- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Prince1 #45137 üzenetére
Tehát nem a chief táp hibás.
A haverod gépében tökéletesen működött a vga.
Kipróbáltátok mindkét pci-e sínben a te alaplapodban?
Egy teljes bios resetet mindenképp megér a dolog:
Táp lekapcsol.
Elem kivesz az alaplapból,kb 5 másodpercre rövidre zárni a két érintkezőt,majd elem vissza.
Táp bekapcsol.
Azután veszel egy jumpert amivel CMOS Clear-t tudsz csinálni az alaplapon.
A 15.) pontban megtalálod hogyan kell.
Én már megnéztem,szóval csak megkeresed azt a két szabadon lévő tüskét,mert elvileg szabadon kell lenniük,az alaplapod jobb alsó sarkánál.Rádugod a jumpert,rajta hagyod kb 15 másodpercig,aztán lehuzod.
Innentől kezdve törölve van a bios.Jumpert tudsz levenni ideiglenesen vinyóról,vagy cd-dvd íróról is,jegyezd meg honnan vetted le.
Sajnos én úgy érzem az alaplap körül van vmi probléma,illetve a vga slot-al.
Reméljük,hogy csak a biosnak bolondult meg az agya.
(sokszor előfordult már ilyen)#45140 Prince1 : Azért az elég gáz,hogy egy ilyen aránylag új foglalattal ellátott elég jó alaplapok,bajlódnak az amd kártyákkal.(ha még nem próbáltatok benne más nvidia-s kártyát)
Én azért adtam el az MSI 87-GD65 Gaming lapomat,mert nem tudott kezelni 3-way SLI-t.
Egyébként imádtam sosem adtam volna el. -
R3laX
addikt
válasz
Prince1 #45123 üzenetére
Hali!
Nekem előző Chieftec 450AA 101A 6 éves táp simán vitte az I5 3570K-t 4.4Ghz-en, és mellette egy 7950-et minimális tápkímélő tuningal. 900/1250 helyett 1050/1450-en... Nem hiszem hogy a táp...
szerk.: Azért egy 7950 jóval éhesebb mint egy 270X. A 7950-et még 1100/1450-en is tudta a régi tápom.
-
-
Dany007
veterán
válasz
Prince1 #45106 üzenetére
Ha kevés neki a táp akkor legtöbb esetben terhelésre kifagy a p...ba a gép. De attól még idle működnie kéne. Anno a két csatis VGA-k véletlenül csak 1 bedugott csatival is simán elindultak. Persze mikor játékban kellett volna neki a kakaó akkor kifagyott a rendszer.
Bios-ban próbáld beállítani hogy a PCI-E-s VGA legyen az elsődleges. HDMI-vel, DVI-al próbáld ha lehetséges az a tuti... Aztán kb ennyi.
Más ötletem nincs. De a ventikből szvsz mindkettőnek egyszerre kéne mennie.
-
Sur1G
aktív tag
válasz
Prince1 #45106 üzenetére
Ugyan ez a bajom volt nekem is, hogy felpörgött a venti és utána semmi. Nekem az oldotta meg a problémámat, hogy a 2. tápcsatlakozó, amit az átalakítóval csatoltam rá (2x4-es fehér az egyik vége 1x6 a másik (bocs nem vágom a neveket)), úgy kötöttem be, hogy a két vége (2x4 csatlakozó) ne ugyan azon a táp "ágon" legyenek. Azóta jó. (bocs a leírás konyhaiságáért)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Házimozi belépő szinten
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest