- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7730 / 7750 / 7770
Új hozzászólás Aktív témák
-
Intel core33
tag
válasz
Sanyi19 #21125 üzenetére
Integrált vga ad képet.A biosban ha átállítom primaryra akkor azt írja hogy D-SUB no signal entering power saver mode.Ashrock alaplapom van.Szerintem te félreérted.Van youtuben és neten is átalakító.De ez csak HDMI-ről VGA-ra változtatja fordítva nem.Ha fordítva akarnám kéne aktív átalakító.Én így tudom :S
-
Sanyi19
őstag
válasz
Sanyi19 #21098 üzenetére
Toltam rá XFX Core Edition bios-t mert azon az egy kártyán van még Elpida EDW1032BBBG ram, egy két dolgot módosítottam HD7XXX editorral és jó is lett az addig ps1-be hibázó kártya.(Az volt a baj, hogy túl alacsonyra 150\150 mhz vette magát 1 monitornál, 2 vagy többnél rendesen működött 300 mhz-en...)
-
Tournament
aktív tag
válasz
Sanyi19 #19052 üzenetére
http://techreport.com/review/25473/amd-radeon-r7-260x-graphics-card-reviewed
trueaudio és mükődik én anno his biosal csináltam meg a sappi karimon mert akkor még nem volt engedélyezve már driverileg engedélyezték amugy
Goldn3agle-nek amugy tegnap előtt küldtem el az új biost a kártyájára
-
Norbi_B
csendes tag
válasz
Sanyi19 #8881 üzenetére
Köszi srácok a válaszokat!
Nem tudom mennyire fontos manapság már a nagyobb fedélzeti memória VGA-terén, de mivel kicsit hosszabb távra lenne a konfig, így lehet érdemes lenne előre gondolkodni a 2GB-al.
Megmondom őszintén korábban volt egy X4 965 BE + hd 5850 combom, és kicsit kiábrándultam az AMD ből, mármint proci terén, mert volt egy-két játék(pl: GTA IV) ami során éreztem, hogy nem elég és inkább a proci miatt.Bár ez lehet, hogy a túlzott gépigényű játék miatt volt
-
Lacccca87
addikt
válasz
Sanyi19 #7970 üzenetére
Ja visszajött de nem ugyanolyan P7H55M helyett kaptam egy P7H55/USB3 -at.
Tunning ugyanúgy megy szal nem sipítok hogy mást kaptam. 10 hónap még van a gariból így is majd lelőtte megsimogatok 1-2 IC-t az év vége fele majd megint visszaadom gariba akkor meg már csak nem tudnak 1156-os lapot túrni és pénz is lesz platfromváltásra.Az 1x dolog meg megvan ugyanúgy resi után. Nem csoda chipset ugyanaz.
-
andrasko
senior tag
válasz
Sanyi19 #7420 üzenetére
Nincs semmi baj... illetve még is.
A 7750-nek az alábbi Vantage GPU pontszámok reálisak:
(a driverek fejlődésével ezek akár emelkedhetnek is kis mértékben)
- alap 800/1125 órajelen: 10.000 körül (9.800-10.200, cpu-tól változik)
- OC 900/1250 órajelen: 11.200 körül
- OC 925/1313 órajelen: 11.700 a minimum a régi driver miatt.- A 870/1200 órajeledre irreálisan magas a 12.000 pont, reális kb. 11.000 lenne.
(amit most csatoltál is!)Kukkantsd meg a házi eredményeink adatait: >sheet<
Valami behülyitette a Vantage-ot... ezért kaphatott 12e pöttyöt.
-
andrasko
senior tag
válasz
Sanyi19 #7388 üzenetére
Nagyon hasznos volt a teszt eredményed!
Itt lehet lemérni az újabb driver előnyét.
(alacsonyabb órajelek mellett magasabb gpu pontszám)Összehasonlítva a Te és az Én Sapph.7750-es kártyánkat.
...................Tied............Enyém
max.OC:......875/1200.....925/1313
Catalist:.......13.2............12.4
gpu pont:.....12045..........11736A 7750-nel én már nem tudok válaszolni erre az eredményre....
-
Sanyi19
őstag
válasz
Sanyi19 #7388 üzenetére
Volt olyan, hogy lefutott 900-on is a vantage, még raktam is be képet. De most nem akarja. Holnap megpróbálom még1x, hátha. Régebben is volt, hogy kifagyott, de két eredményt tudtam csinálni. Ilyen nagyon határ neki a 900. 3DMark06 meg már 875-ön is fagy, 850-en bírja az is. Ezért is szoktam játékokban inkább csak 850-en használni mert úgy a 100%-ig stabil.
-
andrasko
senior tag
válasz
Sanyi19 #7320 üzenetére
(#7320) Sanyi19:
A felkerüléshez a fotónak tartalmaznia kell:
- TESZT EREDMÉNY(programban vagy weboldalon, akár mindkettő)
- CPU-Z -> CPU (a proci valós órajele mutassa, tehát nem az energiatakarékosat)
- GPU-Z -> Graphics Card (több vga esetén minden vga-ra külön-külön)
- OC szoftver -> 3D-Tuning/OverClocking ablak beállításai
... és reg-gellek is!(#7332) ebegab92: Vantage eredményed regisztráltam.
(#7344) GeriCool: 3DMark11 eredményed regisztráltam.
... frissítve: >sheet<
-
Str8 sk8r
őstag
-
HoaryFox
őstag
válasz
Sanyi19 #6114 üzenetére
Catalyst az a legújabb béta, minden más játék megy, ez is megy csak idegesítő a laggolása
, .NET az 4.5 (ugye benne van gyárilag Win8-ba), esetleg egy Visual C++-t feltelepítek, ami újabb (valamelyik nemrég telepített játéknál volt VC++ frissítés).
És igen, rendszergazdával fut mindig
Szerk.: VC++ telepítő azt mondja a legfrissebb van fenn
-
Johni5
őstag
válasz
Sanyi19 #5972 üzenetére
Most nem vágok valamit..Neked nem h55 hanem p55-öd van.Adj a procinak egy pici feszt.Mennyin járatod most a vasat? i3 540 nekem 4600-on ment 1.34v mellett IMC 1600MHz memónál 1.2-1.3 Mem fesz 1.6V A PCH-t meg hagyd automatán.Én mondjuk a karit kivenném és visszaraknám mégegyszer.Egy friss BIOS sem ártana.
-
bozont
veterán
válasz
Sanyi19 #5602 üzenetére
Igen SSD-ről futott, de mivel ms-ban van megadva, inkább elég sok az a loading time. És ahogy nézem ez durván 700 pont mínusz Lord Vader eredményéhez képest, pedig minden más pontszám közel azonos.
Ki milyen oprendszeren futtatta? Én win8-on, ez a 3Dmarkrea is negatív hatással van, lehet erre is. -
KMT
addikt
válasz
Sanyi19 #5565 üzenetére
Csökkentett módban, és az induló felesleges progikat kilőve is ugyanez a helyzet. Nem értem...
Köszi, de a bios a végső megoldás lesz. Nem szeretnék kockáztatni egyelőre, ha nem muszáj. Kipróbálom, mennyire kezelhető a probléma gpu tweak-kel... De azért nem örülök neki.A másik, hogy jól értem, hogy tulajdonképpen 3 profil van (2d, 3d, "film")? Hogyan lehet a hármat állítani külön? Csak bios piszkálással? Aki alulfeszeli, az mivel csinálja?
Visszasírom a jó öreg ATT-t, azzal még azt is meg lehetett csinálni, hogy bizonyos progik ne tudják 3d-be rakni a kártyát.
-
szami76
tag
válasz
Sanyi19 #5487 üzenetére
Megnéztem és 16x PCI-E :-)
Felraktam a catalyst 12.11-et,de semmit nem változott:-(
Igazából olyan dolgokat művel,hogy játék közben megy szép és pl. BF3 nál elérek egy erdős tájra és a kártya mintha megakadna,gyorsabb lesz a ventilátor hangja (ítélve),és sokszor befagy:-((.
Kilépek win-be és az egész gép belassul:-((
Megörülök ettől a kártyától. -
Sanyi19
őstag
válasz
Sanyi19 #5227 üzenetére
Közben találtam egy HD7800 hotfixet, relraktam és most kikapcsoltam, meg be a gépet meg újraindítottam 7x.
És mindig 16x-osként indult. Remélem úgy is marad.Érdekes volt a hotfix telepítése utána kockák jelentek meg a monitoron úgy hogy alig lehett látni valamit is, de nem foglalkoztam vele kikapcsoltam a gépet és be és azóta jó.
Itt a hotfix: [link]
bozont: Néztem 12.8 gyárival, 12.10-el, 12.11 beta 7, el valamint a legújabb betaval
A hotfixessel úgy látom rendben van. Az is 12.10-es egyébként.
1x-es módban nem kellene menni sose, csak zero core-nál nem? Amúgy csak az 1.1 és 2.0 át kell váltogatnia nem? -
bozont
veterán
válasz
Sanyi19 #5227 üzenetére
Melyik driver van fent mindkettőtöknek? Ezeknek az új kártyáknak van egy ilyen energiatakarékos módja is, hogy visszaveszi a PCIe módot. Amit terhelésnél feljebb kellene hogy vegyen. A GPU-Z esetében, van egy kis kérdőjel a PCIe módnál, arra rákattintva le is írja és ott lehet futtatni egy kis grafikai tesztet is, amivel lehet tesztelni ezt a dolgot.
-
sanyek2
senior tag
-
mexel
veterán
válasz
Sanyi19 #4781 üzenetére
Közben megoldódott, nem azért nem adott képet a másik gépben mert nem volt jó a bios azon a kártyán, hanem nem auto-n volt az alaplapi és pci-e slot hanem sima alaplapira lett állítva. Egy bios reset után jó lett
Így nem a pci-e slotot indította
Csak a kapkodás sosem jó tanácsadó, és a pár sör sem ami a haverral elfogyott közben. Közben lehet párszor sikerült átflashelni, de mivel nem adta jelét így nem derült ki
Alényeg hogy megy mindkettő. Mindjárt kipróbáljuk másik rendszerekkel is, ha ma még lesz kedvem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD Radeon HD 7730 / 7750 / 7770
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- DirectX 11.1 támogatás
- 128 bites memóriabusz
- ZeroCore Power
- 47 / 55 / 80W-os TDP
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos cigaretta 🔞
- Formula-1
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Synology NAS
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASRock RX 6600 8GB GDDR6 Challenger ITX Eladó!
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Overclocked Triple Fan - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest