Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
CirrMee
addikt
válasz
Steve198310
üzenetére
Akkor ugorjunk szintet.
Én sem értem, mi a gond a 8 -assal: egy csomó üzemel családon belül, ismerősöknél. Az új laptopokkal érkező, mindenféle szeméttel teleaggatott példányokat leszámítva egynél sem tapasztalom ezt a fantasztikus megbízhatatlanságot, állandó fagyásokat. Épp ellenkezőleg, gond velük egy szál se. Akár netezésre, akár munkára, akár játékra használják, teszi a dolgát mindegyik.A driverekkel annyira hadilábon áll, hogy nem egy ismerősnél még a Vista -hoz készült drivert pakoltam fel, de előfordult az is, hogy régi laptopnál a hálózati vezérlő még a jó öreg XP -hez készült, és megy a 8 -assal ennek ellenére.
Szóval igen, ilyen egy ócska, sz*r, megbízhatatlan, mindenkinél fagyó, inkompatibilis, drivereket megválogató OS. Alkalomadtán értesíthetnéd a gépeinket erről a tényről, hogy el ne felejtsék az általad említett dolgokat időnként produkálni, mivel maguktól úgy tűnik képtelenek erre.

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Slim 1TB HDD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz UDIMM PC RAM, több db- számla, garancia
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad Gen2 LTE i7-1165G7 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD GTX 1060 6GB Formula Air Mesh G3 Chieftec500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest