- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7730 / 7750 / 7770
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fotonhámozó
senior tag
válasz
>>>W!nman* #20273 üzenetére
Ha nem titok, milyen hibatuneteket produkalt a kartya?
-
dragonfx
veterán
válasz
Sapphire 7790. Vagy ha a fogyaszta nem zavar 260x 2gb.
Esetleg ha kicsit vársz nvidia 750ti....fogyasztása miatt.. -
CirrMee
addikt
válasz
Ha van Sapphire, azt javaslom helyette.
-
szkink
aktív tag
válasz
>>>W!nman* #19290 üzenetére
Szia.Hát nem örülök de sajnos azt kell mondanom,hogy végre találtam egy sorstársat nekem is hasonlókat produkál a gépem mióta vga-t cseréltem benne ( Asus HD 7790 2GB DDR5)
már nagyon sok mindent megpróbáltam és nem jövök rá mi lehet a gond,volt szervizben 2 napot ott persze nem fagyott,haza hoztam és fél óra után böngészés közben fagyás,de van hogy csak simán torrent töltéskor kikapcsolt monitornál úgy hogy más nem fut lefagy.A gép működik még a dvd tálcát is kiadja és be is húzza,de a kurzorra és a billentyűzetre nem reagál (RESET) én eddig nem is mertem gondolni a kártya hibára
A mai napon csináltam egy WMI lezárást mert eddig az esemény naplóban ez volt a fagyás oka,de most meg ezeket írja (A szolgáltatás (kpbbsshi) a következő hiba következtében leállt:
A rendszer nem találja a megadott fájlt.) na meg ezt (A hibát okozó alkalmazás neve: iw6sp64_ship.exe, verzió: 1.0.0.1, időbélyeg: 0x527774a5
A hibát okozó modul neve: atidxx64.dll, verzió: 8.17.10.525, időbélyeg: 0x52a234c4) hát sajnos nekem ezekről halvány fogalmam sincs hogy mit jelentenek,és már kb 30 napja szívok ezzel.Lehet vissza teszem a jó kis Saphire radeon hd 4670-em és ha úgy is fagy akkor nem a kari lesz.Sok sikert neked is.Ha valami sikerül írok. -
keke69
őstag
válasz
>>>W!nman* #19315 üzenetére
Nem neked szántam!
-
keke69
őstag
válasz
>>>W!nman* #19313 üzenetére
.
-
dragonfx
veterán
válasz
>>>W!nman* #19310 üzenetére
okés de amennyire lehet azért terheld meg a 6450et....nem e alaplap pci-e része xarakszik.
a géped rendben van akkor.
az xfx tápot nagyon jónak mondják. bár itt topikba már nem is tudom kinek van baja xfx 7000es szériával azok után én nem veszek ilyet. -
dragonfx
veterán
válasz
>>>W!nman* #19306 üzenetére
tápodmilyen? nincs valami spy agépeden? cpu terheltség? ssd és a memóriád milyen? azok is ujjak és jok tutira?
egy másik gépbe be kéne rakni jah -
djculture
félisten
válasz
>>>W!nman* #19305 üzenetére
Nem is te húztad hanem oc-s eleve gyárilag húzott.
Ja vidd vissza vagy 3 hetet biztos hogy ülnek rajta. Elmondod a hiba jelenséget ugyis tudni fogják nem te vagy az első ezzel a kártyával ami rossz. Ha a downlock segitett volna akkor egy uj biossal feszültséget emeltek volna de a tieden ez már nem igen segít.
-
zsizsef
senior tag
válasz
>>>W!nman* #19301 üzenetére
A "vizesekhez" ment. Egy hónap volt.
-
djculture
félisten
válasz
>>>W!nman* #19301 üzenetére
Neked is azt kell csinálni mert ha 100db-ot nem láttam ugyanilyen hibával akkor egyet se, bár a downlock szokott segíteni az érdekes neked meg nem segített ahogy olvastam.Bár ha már egy adott memóriachip az oc-nak köszönhetően bedöglött nem csak hibázik akkor ha a szerencsételen kártya azt a chipet akarja használni egyböl kifagy és ezen már a downclock se fog segíteni.
Szerintem amúgy az asus márka nvidia termékeknél nagyon ajánlott viszont amd termékeknél rengeteg a gyári hibás elrontott termék. -
zsizsef
senior tag
válasz
>>>W!nman* #19299 üzenetére
Ott van, modell név alatt. Ilyen az enyém is, és nincs gondom vele.
-
zsizsef
senior tag
válasz
>>>W!nman* #19296 üzenetére
Ha ügyes vagy nem. A zárójelbe mi van írva?
Az enyém 2013.03.22. Amit visszaküldtem gariba mert fagyott, meg black screen-t dobott az 03.13-i volt. -
CirrMee
addikt
válasz
Ki kellene próbálni azt a kártyát egy másik gépben, lehetőleg olyanban, aminek más alaplapja van, mint a tiédnek. Ha a hiba ott is reprodukálható, akkor alighanem kártyahiba, ha nem, akkor csak összeakad valamivel a gépedben. Kártyahiba esetén illik azért cserélniük, bár ha biztosra akar menni az ember, max odaviszi azt a gépet, amiben a hibát produkálja...
Amúgy: azzal próbálkoztál, hogy nem engedélyezel semmiféle tweak -et?
Nálam a HD 5770 -es korszakban az okozott hasonló marhulást, és csak akkor nem volt hajlandó fagyni, ha szigorúan tartózkodtam ezen programok használatától. Elég volt csak annyit csinálni, hogy a Catalyst -ben engedélyezem a Graphics Overdrive -t, hozzá sem nyúltam a csúszkákhoz, máris jöttek a hasonló hibák. Abban is egyeztek a leírtakkal, hogy terhelve sosem okoztak problémát. A hibát megszüntetni pofonegyszerűen lehetett: Overdrive kikapcs (pipa levesz), mindenféle GPU tweak proggi mellőzése. Annál az esetnél az alaplapommal (P7P55D) akadhatott össze mindkét kártya, mert más gépben mentek rendesen. -
zsizsef
senior tag
válasz
Mi a kártya bios teljes száma?
-
_stick_
őstag
válasz
>>>W!nman* #19127 üzenetére
Nekem is nagyon hasonló hibáim voltak, mint neked. Kb 3 hónapos a kártya, szintén Ipon. A legkülönfélébb hibákkal fagyott, a szimpla fagyástól a kék halálig, újraindítgatásokig, magától kikapcsolásig volt minden. Kínlódtam vele egy napot, másnap mikor már úgy voltam vele, hogy visszaviszem tettem egy ucsó próbát és felment a driver, megszűntek a hibák. Egyik ph-s kolléga javasolta a következőt a driver kitakarításánál: eszközkezelőben a Videokártyákra kibont, majd jobb klikk a típusra és eltávolítás, mindezt addig lejátszani, míg szabványos VGA nem lesz kiírva (közben jobb klikk és hardver változások keresése) ezután restart és driver föl (nekem a 13.12 volt a legstabilabb).
És akkor az én kérdésem: a monitor kikapcsolós hibára született már megoldás (7790)? Nincs hibernálás, sem készenléti állapot csak 5 perc után monitor kikapcs és nem is kapcsol vissza. Ilyenkor újrateszem a drivert és ~1 hónapig OK, majd újrakezdi.
-
>>>W!nman*
tag
válasz
>>>W!nman* #19125 üzenetére
Egyik modullal szintén fagyott... Most már a másik van csak benne... Attól félek, ez mégis VGA-val kapcsolatos dolog lesz...
Ja és úgy fagyott meg, h a VGA frekijei továbbra is csökkentetten ketyegnek...
-
Stonerice
őstag
válasz
>>>W!nman* #19112 üzenetére
Mást esetleg tuningolsz a gépen? Cpu, memória? Azokkal van a leggyakrabban baj. Ha nem teszteled ki alaposan.
-
keke69
őstag
válasz
>>>W!nman* #19097 üzenetére
Linkelnéd hogy mire gondolsz milyen tippre!
-
Gainka
őstag
válasz
>>>W!nman* #19097 üzenetére
Nekem mikor össze vissza fogyogatott meg a Mozilla is össze omlott percenként memoriával volt gond és mind ezek után kiderült hogy a kit-ben lévö két memoria nem is szeretik egymást. Külön külön müködnek egymásmellet nem.
Egy probát megér.
(#19100) >>>W!nman*
Először is cseréld meg öket és ha továbbra is probléma van probáld ki külön külön. Ha mind ezek után is fenn áll a dolog akkor a memoriát ki is zárhatod.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
>>>W!nman* #19089 üzenetére
szerintem olvass vissza
mintha lenne itt a totyikban ilyen tapasztalat.
13.9-es catalyst-et javaslom, ez csak tipp
de az tudom hogy a legújabb problémák sokaságát idézi elő
ha butaságot mondtam, akkor sorryszerk: bár lehet az hd 7770 kari volt, már nem emlékszem pontosan
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD Radeon HD 7730 / 7750 / 7770
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- DirectX 11.1 támogatás
- 128 bites memóriabusz
- ZeroCore Power
- 47 / 55 / 80W-os TDP
- Végleg leállnak az Anthem szerverei
- Xbox tulajok OFF topicja
- Formula-1
- LG LCD és LED TV-k
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Linux kezdőknek
- Crypto Trade
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 WINDFORCE OC V2 12GB GDDR6X 192bit
- Intel ARC B580, 2 év gyári garancia! Számlával, garancialevéllel, gyári dobozában!
- EVGA RTX 2070 XC GAMING 8GB GDDR6 Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Xbox Ultimate előfizetések
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest