- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iOS alkalmazások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zippair
aktív tag
válasz
DeXoSZ
üzenetére
Én használtam a Giga saját hasonló venti egyedi profilját, de nem szerettem, mert akárhogy állítottam be, valamiért mindig kifagyott pl a crysis :-(
úgyis váltogatom a profilokat, játékhoz 3 monitor, netezéshez PROHARDVER FÓRUM OLVASÁSHOZ (
)
1 monitor visszatekert órajelekkel, erre automata profilt nem hiszem, hogy lehetne csinálni.... -
Zippair
aktív tag
válasz
DeXoSZ
üzenetére
szia, nekem is ilyen van, gyári fesz beállításon (asszem 1,21V) nekem 1120/1390 MHz-et megy, fölötte jön a kék halál :-D
értelmetlenül magas a gyári 40% venti fordulatszám, terhelés nélkül, én letekertem egészen 20%-ig, és így sem látok hőmérséklet emelkedést a magasabb fordulatokhoz képest! persze, fixen minimumra állítottam az órajeleket ennél a fordulatnál, játékokhoz meg feltekerem a frekiket, a ventit meg visszaállítom auto-ra!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 17 FHD notebook - i7 9750H 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB W11
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Iphone 14 Pro Max 128GB // Számla + Garancia //
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)