Hirdetés
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
firefox , edge, chrome, vivaldi amit probáltam, addig mindenhol jo amig csak az az egy video lejátszás van, de ha a háttérbe YT-on hallagatok zenét akkor a másik video ami lehet bárhol beágyazva valamilyen oldalon az már akad és vagy ugrik egyet vagy a hang után siet a képe, néha akkor nem akad ha az egér mutatot folyamatosan a video ablakán mozgaton,de ahogy abahagyom a mozgatást vagy kiviszem a video ablakbol ujra akad.
Azért akarom elkerülni a win reinstallt, mert nem tudom, hogy mi okozza, egészen addig nem vvolt vele gondom, mig a creator edition verzio elötti összegző frisités nem jött ki azóta csinálja.
Tehát nem akarok abba a gondba beleesni, hogy ujrateszem a rendszert és lefrissités után zgyan ilyen szar lesz.
A VGA drivereket is már cserélgettem és teljes gyalulás után telepitettem vissza, hogy nehogy az kavarjon be, de semmi hatása.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest