Új hozzászólás Aktív témák
-
CirrMee
addikt
válasz
-Gabesz- #45787 üzenetére
Hú b*sszki, pedig ez volt az egyik hirdetés amivel szemeztem.
Szerencsére kihagytam, és vettem inkább helyi forrásból R9 -est, még ha pár ezressel drágább is lett a mutatvány. Valami hetedik érzék lehetett ezek szerint, pedig sok mindent vettem már itt, és soha senkivel nem volt probléma.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
-Gabesz- #45790 üzenetére
De legalább kártalanítja (ezt mondja legalábbis). Az én csalóm meg legatyásodva ül előzetesben Szombathelyen, azt hiszem. Polgári peres ügy lehet belőle, szóval futhatok a pénzem után.
Ha meg bejött a TippMix (amit azért kötve hiszek, mert haveri körben azért 99% bukó, pedig éjjel nappal azt nézik) Nem tudom, nem találgatok, de akkor is mocsok egy eset, az biztos.
-
Repsol600
addikt
válasz
-Gabesz- #45753 üzenetére
Gap padot nem kell pasztázni.
Egyébként ha nem lehetne BIOST cserélni akkor miért elérhető minden gyártó honlapján az átlag usereknek is?
Ez csak egy kifogás a szerviz részéről. Amúgy meg 5 perc feldobni a szervizesnek és akkor tudja hogy szakember tette fel.
Elvileg még hűtőcsere se járhatna gari vesztéssel, mivel egyik Asus kártyám gari papírján az állt, hogy ha garanciáztatni szeretném és előzőleg volt hűtőcsere, akkor a gyári hűtőjével kűldjem vissza.
-
-
Dany007
veterán
válasz
-Gabesz- #45496 üzenetére
Úgy olvastam hogy az az érték minél alacsonyabb annál nagyobb a tuningpotenciál a kártyában.
De amúgymeg nem tökmindegy ha közben eleve jól tuningolható és jó értékeket mutat? :S@Steve198310:
Egyetértek az előttem szólóval. Semmi szükség sincs Win8-at telepíteni. A hetes is kifogástalanul működik. Egyelőre majdnem nulla az előnye a 8-nak a 7-tel szemben játék szempontból.
-
Steve198310
őstag
válasz
-Gabesz- #45257 üzenetére
Itt azért látszika tesztekben , hogy nem igen éri meg fűteni a kártyákat. Az a +50 vagy +100 sem jelent nagy előrelépést. Viszont létható igen az alap órás 7870xt-t is. Bár húzni jobban lehet mint a 270x et és szebben is fog teljesíteni.
(#45263) dunc Na igen. De még sem. A táp ellátásért nem csak a csati a felelős. A kérdező a VRM ről kérdezett ami 6+2
-
belinho
senior tag
válasz
-Gabesz- #44749 üzenetére
Ez hülyeség így, alapon lehet gyorsabb, de ezt is játéka válogatja, ahol számít az órajel ott lehet, mert a 270x ha jól tudom 1050mhz-en megy, a 7870 Tahiti-nek meg 925mhz(975mhz boost) az alapórajele.
Tuningolva viszont biztosan gyorsabb a TLE, mert eleve erősebb architekturálisan és jobban is húzható.
A 7950-nek is az a 800Mhz core órajel a gyenge pontja, de azt is fel lehet tornázni 1200mhz-ig.
A 270X az meg egy emelt órajeles 7870, szóval amennyit gyorsít az új catalyst a 270X-en annyit gyorsul a 7870 is, csak át lett nevezve, szóval ez így nem igaz.
A melegedésről annyit, hogy csak alul kell feszelni, és akkor nem fog melegedni és még hangos sem lesz.
Akit meg zavar, az apróról vesz olcsón egy Zalman vf3000-et, és akkor még tuningolni is lehet.
Ettől függetlenül már én is a 270X-et venném, már csak a garancia végett is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Gyúrósok ide!
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- SSD kibeszélő
- Autós topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- 3 hónapos Sapphire NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XTX Vapor-X 24GB
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! Asrock Challanger B580 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest