Ambient Occlusion: ON
Motion Blur: ON
Vertical Sync: OFF
Reduce Mouse Lag: OFF
Stereo 3D: OFFHitman is jól hasít a gépen
Még 8xMSAA+FXAA kombóval is 41fps átlagot dob.
Eddig elég erős szerintem a CF.
-
válasz
Algotis #25920 üzenetére
Úgy értem sok kártya csak egyfajta tuningprogramnak engedelmeskedik és a többire nagyívben sz*rik. Akár a saját gyártója által favorizáltra is...
A Ram emelés sztem inkább benchmark pontszámokban érhető tetten, illetve jót tesz az user endorfin szintjének (elégedetten dől hátra, hogy lám milyen jó kártyája van, mert a Bélának csak 1400-at megy, nekem meg akár 1470-et is)
(#25921) Apollo_21@ hmm. Én valóban úgy tudom az 1,6V ref érték, de most elbizonytalanodtam és vegyétek úgy kussoltam, majd valami okosabb elmagyarázza
Egyébként a HW monitor is tud marhaságokat kiírni (tehát pl valóban 1,6 V a ref, de Nálad jelzi ténylegest is, kollegánál meg nem). Nekem a gpu feszre ír hülyeséget és tartja magát ehhez... -
Trailblazer
veterán
válasz
Algotis #25804 üzenetére
Ja, és javasolt a biosban a cpu energiagazdálkodásnál a tesztelés erejéig a C state-eket, EIST-et (AMD-nél meg valszeg a Cool n Quiet-et) kikapcsolni, mert így nem ad objektív képet a cpu-ról (mint látszik a mhz számból is, az idle órajelet mutatja), valamint a pont is kevesebb lesz! A legtöbben nem tudják ezt, és rosszul tesztelnek.
-
lowzor
veterán
válasz
Algotis #25767 üzenetére
Persze, az CQ csaták eszik a procit rendesen. De ha megejtenél egy CPU upgrade-et, akkor nagyon durván megnőne nálad az FPS. Nálam 3570K 4.5 GHZ, HD 7850 1200/1350-el 70-120 FPS-em van még CQ mapeken is úgy, hogy minden ultrán van, csak az MSAA, meg a Motion Blur van kikapcsolva.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
Algotis #25744 üzenetére
Mert, kb semmire sem jó. Próbáld ki. Ami ott még simán stabil az egy keményebb játékok alatt elszáll.. Dirt 3, Showdown, F1 2012, Crysis sorozat, BF3 stb.
1200/1200-on fölös járatnod, mert az memória órajele itt már kevés, ajánlott legalább 1300-on hajtanod, viszont, akkor kevesebbet fog bírni valószínűleg a GPU.
-
Z()L3
tag
válasz
Algotis #25644 üzenetére
A Gigabyte-os 7850-ek 241 mm hosszúak, nekem meg max 23 cm helyem van
A hőfokos kérdést meg talán meg is válaszoltadA Gigabyte-tól gondolom az MSI Twin Frozer nem sokkal tér el.
Ahogy eddig alakul, a 2 MSI maradt versenyben. Ár függvénye lesz hogy melyik jön. A mostanitól mondjuk tuti jobb lesz akármelyik. Ennél nem ritka a 85-90 fok sem, ráadásul kegyetlen hangos. Nameg néha hibázik...
-
kovsol
titán
válasz
Algotis #25581 üzenetére
Nálam nem kellett újra indítani, most szedtem le és azonnal csináltam is a képet, de már ment is neki az uninstal. Én most csak alap feszen használom, meg nem is monitorozgatom msi ab val se, játszani van a gép ez a sok hülye tuning, meg fps meg gpu kihasználtság írogatás csak tönkreteszi az egészet. Ha minden jól megy jövő héten még bedobok a mostani mellé egy másik 7870 -t aztán már csak a vízhűtésemet kell újra szerelni, utána hozzá se nyúlok a gépemhez amíg szét nem rohad
úgyis veszek majd az új konzolokból egyet a pc mellé.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS GeForce GTX 1070 Ti 8GB GDDR5 256bit
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- ASUS Dual RTX 4070 SUPER EVO OC Edition 12GB - AQUA garancia 2027.12.19.
- ASRock Radeon Challenger Pro RX 6700 XT 12GB OC Videokártya
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged