- iPhone topik
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
kaszas19
senior tag
válasz
F e Z o #44847 üzenetére
Ez azért kicsit erős ebben a formában.
(#44844) rostiron
Ha itt rám keresel akkor rájössz hogy nálam volt és elég sok embernél hullámzás és ez nem a kártya baja de nem is a monitoré,egyszerűen a D-sub nem jó ezekhez a kártyákhoz már,én is váltottam és HDMI-vel van össze kötve azóta no problém kopp kopp kopp. -
Steve198310
őstag
válasz
F e Z o #44847 üzenetére
Nyugodtan meg kérdezhetsz mást is. D-sub átalakítóval csíkoz a kép. Attól mer neked DVI va HDMI vel megy nem veszed észre mert ott nincs. Épp pár oldallal ezelött eről ment a tém kérlek olvass vissza és akkor beszélj badarságot , hogy nincs ilyen "gond". Persze ez nem gond csak ez van.
De ez nem hiba!!!
-
-
kaszas19
senior tag
válasz
F e Z o #44823 üzenetére
De működik csak hibák voltak utána böngészés közben meg néha mintha vibrált volna a kép tőle.
Ezért piszkáltam a biost és így akár CCC-ben is feltudom húzni 1150-re a memóriát meg 1500-ra bár azt békén hagytam mert alapon használom,nincs értelme piszkálni gyorsabb úgysem lesz tőle a kari csak hibákat generálhatok vele,ott van pl a 270X nem biztos hogy nem a magas memória órajel miatt vannak gondok böngészés közben. -
Dany007
veterán
válasz
F e Z o #44746 üzenetére
"Hardveraprón is kellemes árakon mennek az új, garis 270x-ek."
Hehe, ez most nem tudom irónia-e vagy sem.
De itt az aprón az új garis cuccok is pontosan annyiért vagy még drágábban(!) mennek, mint hivatalos boltban. Pont ezen akadtam már ki párszor, kaptam is érte tempbann-t egyszer...
Mikor megmertem kérni az eladótól, hogy magyarázza már el nekem mért kerül többe nála az apróhirdetésben, mint a boltban...PCX-nél most 54.800 Ft az Asus 270xTop.
hardveraprón új bontatlanban egyik helyen 56.000 Ft, másik helyen 58.600 Ft (!).
De használtan találtam 1db-ot ami 50.000 forint egy másikat meg amit 55.000 forintért adnak. Okés hogy 3 év gari meg 1 hetet lett használva, de használt akkoris...
Ha gondolod privátban belinkelem, mert nem akarok megint üzletet rontani, de rá is lehet keresni egyből kiadja, nem tart sokáig...
Szóval ami a hardveraprón megy az minden csak nem kellemes ár.
Inkább botrányos, röhejes, nevetséges.
-
katt777
félisten
válasz
F e Z o #44675 üzenetére
Nekem van olyan, teszteket is linkeltem. Persze olyan teszt nem érdekel, és azokat nem is tartom semmire, ahol ilyen kártyákat nem full hd-ben és maxigrafikával tesztelik, adott esetben driverből megsépkelve (pl. egy AA-t), illetve kikapcsolva a csalásokat (optimalizálás).
-
Zsohi
őstag
válasz
F e Z o #44606 üzenetére
Mert? Én az átlag eredményekre gondoltam és nem ilyen Hitman ahol a 7950 messze jobb, vagy a Far Cry 3 ahol az R270X egy jó 10%-al nagy sebességre képes, mint a 7950.
R270X: 1050Mhz
7870XT: 975Mhz
7950: 800MhzA nagy átlagban, pedig mind a 3 kártya valahol 1200-1250Mhz között áll meg tuningban és itt a 7950 már kimagaslik a mezőnyből.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Bittorrent topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Spórolós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- AliExpress tapasztalatok
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- BANKMENTES részletfizetés Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest